Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

SCHIMBĂ-ŢI ŢINUTA, DE DRUM. ALEGE MODELUL BMW CARE ŢI SE POTRIVEŞTE, ÎN OFERTA EXCLUSIVĂ.

PRIMĂVARA ACEASTA, TOATE DRUMURILE DUC LA PROLEASING MOTORS, DEALERUL TĂU BMW.

Dealerul tău BMW, Proleasing Motors, ți-a pregătit în această primăvară oferte limitate pentru modele BMW noi. Beneficiază de discounturi substanțiale pentru echipări de top!

Descoperă ofertele

ZERO EMISII. 100% LIBERTATE.

NOUL BMW i3. ACUM CU ECOTICHET DE 45.000 LEI.

299 € / lună, rată leasing (cu TVA). CASCO şi asigurare GAP incluse, Garanţie extinsă BRI inclusă, BMW Service Inclusive. BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate. Încă de la începutul procesului de dezvoltare, am orientat întregul concept de automobil spre mobilitate electrică eficientă şi sustenabilă.

Află mai multe

UN PIT STOP LA NOI, MII DE KILOMETRI ÎNAINTE.

CU BMW PROLEASING MOTORS, TE ÎNTORCI INSTANT PE DRUMUL TĂU.

În tumultul agitaţiei cotidiene duci în permanenţă o continuă luptă cu timpul: înfrunţi aglomeraţia, distanţele, încerci ca până la finalul zilei să rezolvi toate lucrurile pe care ţi le-ai propus. Iar automobilul îţi este un ajutor de nădejde. Uneori însă, pentru a ajunge cu bine şi în siguranţă la destinaţie, ai nevoie de o oprire pentru el.


La BMW Proleasing Motors ai rapiditate ca la Pit Stop pentru următoarele servicii: Revizie (schimb filtre şi ulei motor), Schimb de ulei, Schimb plăcuţe şi/sau discuri de frână, Schimb lichid de frână, Reglat geometrie – direcţie roţi, Verificări de sezon (verificare mecanică generală).

Află mai multe

AMBIŢIOS. TU ŞI BMW X4.

EDIŢIA LIMITATĂ “THE ATHLETE”, CU AVANTAJ CLIENT 10.000 €. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Dinamica BMW X4 este evidentă imediat ce îl vezi. În partea frontală, BMW X4 are postură solidă, grilă a radiatorului puternică şi prize de aer mari. Farurile rotunde duble sunt disponibile opţional cu tehnologie LED integral. Barele de protecţie sportive, arcadele roţilor extrem de puternice şi linia lată a umerilor subliniază şi mai mult genele X ale acestui sports activity coupé.

Solicită o ofertă personalizată

COMPETITIV. TU ŞI BMW X5.

EDIŢIA LIMITATĂ "THE BOSS", CU AVANTAJ CLIENT 20%. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Fie că este vorba de performanţă ridicată sau de consum mic de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce.

Solicită o ofertă personalizată

DE NEEGALAT. TU ŞI BMW X6.

EDIŢIA LIMITATĂ "THE BEAST", CU AVANTAJ CLIENT 20%. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăpânit prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Postura fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

Solicită o ofertă personalizată

PROGRAMARE RAPIDĂ ŞI UN CADOU PENTRU PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

La Proleasing Motors îţi programezi rapid vizita în service. Şi, în funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare automobilului tău, căutăm să îţi oferim un timp de aşteptare cât mai mic. Tot ceea ce ai nevoie pentru automobilul tău, într-un singur loc.


La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe