Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

ALEGE BMW X1 xDRIVE18d:
PREŢ SPECIAL 29.980 EUR+TVA.

Oferta este valabilă până la data de 30.09.2017, în limita stocului disponibil.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat.

Află mai multe

VARĂ. SOARE. PLĂCEREA DE A CONDUCE.

DESCOPERĂ OFERTELE PENTRU ACCESORII ORIGINALE BMW PE CARE ŢI LE-AM PREGĂTIT.

 

PACHETUL PENTRU CĂLĂTORII & SPORT. DE LA 1.150 LEI.

Pachetul pentru Călătorii & Sport este soluția perfectă pentru a transporta bicicletele şi include un set de bare transversale și un suport de bicicletă pentru plafon.

 

ADRENALINĂ PURĂ – DOAR LA O SCHIMBARE DE VITEZĂ. POWER KIT BMW M PERFORMANCE.

Simte spiritul curselor şi o dinamică de neimaginat cu piesele BMW M Performance, disponibile pentru modelul tău BMW.

 

SOLUȚII INTELIGENTE PENTRU CĂLĂTORII LUNGI.
Navigaţia integrată BMW este soluţia perfectă pentru maşinile fără sisteme de navigaţie. Datorită sistemului de navigaţie integrată BMW care poate fi montat, se pot afişa informaţii pe ecranul cu rezoluţie înaltă sau pe ecranul opţional Head-up, în timp ce pentru indicațiile audio se folosesc difuzoarele maşinii.

Află mai multe
BMW PHEV

THE CITY GOES ELECTRIC.

MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Plug-in hybrid, PHEV, sau BMW iPerformance – principiul este acelaşi: a folosi cele mai bune tehnologii de combustie şi electrice, pentru a reduce emisiile automobilului tău. În plus, BMW iPerformance îţi promite o stare de bine care îţi va electriza ziua.
Când este propulsat de baterie, automobilul este în perfectă silenţiozitate. Iar datorită mixului dintre sistemul BMW eDrive şi motorul BMW TwinPower Turbo iei ce este mai bun din ambele lumi – dinamica specifică BMW şi toate avantajele unui motor electric.

Află mai multe

PREGĂTIT PENTRU
URMĂTOAREA PROVOCARE.

BMW X3 XLINE CU AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 14.000 EURO.

BMW X3, primul model Sports Activity Vehicle, a fost automobilul care a pus bazele clasei sale. Iar generaţia actuală a acestui model păstrează această tradiţie. Fiind extrem de confortabil şi de flexibil, BMW X3 este ideal atât pentru provocări de fiecare zi, cât şi pentru călătorii lungi. În timp ce exteriorul se distinge prin caracteristici tipice BMW X, interiorul te inspiră prin materiale atent selecţionate care creează o atmosferă de calitate înaltă. Iar datorită motoarelor BMW TwinPower Turbo diesel şi pe benzină, BMW X3 este economic în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

Află mai multe

BMW xDRIVE.
INDIFERENT DE VREME.

Ediţia limitată "Control X" pentru modelul tău BMW X preferat.

Caută prilej de a călători şi bucură-te de caracteristicile modelelor BMW X, echipate cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive şi echipamente opţionale la alegere, incluse. Este timpul pentru aventură, cu Ediţia limitată "Control X".

Află mai multe

CEL MAI SCURT TIMP DE AŞTEPTARE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

În funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare asupra automobilului tău, îţi garantăm că la Proleasing Motors vei beneficia de cel mai scurt timp de aşteptare posibil pentru efectuarea operaţiunilor programate.

 

La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe