Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

BMW PHEV

THE CITY GOES ELECTRIC.

MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Plug-in hybrid, PHEV, sau BMW iPerformance – principiul este acelaşi: a folosi cele mai bune tehnologii de combustie şi electrice, pentru a reduce emisiile automobilului tău. În plus, BMW iPerformance îţi promite o stare de bine care îţi va electriza ziua.
Când este propulsat de baterie, automobilul este în perfectă silenţiozitate. Iar datorită mixului dintre sistemul BMW eDrive şi motorul BMW TwinPower Turbo iei ce este mai bun din ambele lumi – dinamica specifică BMW şi toate avantajele unui motor electric.

Solicită o ofertă personalizată

PREGĂTIT PENTRU
URMĂTOAREA PROVOCARE.

BMW X3 XLINE CU AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 14.000 EURO.

BMW X3, primul model Sports Activity Vehicle, a fost automobilul care a pus bazele clasei sale. Iar generaţia actuală a acestui model păstrează această tradiţie. Fiind extrem de confortabil şi de flexibil, BMW X3 este ideal atât pentru provocări de fiecare zi, cât şi pentru călătorii lungi. În timp ce exteriorul se distinge prin caracteristici tipice BMW X, interiorul te inspiră prin materiale atent selecţionate care creează o atmosferă de calitate înaltă. Iar datorită motoarelor BMW TwinPower Turbo diesel şi pe benzină, BMW X3 este economic în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

Solicită o Ofertă

BMW 320D XDRIVE SEDAN:
34.980 EURO CU TVA INCLUS.

NUMAI LA PROLEASING MOTORS, PRIN PROGRAMUL REMAT.

Originalul încă din anul 1975: BMW Seria 3 reprezintă perfect conceptul de automobil sedan sport. Aflat la cea de-a şasea generaţie, are design dinamic, oferă agilitate inegalabilă şi caracter practic în utilizarea de zi cu zi – toate aceste caracteristici impresionează iar şi iar. Distribuţia optimă a greutăţii, tracţiunea spate puternică, deja caracteristică pentru modelele BMW, precum şi motoarele puternice pe benzină şi diesel, foarte eficiente şi cu tehnologie BMW EfficientDynamics, asigură dinamică remarcabilă şi consum mic de combustibil. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură tracţiune optimă în orice moment.

Solicită o Ofertă

ALEGE BMW X1 CU TVA CADOU,
DE LA PROLEASING MOTORS.

Oferta este valabilă până la data de 30.06.2017, în limita stocului disponibil.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat.

Solicită o Ofertă

BMW xDRIVE.
INDIFERENT DE VREME.

Ediţia limitată "Control X" pentru modelul tău BMW X preferat.

Caută prilej de a călători şi bucură-te de caracteristicile modelelor BMW X, echipate cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive şi echipamente opţionale la alegere, incluse. Este timpul pentru aventură, cu Ediţia limitată "Control X".

Solicită o ofertă

SERVICII SPECIALE PENTRU A FACE FAŢĂ PROVOCĂRILOR.

Descoperă ofertele BMW Service, ca să fii în cea mai bună formă.

 
PÂNĂ LA 40% DISCOUNT PENTRU PLĂCUŢE ŞI DISCURI DE FRÂNĂ.

Marca BMW este sinonimă cu plăcerea de a conduce, cu armonia şi fiabilitatea, cu performanţa şi siguranţa pasagerilor săi. Astfel, automobilele noastre au nevoie de întreţinere profesionistă şi piese originale pentru a-ţi asigura experienţa completă BMW.

Pentru a te bucura cu adevarăt de plăcerea de a conduce, în perioada 01.04.2017 – 30.06.2017, ai până la 40% discount la plăcuţele şi discurile de frână, la dealerul tău BMW Proleasing Motors.

 
DE LA 230 LEI* PENTRU IGIENIZAREA INSTALAŢIEI DE CLIMATIZARE.

Bucură-te de aer proaspat şi curat, încă de când te urci la volan. Cei dragi pot respira aerul de primăvară fără nicio grijă. Vino între 01 aprilie şi 30 iunie la dealerul tău BMW Proleasing Motors şi te bucuri de un preţ special pentru igienizarea instalaţiei de climatizare.

Igienizarea instalaţiei de climatizare include:
» Schimbarea microfiltrului
» Curăţitor pentru carcasa microfiltrului
» Manoperă.

Solicită o ofertă