AVANTAJELE EDIŢIEI LIMITATE.

SIGURANŢA NU ESTE O OPŢIUNE.

ROŢI DE IARNĂ BMW ORIGINALE.

Datorită compoziţiei speciale, anvelopele de iarnă sunt mai sigure pe drum la temperaturi de sub 7°C. Sunt echipate cu un sistem de benzi logitudinale şi orizontale care se deschid în timpul rulării. Astfel se asigură tracţiune optimă şi stabilitate direcţională pe zăpadă şi noroi.

LINIŞTEA INTERIOARĂ ESTE INCLUSĂ.

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Cu pachetul BRI ai dreptul să repari orice defecţiuni care apar după sfârşitul garanţiei standard, pentru o perioadă suplimentară de la unu la trei ani. Este disponibil în trei variante, pentru o perioadă suplimentară de la unu la trei ani sau până la 200.000 km parcurşi.

CONCENTREAZĂ-TE PE CONDUS.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ai servicii de consultanţă, lucrări de service şi de întreţinere fără costuri suplimentare, timp de 5 ani sau 100.000 km.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Proleasing Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informaţii personale

Maşina actuală

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate