Ofertă de finanțare.

O soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă te aduce mai aproape de modelul BMW preferat. Echipate cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, modelele BMW X5 şi BMW X3 au un design unic sportiv şi sunt alegerea perfectă datorită motoarelor performante, sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și a manevrabilităţii precise. BMW iX este un model revoluţionar, prin design şi tehnologii, cu o autonomie de peste 400 km şi un simbol al sustenabilităţii.

*Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 3,69% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la BMW Proleasing Motors și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.
*Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la BMW Proleasing Motors. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

În plus, îți propunem și alte soluţii flexibile de finanţare pe care le poţi alege în funcţie de preferinţe, la BMW Proleasing Motors.

MY BMW APP

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.

Descarcă aplicația din App Store
Descarcă aplicația din Google Play

TEHNOLOGII REVOLUȚIONARE BMW IX.

Prin inovaţii digitale, BMW iX oferă conectivitate ultra-modernă şi este primul automobil care beneficiază de 5G în echiparea standard.

MOMENTE MINUNATE DE BUN VENIT

eSIM PERSONAL*** şi 5G

REMOTE SOFTWARE UPGRADE

SISTEM DE SUNET BOWERS & WILKINS

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  BMW X5:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227

  Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate incepând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.