Ofertă de finanțare.

O soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă te aduce mai aproape de modelul BMW X preferat. Echipate cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, modelele BMW X5, BMW X6 şi BMW X3 au un design unic sportiv şi sunt alegerea perfectă datorită motoarelor performante, sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și a manevrabilităţii precise.

* Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 3,69% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la BMW Proleasing Motors și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.12.2022, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.
* Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la BMW Proleasing Motors. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

În plus, îți propunem și alte două soluţii accesibile de finanţare pe care le poţi alege în funcţie de preferinţe, la BMW Proleasing Motors:

MODELELE BMW X5, BMW X6 ŞI BMW X3.

Explorează lumea cu toate avantajele pe care modelele BMW X le au de oferit.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  BMW X5:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227

   Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate incepând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informatii despre procedurile de masurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.