ULEI DE MOTOR: VERIFICAT!

PENTRU O VIAŢĂ ÎNDELUNGATĂ A MOTORULUI.

Serviciul de verificare a uleiului MINI îţi oferă mai mult decât un simplu schimb de ulei. Include şi o verificare preliminară, de exemplu a frânelor şi a anvelopelor. Schimbul de ulei de motor MINI are un interval de service de 30.000 km sau 2 ani, iar astfel este economic şi asigură durată de viaţă îndelungată motorului tău.

 

Serviciul de schimbare a uleiului de motor MINI include:

 • Schimbarea uleiului de motor, inclusiv eliminarea uleiului vechi;
 • Schimbarea filtrului de ulei;
 • Resetarea afişajului de service, conform specificaţiilor din fabrică;
 • Manoperă şi materiale.

FRÂNE: VERIFICATE!

PLĂCUŢE DE FRÂNĂ NOI - PENTRU MAI MULTĂ SIGURANŢĂ.

Performanţa maximă a motorului implică performanţă maximă şi din partea frânelor.

Cu frânele MINI originale, poţi fii sigur că ai parte de cele mai scurte distanţe de frânare, de cel mai bun nivel de siguranţă şi decelerare maximă, în orice moment.

DISCURI DE FRÂNĂ, FAŢĂ.

MATERIALE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE PENTRU FRÂNARE EFICIENTĂ.

Oprirea unui MINI Cooper S necesită o putere de frânare mai mare decât oprirea unui MINI One. De aceea, discurile de frână MINI sunt create pentru a se potrivi fiecărui model MINI în parte. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi se potrivesc perfect cu plăcuţele de frână MINI.

ÎNLOCUIRE BATERIE.

UN PLUS DE ENERGIE PENTRU AUTOMOBILUL TĂU PUTERNIC.

Bateriile MINI originale furnizează energia necesară pentru pornire energică. Funcţiile de eficienţă şi confort (de exemplu, funcţia Start Stop motor automată şi funcţia de încălzire în momentul staţionării) rămân disponibile după schimbul bateriei doar dacă au fost înregistrate de specialiştii noştri.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate