#BMWwinterJoy

Activează artistul din tine și arată-ne cum ai surprins autoturismul tău BMW într-un cadru de sezon demn de un tablou de iarnă.

Acceptă provocarea de a ne demonstra că poţi fi cel puţin la fel de inspirat cum a fost Costin Fetic în recenta lui călătorie cu BMW iX de la Proleasing Motors, surprins în imaginea de mai sus.

Arată-ne unde te duce modelul tău BMW, creează amintiri și câștigă.

 

Ce trebuie să faci:

  1. Ne urmăreṣti (Follow) pe Instagram https://www.instagram.com/bmwproleasingmotors/
  2. Începând cu 23 decembrie, ora 10.00, încarci în secţiunea de comentarii la postarea de pe Facebook dedicată campaniei (#BMWwinterJoy) o fotografie realizată de către tine în care îţi vei surprinde autoturismul tău BMW într-un cadru deosebit de sezon. *
  3. Vei strânge Like-uri până în data de 6 ianuarie ora 11:00
  4. În situaţia în care ești unul dintre norocoșii autori ai fotografiilor care se situează în top 5 fotografii din punct de vedere al numărului de Like-uri, descrescător, vei primi de la noi o geantă BMW M pentru laptop. Ne vei transmite pe adresa marketing@proleasing.ro fotografia la rezoluţie calitativă, adresa la care îţi vom expedia premiul și acordul tău de a-ţi folosi numele, prenumele și fotografia în scopul postării în contul nostru de Instagram sub umbrela #BMWwinterJoy.
  5.  În situaţia în care ești unul dintre autorii fotografiilor care ocupă poziţiile 6-10 în top din punct de vedere al numărului de Like-uri, descrescător, vei primi de la noi o verificare în service BMW Proleasing Motors **.

 

Ne vei transmite pe adresa marketing@proleasing.ro fotografia la rezoluţie calitativă, acordul tău de a-ţi folosi numele și fotografia în scopul postării în contul nostru de Instagram sub umbrela #BMWwinterJoy. Ne vei contacta pentru programare în service până în data de 31 martie 2022 menționând faptul că ești Câștigător în cadrul Campaniei <<Fii tu artistul!>>.

Dacă ți-am captat atenția, te invităm să te înscrii în concurs. Îți dorim inspirație, zăpadă, unghiuri și lumină bună, pentru ca modelul tău BMW să arate fabulos!

 

* Atenție !
Imaginile nu pot surprinde alte persoane decât participantul. Orice fotografie care surprinde imaginea unei persoane identificabile, alta decât participantul, vor fi descalificate. Participantul este singurul răspunzător pentru daunele create prin postarea unei imagini a unei persoane identificabile, alta decât participantul și precum penntru orice altă încălcare a prevederilor privind prelucrarea datelor personale. De asemenea, sunt descalificate imaginile care contravin bunelor moravuri sau legislației în vigoare.

 

Vezi regulament concurs

Vezi pagină Facebook concurs

Vezi rezultate campanie

  • Verificare jocuri în articulații (stare brațe suspensie, bucși cauciuc, etc)
  • Verificare pierderi de lichide (ulei, antigel, etc)
  • Verificare concentrație antigel (punct de inghet)
  • Verificare anveloe (presiune, DOT, adâncime profil)
  • Reglat faruri.