PERFECŢIUNE COMPLETĂ:

SETURI DE ROŢI ŞI ANVELOPE BMW ORIGINALE - INCLUSIV ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR TIMP DE 36 DE LUNI.

Niciun alt accesoriu nu are un impact atât de puternic asupra manevrabilității și a siguranței precum roţile şi anvelopele. Calitatea superioară a anvelopelor BMW originale a fost aprobată şi premiată cu simbolul ”stea”, și potrivită perfect cu șasiul și alte caracteristici specifice fiecărui model BMW. Anvelopele BMW originale cu marcajul ”stea” îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate, design, performanță și siguranță, și includ o asigurare gratuită.

Set roţi iarnă BMW X5 (F15) RFT 255/50R19 Janta Double Spoke 467M 14.680 LEI
Set roţi iarnă BMW X1 (F48) şi BMW X2 (F39) RFT 225/55R17 Janta Double Spoke 564 9.080 LEI
Set roţi iarnă BMW Seria 3 (F30, F31) şi BMW Seria 4 (F36) Gran Coupe RFT 205/60R16 Janta V-spoke 390 7.840 LEI
Set roţi iarnă BMW Seria 3 (F30, F31) şi BMW Seria 4 (F32, F33, F36) RFT 225/55R16 Janta V-spoke 656 8.440 LEI
Set roţi iarnă BMW Seria 3 (F30, F31) şi BMW Seria 4 (F32, F33, F36) RFT 225/45R18 Janta Double Spoke 405M 11.760 LEI
Set roţi iarnă BMW X3 (F25) şi BMW X4 (F26) RFT 225/60R17 Janta Y-Speiche 305 9.900 LEI
Set roţi iarnă BMW X6 (F16) RFT 255/50R19 Janta M Double Spoke 623M 16.240 LEI

JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Jantele din aliaj uşor BMW Originale sunt rezultatul unui proces complex de dezvoltare şi design. Acest proces se concentrează pe modele BMW individuale şi pe diversele provocări pe care le întâmpină jantele. Rezultatul este o selecţie numeroasă de jante din aliaj uşor, ce respectă cele mai riguroase standarde în domeniu şi care se potrivesc perfect cu imaginea de ansamblu a modelelor BMW pentru care sunt concepute. Întregul portofoliu de jante din aliaj uşor BMW Originale potrivite pentru modelul tău BMW este disponibil în cadrul Configuratorului de seturi complete de roţi.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Procesul de dezvoltare a anvelopelor BMW Originale începe atunci când este creat un nou model. Pentru a asigura un răspuns cât mai prompt şi plăcere de a conduce, anvelopele BMW Originale se potrivesc perfect cu şasiul şi alte solicitări specifice fiecărui model în parte. Anvelopele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de top de anvelope şi primesc marcajul cu stea doar după ce acestea demonstrează proprietăţi de manevrare caracteristice BMW şi îndeplinesc în procent de 100% criteriile riguroase de calitate BMW.

MAI MULTĂ SIGURANŢĂ PENTRU MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

Baza pentru comportamentul optim la condus o constituie setul perfect de anvelope. Doar anvelopele BMW cu marcaj cu stea îţi oferă acel sentiment deosebit de armonie deplină între modelul BMW şi anvelopele acestuia. Înainte de a primi marcajul cu stea, anvelopele sunt supuse unor teste complexe, în condiţii stricte.

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au obţinut valori excelente în raport cu distanţa de frânare (pe suprafeţe ude sau uscate) şi stabilitatea la condus atunci când intri în curbe cu viteză mare. Anvelopele sunt adaptate sistemelor de control ale modelului specific şi sunt disponibile ca anvelope runflat (cu tehnologie runflat / RSC).

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea asigură caracteristici de condus dinamice optime, chiar şi la viteze mari şi pentru un stil de condus foarte sportiv, datorită tehnologiei Ultra High Performance (UHP).

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au rezistenţă la rulare optimizată şi susţin economia de combustibil a automobilului tău. Cu toate acestea, consumul de combustibil diferă în mod semnificativ în funcţie de caracteristicile de condus.

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au fost adaptate în funcţie de model pentru a genera mai puţin zgomot (zgomot generat în interior şi în exterior la rulare), în timp ce îţi oferă stabilitate direcţională îmbunătăţită şi confort în timpul călătoriei.

ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR BMW PENTRU 36 DE LUNI.

Simbolul ”stea” BMW reprezintă calitatea superioară garantată de producător. Primești o asigurare gratuita a anvelopelor BMW Originale prin achiziţionarea acestora de la un dealer autorizat BMW. Asigurarea anvelopelor este valabilă timp de 36 de luni de la data achiziției, şi oferă protecție optimă, precum şi 100% din restituirea costurilor.

Asigurarea anvelopelor BMW include:

  • Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuțit (ex. cui sau sticlă spartă).
  • Deteriorări produse de lovirea bordurii.
  • Vandalism.
  • Furt.

Doar anvelopele sunt asigurate; deteriorarea sau furtul jantelor sunt excluse.

La asigurarea anvelopelor BMW, în cazul unei solicitări de despăgubiri, până la 100% din costul anvelopelor este rambursat.*

În primul an: 100%
În al doilea an: 75%
În al treilea an: 50%

*fără montaj.

Solicită informaţii detaliate despre asigurarea anvelopelor BMW partenerului tău BMW Service.

SISTEM DE CONTROL AL PRESIUNII ÎN ANVELOPE (RDC).

Presiunea joacă un rol important în caracteristicile de rulare ale anvelopelor. De aceea, începând cu luna aprilie 2014 - dar şi datorită unui amendament legal - BMW a introdus în echiparea standard sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope pentru toate modelele noi de automobile. Acest sistem măsoară presiunea în toate cele 4 anvelope şi sporeşte astfel siguranţa în timpul călătoriei.

Nivelul adecvat de presiune în anvelope reduce riscul deteriorării acestora şi sporeşte siguranţa ta. Anvelopele oferă contact optim cu suprafaţa de rulare şi oferă performanţă excelentă pentru un stil de condus sportiv, dar şi în evitarea obstacolelor sau în timpul manevrelor de frânare.

Dacă sistemul de control al presiunii în anvelope măsoară o deviere critică a presiunii (o presiune cu 20% mai mică decât pragul optim sau inferioară presiunii minime de 1,7 bari), acesta avertizează conducătorul auto despre un potenţial pericol printr-un semnal de avertizare, dar şi prin feedback despre anvelopa în cauză pe Control Display sau pe panoul de instrumente multifuncţional.

Sistemul de control al presiunii în anvelope înseamnă şi economie pe termen lung - pentru că anvelopele cu nivel optim de presiune generează mai puţină rezistenţă la rulare, ceea ce rezultă în consum redus de combustibil. În plus, presiunea corectă în anvelope împiedică defectele de uzură şi creşte durata de viaţă a anvelopei.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU TEHNOLOGIE RUNFLAT.

Mereu în siguranţă: anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat îţi asigură mobilitate chiar şi în cazul pierderii complete de presiune şi îţi permit să mai parcurgi încă maximum 80 km (la viteze de până la 80 km/h) până la cel mai apropiat atelier de service auto - pentru siguranţă şi confort maxime.

Anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat scad factorul de risc în cazul unei pierderi de presiune: în loc de a te pune în pericol prin schimbarea roţilor pe marginea drumului, poţi conduce în siguranţă şi în confort deplin încă aproximativ 80 de km (la viteza maximă de 80 km/h), până la cel mai apropiat atelier de service auto.

Pe lângă proprietăţile runflat, anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat scad greutatea totală a automobilului, ceea ce înseamnă că nu mai ai nevoie de roată de rezervă sau de pachet de mobilitate. În acelaşi timp, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 rămân mici. Anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat sunt parte integrantă a măsurilor BMW EfficientDynamics.

De câţiva ani, toate automobilele BMW au în echiparea standard Indicator de defecţiune a anvelopelor (TDI - Tyre Defect Indicator). Acest sistem permite conducătorului auto să monitorizeze presiunea în anvelope în timpul călătoriei. Începând cu anul 2014, BMW a introdus un sistem de control activ al presiunii în anvelope, care afişează presiunea măsurată în anvelope. Acest sistem creşte atât confortul, cât şi siguranţa ta. Presiunea corectă în anvelope asigură consum minim de combustibil şi reduce emisiile de CO2.

Cu anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat nu mai ai nevoie de roată de rezervă sau de pachet de mobilitate. Acest lucru asigură spaţiu suplimentar în portbagaj, adică îţi oferă loc suficient pentru depozitarea diverselor obiecte necesare.

Datorită marginilor ranforsate printr-un proces tehnologic deosebit, anvelopele runflat se asigură că automobilul rămâne perfect manevrabil şi că poţi parcurge încă aproximativ 80 de km (la viteza maximă de 80 km/h), chiar dacă presiunea în anvelope a scăzut. Acest lucru reduce riscul ca automobilul să derapeze în cazul în care anvelopa explodează, atunci când conduci cu viteză mare.