Pentru a simţi plăcerea de a conduce automobilul tău BMW atât primăvara, cât și vara, experții noștri BMW Service vor efectua o verificare completă pentru a se asigura că automobilul tău BMW e gata pentru sezonul cald. Folosește accesorii M Performance pentru a oferi automobilului tău o sportivitate fără compromisuri și descoperă accesorii atractive pentru noul BMW X2. Seturile noastre complete de roţi pentru vară și produsele pentru îngrijire oferă automobilului tău un aspect proaspăt. Sistemele inteligente de transport garantează un confort maxim în timpul călătoriilor. Aruncă o privire pe noile oferte BMW Lifestyle pentru a te simți perfect - atât în automobilul tău BMW, cât și în afara acestuia.

BMW SERVICE. AUTOMOBILUL TĂU ESTE PE MÂINI BUNE.

După săptămâni întregi de zăpadă, sare și umezeală, este foarte important ca automobilul tău să fie verificat cu atenție, astfel încât tu să poți conduce fără griji. Folosește verificarea de primăvară BMW și reparațiile cosmetice BMW pentru a te asigura că automobilul tău este pregătit pentru sezonul cald.

Verificarea de Primăvară BMW

Asigură-te că automobilul tău BMW e pregătit pentru primăvară. Experții noștri vor efectua o verificare amănunțită pentru a se asigura că poți conduce fără griji în acest sezon.


Sfatul nostru: fă-ți o programare din timp, ideal ar fi în combinație cu schimbarea roților.


Verificarea de Primăvară BMW include:  • Verificarea sistemului de frânare;

  • Verificarea nivelului lichdelor din sistemele hidraulice;

  • Verificarea avariilor exterioare;

  • Verificarea uzurii și întinderii curelelor motorului;

  • Verificarea stării jantelor și pneurilor;

  • Verificarea sistemului de iluminare;

  • Verificare sistemului de încălzire/aer condiționat.


Ofertă: 120 lei*
* Orice operațiuni de reglaj și fluide suplimentare se facturează separat.

Sunt interesat

Reparaţii cosmetice BMW

Parbrizul ciobit de o pietricică pe autostradă, o zgârietură pe bara de protecție, urme de uzură la interior: viața își poate lăsa amprenta și asupra automobilului tău BMW. Înainte ca aceste probleme să devină prea enervante, experții noștri pot elimina daunele minore la vopsea, metal și sticlă. Acest lucru nu îți sporește doar plăcerea de a conduce, ci menține și valoarea automobilului tău în cazul în care îl vei vinde.


Obţineţi informaţii detaliate despre ofertă.

Sunt interesat

SET COMPLET DE ANVELOPE PENTRU VARĂ BMW. DINAMICE. STILATE. SIGURE.

Simbioza perfectă între formă și funcție: adaptate fiecărui model de BMW, setul complet de roți originale BMW nu arată doar bine. Indiferent că rulează pe drumuri ude și alunecoase sau la temperaturi foarte ridicate, stabilitatea lor foarte ridicată și utilizarea celor mai bune tipuri de anvelope garantează o siguranță optimă. Acest lucru transformă setul complet de roţi BMW în partenerul ideal, indiferent de condiţiile meteo. În plus, vei beneficia și de asigurare BMW gratuită pentru anvelope la toate modelele de roți originale BMW marcate cu stea, disponibile la partenerii BMW Service*.

* Începând cu 01.03.2018

Jante Star-spoke, tip 660, Orbitgrey, lustruite

Roată completă de 19" cu anvelopă Pirelli P Zero* RSC cu dimensiunea 225/35 R19 88 Y față și 245/30 R19 89 Y spate. Pentru BMW Seria 1 (F20/F21) și BMW Seria 2 (F22/F23).

Eficiența consumului de combustibil: E/C
Aderență pe asfalt ud: B/B
Zgomot exterior de rulare: 72 dB/72 dB

Ofertă per bucată incl. RDC: 3.080 lei*

* Fiecare ofertă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a patru anvelope ca set complet. Dimensiunile anvelopelor sunt în funcție de model. Sunt interesat

Jante BMW M Performance Double-spoke 624M, negre mate, polişate

Roată completă de 20“ cu anvelopă Pirelli P Zero* RSC cu dimensiunea 225/35 R20 90 Y față și 255/30 R20 92 Y spate. Pentru BMW Seria 3 (F30/F31) și BMW Seria 4 (F32/F33/F36).

Eficiența consumului de combustibil: E/E
Aderență pe asfalt ud: B/B
Zgomot exterior de rulare: 72 dB/73 dB

Ofertă per bucată incl. RDC: 5.262 lei*

* Fiecare ofertă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a patru anvelope ca set complet. Dimensiunile anvelopelor sunt în funcție de model. Sunt interesat

Jante V-spoke, tip 573, negre, lustruite

Roată completă de 19“ cu anvelopă Bridgestone Potenza S* RSC de dimensiunea 225/45 R19 92W. Pentru BMW X1 (F48) și BMW X2 (F39).

Eficiența consumului de combustibil: C
Aderență pe asfalt ud: B
Zgomot exterior de rulare: 70 dB

Ofertă per bucată incl. RDC: 4.030 lei*

* Fiecare ofertă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a patru anvelope ca set complet. Dimensiunile anvelopelor sunt în funcție de model. Sunt interesat

Jante BMW M Performance Y-spoke, tip 701M, negre mate

Roată completă de 21" cu anvelopă Bridgestone Alenza 001* RSC cu dimensiunea 245/40 R21 100 Y față și 275/35 R21 103 Y spate. Pentru BMW X3 (G01).

Eficiența consumului de combustibil: C/C
Aderență pe asfalt ud: B/B
Zgomot exterior de rulare: 72 dB/73 dB

Ofertă per bucată incl. RDC: 5.698 lei*

* Fiecare ofertă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a patru anvelope ca set complet. Dimensiunile anvelopelor sunt în funcție de model. Sunt interesat

Jante Cross-spoke, tip 636, Orbitgrey

Roată completă de 20" cu anvelopă Goodyear Eagle F1* RSC de dimensiune 245/35 R20 95 Y față și 275/30 R20 97 Y spate. Pentru BMW Seria 5 (G30/G31).

Eficiența consumului de combustibil: B/C
Aderență pe asfalt ud: B/A
Zgomot exterior de rulare: 71 dB/71 dB

Ofertă per bucată incl. RDC: 4.928 lei*

* Fiecare ofertă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a patru anvelope ca set complet. Dimensiunile anvelopelor sunt în funcție de model. Sunt interesat

ACCESORII BMW M PERFORMANCE. ADRENALINĂ PURĂ.

Beneficiază de o experiență și mai intensă pe timpul verii cu accesoriile BMW M Performance. Brandul BMW este faimos pentru tehnologiile sale dinamice și inovatoare și pentru deceniile de experiență în sporturile cu motor. Accesoriile BMW M Performance transferă această expertiză de pe circuit direct pe șosea: cu ajutorul componentelor retrofit pentru aerodinamică, trenului de rulare, habitaclului și șasiului, poți accentua caracterul sportiv al automobilul tău BMW.

Capac pentru motor BMW M Performance din fibră de carbon

Capacul pentru motor realizat manual este fabricat din fibră de carbon de înaltă calitate și înlocuiește capacul standard din plastic. Caracterul inovator al acestui accesoriu scoate în evidență aspectul sportiv și se potrivește perfect la motor.

Ofertă pentru BMW M3 (F80) și BMW M4 (F82/83): 4.520 lei Sunt interesat

Sistem de evacuare BMW M Performance pentru motoare diesel

Sunet BMW expresiv și inconfundabil. Pentru prima dată, un sistem de evacuare sport este disponibil și pentru automobilele echipate cu motoare diesel. Include ornamente cromate pentru țeava de eșapament.

Ofertă pentru BMW 320d (F30/31 LCI), fără montaj: 7.416 lei Sunt interesat

Kit de putere şi sunet BMW M Performance

Kitul de putere și sunet M Performance crește puterea automobilului tău de la 250 kW la 265 kW. Noua actualizare optimizată pentru performanță a motorului, cuplată cu sistemul de eșapament perfect reglat, transformă condusul automobilului într-o experiență sportivă fără compromisuri pentru toate simțurile. Disponibil pentru modelele 540i și 540i xDrive doar în combinație cu ornamente cromate pentru țeava de eșapament.

Ofertă pentru BMW 540i (G30/G31), fără montaj sau piese retrofit: 13.605 lei Sunt interesat

Stopuri BMW M Performance

Datorită acestor stopuri, automobilul tău capătă un aspect exclusivist și unic. Combinația dintre tehnologia LED și designul complet nou oferă automobilului tău BMW Seria 3 (F31) un aspect sportiv și foarte modern.

Ofertă pentru BMW 3er Touring (F31), fără montaj: 2.472 lei Sunt interesat

Volan pro BMW M Performance îmbrăcat în Alcantara

Combinația dintre pielea de calitate înaltă și Alcantara creează un aspect sportiv unic, care este scos în evidență de marcajul albastru deschis, inspirat de sporturile cu motor. Pielea Alcantara procesată garantează o aderență excelentă a mâinilor la orice temperatură. Ornamentul din fibră de carbon inscripționat cu logoul M Performance este disponibil separat.

Ofertă pentru BMW M2 (F87), BMW M3 (F80), BMW M4 (F82/F83), Fără montaj: 3.675 lei Sunt interesat

Ornament pentru schimbătorul de viteze BMW M Performance din fibră de carbon

Material inovator, plăcut la atingere. Designul ornamentului de pe schimbătorul de viteze conferă automobilului tău un aspect motorsport.

Ofertă fără montaj: 911 lei Sunt interesat

BMW X2. FII CEL CARE ÎNDRĂZNEŞTE.

Ești pregătit pentru o nouă eră? Primul BMW X2 combină estetica îndrăzneață cu agilitatea dinamică pentru a oferi un aspect inedit, cu interior premium și tehnologii inovatoare. Cu ajutorul accesoriilor asortate, tu și noul BMW X2 sunteţi gata să porniţi către noi aventuri.

Covoraşe pentru orice tip de vreme

Covorașele durabile pentru orice tip de vreme combină funcționalitatea cu eleganța sportivă și se potrivesc perfect cu interiorul automobilului BMW X2. Materialul impermeabil și marginea ridicată a covorașului protejează interiorul de murdărie și umiditate.

Pentru față și spate, disponibile în seturi de câte 2.

Ofertă covorașe față pentru BMW X2 (F39): 343 lei
Ofertă covorașe spate pentru BMW X2 (F39): 592 lei Sunt interesat

Jante V-spoke, tip 573, negre, lustruite

Roată completă de 19" cu anvelopă Bridgestone Potenza S001 RFT* RSC de dimensiune 225/45 R19 92 W. Pentru BMW X2 (F39).

Eficiența consumului de combustibil: C
Aderență pe asfalt ud: B
Zgomot exterior de rulare: 70 dB

Ofertă pentru BMW X2 (F39), preţ per bucată incl. RDC: 4.030 lei Sunt interesat

Carcasă încărcare wireless pentru iPhone 6™/6s™

Carcasa pentru încărcare wireless permite încărcarea iPhone 6™/6s™ fără fir. Pentru a face asta, telefonul mobil trebuie să fie plasat în carcasa neagră, compactă, originală BMW. Carcasa este compatibilă cu toate opțiunile de încărcare wireless BMW sau cu placa de încărcare wireless opțională.

Ofertă: 315 lei Sunt interesat

Portbagaj pentru plafon 420

Cu acest portbagaj modern pentru plafon, capacitatea de încărcare a automobilului tău BMW poate fi mărită cu 420 de litri. Portbagajul te va convinge prin modul rapid și confortabil de încărcare și descărcare, grație sistemului său de blocare în două părți. Disponibil cu un capac negru lucios, finisaj lateral argintiu și emblemă BMW. Compatibil cu toate sistemele de suport BMW.

Ofertă: 3.902 lei Sunt interesat

SISTEME DE TRANSPORT BMW. SIMTE PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Cu ajutorul sistemelor de transport originale BMW vei avea mai mult spațiu la dispoziție pentru bagajele tale. Datorită portbagajului pentru plafon sau a suportului compact pentru biciclete cu montare în spate, cei dragi vor avea spațiu suficient pentru a se simți confortabil în automobil. Iar cu e-bicicleta BMW Active Hybrid poți să te bucuri cum se cuvine de vremea plăcută.

Portbagaj plafon 520

Portbagaj plafon BMW original, cu un volum de încărcare de 520 litri și o capacitate maximă de încărcare de 70 kg. Portbagajul are un capac negru lucios, cu ornamente laterale argintii și emblema BMW. Compatibilă cu toate sistemele de suport de bază BMW. Este sigură datorită sistemului de blocare de siguranță pe două laturi cu șase puncte de blocare.

Ofertă: 4.943 lei Sunt interesat

Suport portbagaj BMW

Suportul de portbagaj cu bare transversale pentru automobile convinge prin ușurința cu care poate fi utilizat. Diagonalele sunt confecționate din tuburi de aluminiu profilat foarte rigide și pot fi combinate cu soluțiile de transport diverse de la BMW. Suportul respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță datorită construcției puternice și sistemului de blocare cu protecţie împotriva furturilor.

Ofertă pentru BMW X1 (F48), fără montaj: 1.156 lei
Ofertă pentru BMW X1 (E84), fără montaj: 1.041 lei Sunt interesat

Suport compact pentru biciclete cu montare în spate

Suport pliabil ușor, dar robust, cu montare în spate pe cârligul de tractare cu cap sferic detaşabil. Poate fi încărcat cu până la două biciclete convenţionale sau biciclete electrice (sarcina maximă 2 x 30 kg). Suportul pentru biciclete cu montare în spate poate fi pliat atunci când nu este folosit și poate fi depozitat în siguranță și eficient în portbagaj cu ajutorul kitului opțional de depozitare al suportului de biciclete. Suportul pentru biciclete cu montare în spate pe cârligul de tractare poate fi folosit și împreună cu zona de prindere pentru suporţi în partea din spate, pentru transportul bicicletelor.

Ofertă pentru BMW Seria 2 (F45/46) și BMW X1 (F48) : 3.058 lei Sunt interesat

Bicicletă BMW Cruise

Bicicleta BMW Cruise este fabricată din aluminiu hidroformat și impresionează prin culoarea sa unică Albastru Aqua Pearl. Un element de atracție deosebit este cadrul de 28" cu designul său clasic „bullneck”. Discurile de frână de calitate înaltă și sistemul de transmisie cu 30 de viteze sunt produse de Shimano. Disponibilă în S, M și L.

Ofertă: 5.089 lei Sunt interesat

Covoraş pentru portbagaj

Covorașul încape perfect în portbagaj și îl protejează de lucrurile murdare sau ude. Designul liniar al covorașului a fost inspirat de modul de scurgere al apei și se potrivește cu designul covorașelor BMW pentru orice tip de vreme.

Ofertă pentru BMW X1 (F48): 494 lei Sunt interesat

ASPECT IMPECABIL DATORITĂ PRODUSELOR BMW PENTRU ÎNGRIJIREA AUTOMOBILULUI.

Zilele devin din ce în ce mai lungi, așa că a sosit momentul să faci condusul și mai distractiv. Automobilul tău va avea nevoie de îngrijirea potrivită pentru acest lucru, iar datorită produselor BMW pentru îngrijire, automobilul tău BMW va străluci mereu. Astfel, rămâi cu amintiri la finalul aventurilor tale, dar nu și cu urme pe automobil.

Kitul iniţial BMW „Natural Air”

Kitul inițial pentru pachetul de parfumuri BMW „Natural Air”, care pot fi selectate alternativ, creează o atmosferă placută și împrospătează aerul din automobil. Acesta conține un suport premium pentru parfumuri, care se montează pe grilele de ventilație ale automobilului și un stick parfumat cu aromă „Sparkling Raindrops”, care se poate înlocui.

Ofertă: 92 lei Sunt interesat

Soluţie pentru curăţarea geamurilor cu extract organic de grepfrut

Geamuri curățate într-o manieră ecologică: elimină murdăria de pe suprafețele din sticlă și geamuri/parbrizuri într-un mod eficient și fără să lase urme. Cantitate: 300 ml.

Ofertă: 35 lei Sunt interesat

Soluţie pentru curăţarea pielii şi tapiţeriei cu extract organic de ulei de portocale

Conține ingrediente naturale și este foarte util pentru curățarea suprafețelor din piele de înaltă calitate, a tapițeriei și a covorașelor din automobilele BMW. Cantitate: 300 ml.

Ofertă: 65 lei Sunt interesat

Lichid de parbriz pentru tot anul cu extract organic de ghimbir

Un parbriz curat timp de 365 de zile pe an: dizolvă murdăria de pe suprafețele din sticlă și parbrize într-un mod eficient și ecologic. Cantitate: 2.000 ml.

Ofertă: 40 lei Sunt interesat

BMW LIFESTYLE. VIAȚA ESTE O AVENTURĂ.

Abia aștepți să te bucuri din nou de zilele însorite în aer liber? Cu BMW Active ești pregătit pentru orice situație, indiferent de planurile pe care le ai. Materialul ușor și designul inedit tip camuflaj inspirat de prototipurile camuflate fac ca această colecție să fie partenerul perfect de drum.

Jachetă bărbaţi BMW Active

Jachetă ușoară, rezistentă la apă, dintr-un material care lasă pielea să respire, cu o croială lejeră și cusături impermeabile la umeri și glugă. Aceasta prezintă un design cu inserții galbene și model tip camuflaj pe partea din față și pe mâneci.

Ofertă: 650 lei Sunt interesat

Vestă damă BMW Active

Partea din față a vestei este ușoară și matlasată, partea din spate este din lână, iar croiala sa oferă un confort deosebit și se adaptează la fiecare mișcare. Materialele de calitate înaltă au un design funcțional și sportiv.

Ofertă: 500 lei Sunt interesat

Geantă de sport BMW Active

Cu modelul său gri, tip camuflaj și ornamentele galbene, această geantă de sport face parte în mod evident din colecția BMW Active. Pe lângă designul său extraordinar, aceasta este dotată cu diverse caracteristici convenabile, precum compartimentul exterior capitonat și rezistent la impact sau compartimentul lateral pentru încălțăminte sau articole ude.

Ofertă: 495 lei Sunt interesat

Sticlă BMW Active

Această sticlă ușoară, special proiectată este confecționată din oțel inoxidabil și are o capacitate de 0,5 litri. Emblema BMW de pe capac, gravată cu laser și inscripția BMW tipărită pe partea laterală, transformă această sticlă într-un obiect special.

Ofertă: 125 lei Sunt interesat

Rucsac BMW Active

Compartimentul principal cu buzunare interioare utile și buzunarele exterioare căptușite transformă acest rucsac în instrumentul perfect pentru persoanele cu un stil de viață activ. Ca parte a colecției BMW Active, acesta beneficiază de caracteristici de design tipice, precum modelul tip camuflaj și diverse ornamente galbene. Curelele reglabile pentru piept oferă un confort suplimentar.

Ofertă: 550 lei Sunt interesat