1.000 DE MODELE LIVRATE, OFERTE DE SĂRBĂTOARE.

LIVRARE DIRECT DIN STOC ȘI CADOURI SURPRIZĂ, DE LA BMW PROLEASING MOTORS.

Sărbătorim împreună 1.000 de livrări BMW Proleasing Motors cu extra discounturi aniversare, pentru modele BMW selecţionate.

Numai pentru comenzi primite astăzi, te bucuri de un extra avantaj de 1.000 de Euro (TVA inclus) la preţul afişat, pentru Modelul Zilei!

Află mai multe

BMW X1 sDRIVE18i: 24.500 EUR + TVA.

OFERTĂ LIMITATĂ PRIN PROGRAMUL REMAT, DE LA PROLEASING MOTORS.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi acordă un discount suplimentar la preţul de achiziţie pentru modelul BMW X1 sDrive18i.

Află mai multe

CONDU-ŢI AFACEREA DE LA NOUL TĂU BIROU MOBIL.

NOUL BMW SERIA 7, ACUM CU AVANTAJ DE PÂNĂ LA 10.000 EURO PRIN BMW TRADE-IN, DE LA PROLEASING MOTORS.

Programează chiar acum un Drive-Test şi află mai multe despre avantajele pe care BMW Proleasing Motors ţi le-a pregătit:

> Suport de 8.000 euro pentru Trade-In BMW Seria 5, BMW X5 şi BMW X6*,
> Suport de 10.000 euro pentru Trade-In Mercedes S Class şi Audi A8*.

* Nu mai vechi de 5 ani.

Află mai multe

MODELUL TĂU BMW PREFERAT, CU 4.990 EUR + TVA AVANS.

DESCOPERĂ OFERTA PROLEASING MOTORS, PRIN BMW SELECT.

Ai visat mereu la momentul în care vei conduce un automobil BMW de ultimă generație, cu echipări care să îți ducă condusul de zi cu zi la superlativ? BMW Proleasing Motors vine în sprijinul tău cu o ofertă de finanțare prin care poți achiziționa modele BMW cu un avans unic de 4.990 euro + TVA și rate lunare reduse, de la 430 euro + TVA, prin programul BMW Select.

Alege acum automobilul dorit, din mixul pe care ți l-am pregătit: BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW X3 sau BMW X4, și programează un test drive la sediul BMW Proleasing Motors din Ploiești, Șos. Ploiești-Buzău nr. 505.

Află mai multe

MAREA DRAGOSTE NU E MEREU PRIMA.

ALEGE NOUL BMW Seria 3 PRIN PROGRAMUL BMW TRADE-IN, DE LA PROLEASING MOTORS, ŞI TE DESPARŢI CU INIMA UŞOARĂ DE MAŞINA TA.

Pășește într-o nouă eră, la volanul unui automobil construit pentru viitor. Înlocuiește mașina ta - nu mai veche de 6 ani - cu noul BMW Seria 3, prin oferta Proleasing Motors.

A șaptea generație a modelului BMW Seria 3 Sedan - G20 - este construită a marca începuturile unui nou capitol. Nu doar pentru brandul bavarez, ci și pentru tine. Automobilul continuă să simbolizeze, după 40 de ani de la prima lansare și peste 15 milioane de unități comercializate, conceptul plăcerii condusului sportiv în clasa medie premium. Cu un design dinamic, agilitate, eficienţă excepţională şi dotări cu echipamente inovatoare, preia caracteristicile definitorii BMW şi le completează cu soluţii tehnologice avansate, ergonomie şi un plus de rafinament la interior.

Află mai multe

VIITORUL NU AŞTEAPTĂ SĂ-L PRINZI DIN URMĂ.

BMW i3 CU ECOTICHET* DE 45.000 LEI. PERFECT PENTRU MEDIU ŞI PENTRU FIECARE ZI.

BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate. Încă de la începutul procesului de dezvoltare, am orientat întregul concept de automobil spre mobilitate electrică eficientă şi sustenabilă. Materialele reciclabile în proporție de până la 95% ajută la protecţia mediului înconjurător şi înlocuiesc materialele convenţionale.

Află mai multe

REÎNCARCĂ-TE CU ENERGIE NOUĂ.

DESCOPERĂ MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID. ACUM CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.

Mobilitatea electrică este probabil cea mai discutată temă auto în contextul de astăzi. În același timp, puțini dintre noi ştim detalii despre acest subiect. Nu ştim, de exemplu, că un kilowatt oră este egal cu energia necesară pentru fierberea a 70 de ceşti de cafea.

Află mai multe

BMW PREMIUM SELECTION.

PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

Garanţie 24 de luni. Verificare completă 360°.
Istoric certificat. Finanţare BMW Premium Selection.
Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Oferte BMW Premium Selection

OFERĂ-I TOT CE ESTE MAI BUN.

OFERTE SPECIALE DE SERVICE ŞI MENTENANŢĂ PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Partenerul tău BMW Service îţi oferă siguranţă maximă: ai garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi consiliere, toate asigurate de personal calificat, având la dispoziţie echipamente performante de diagnoză. Tot ce este mai bun pentru automobilul tău BMW, de care ne dorim să te bucuri cât mai mult timp.

  • Piese de schimb noi BMW Originale, verificate şi testate;

  • Transparenţă a costurilor şi operaţiunilor;

  • Pachete de service complete, incluzând piesele şi manopera;

  • Servicii premium conform standardelor BMW.

Vezi toate ofertele

ALEGE SERVICE AUTORIZAT BMW PROLEASING MOTORS, ACUM ŞI ÎN BUZĂU.

PROGRAMEAZĂ ACUM O VERIFICARE DE SEZON GRATUITĂ.

De acum, eşti mai aproape de specialişti BMW şi câştigi mai mult timp pentru ceea ce este important pentru tine: plimbările sigure cu cei dragi, la bordul automobilului tău bavarez.

BMW Proleasing Motors, cu o expertiză de 6 ani în vânzare şi servicii aftersales BMW, şi de două ori premiat în această perioadă pentru relaţia cu clienţii, vine mai aproape de tine cu un nou centru service, în Buzău: pe Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750. Aici, beneficiezi de aceeaşi garanţie a calităţii unor servicii de întreținere şi reparaţii pentru automobilul tău BMW, pentru ca tu să te bucuri de experienţe de condus fără compromis. Află mai multe

BINE AI VENIT ÎN FAMILIA BMW.

TE AŞTEPTĂM LA PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE ŞI ÎŢI OFERIM UN SCHIMB DE ULEI GRATUIT.

Este automobilul tău BMW mult dorit şi pentru noi asta este tot ce contează. De acum, asigură-te ca este pe mâini bune şi înregistrează-te la prima ta vizită la un partener oficial BMW Service. Fiecare automobil înmatriculat pentru prima oară în România va avea parte de un pachet special de bun venit – prima ta vizită în service, cu schimb de ulei gratuit. Află mai multe

SĂ O CONDUCI PÂNĂ DEVINE UN MODEL CLASIC.

ENERGIE NOUĂ PENTRU BMW SERIA 3, CU 20% REDUCERE LA DISCURI ŞI PLĂCUŢE DE FRÂNĂ BMW ORIGINALE.

Automobilul tău BMW Seria 3* este încă valoros, chiar şi atunci când are peste 5 ani. Este în continuare un model special, iar noi ştim că eşti ataşat de acesta.

De aceea, sperăm să te bucuri foarte mult timp de acest model. Atât de mult timp, incât să devină un clasic, în stare foarte bună. Îţi propunem în acest sens câteva oferte de service avantajoase, pentru a păstra energia şi valoarea modelului tău preferat. Află mai multe

REVIZII PENTRU CUTII DE VITEZE AUTOMATE, DE LA 2.200 LEI.

LA BMW PROLEASING MOTORS. #De2OriCeiMaiBuni în #BestCustomerCareBMW

Nu doar motorul automobilului tău are nevoie de revizie! Chiar dacă avem tendinţa de a neglija întreţinerea cutiei de viteze, şi aceasta are nevoie de atenţia noastră.

Şi pentru că ştim cât de mult ţii la automobilul tău BMW, noi, BMW Proleasing Motors – Best Dealer in Customer Care in Romania, vrem să te bucuri cât mai mult de acesta şi de experienţele la volan. De aceea, îţi propunem o revizie detaliată a cutiei de viteze automate, cu un preţ ce porneşte de la 2.200 lei. Ca pentru prieteni. Află mai multe

UN PIT STOP LA NOI, MII DE KILOMETRI ÎNAINTE.

CU BMW PROLEASING MOTORS, TE ÎNTORCI INSTANT PE DRUMUL TĂU.

În tumultul agitaţiei cotidiene duci în permanenţă o continuă luptă cu timpul: înfrunţi aglomeraţia, distanţele, încerci ca până la finalul zilei să rezolvi toate lucrurile pe care ţi le-ai propus. Iar automobilul îţi este un ajutor de nădejde. Uneori însă, pentru a ajunge cu bine şi în siguranţă la destinaţie, ai nevoie de o oprire pentru el.


La BMW Proleasing Motors ai rapiditate ca la Pit Stop pentru următoarele servicii: Revizie (schimb filtre şi ulei motor), Schimb de ulei, Schimb plăcuţe şi/sau discuri de frână, Schimb lichid de frână, Reglat geometrie – direcţie roţi, Verificări de sezon (verificare mecanică generală).


Află mai multe

PROGRAMARE RAPIDĂ ŞI UN CADOU PENTRU PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

La Proleasing Motors îţi programezi rapid vizita în service. Şi, în funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare automobilului tău, căutăm să îţi oferim un timp de aşteptare cât mai mic. Tot ceea ce ai nevoie pentru automobilul tău, într-un singur loc.


La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.


Află mai multe