Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

CU 20% MAI MULTE MOTIVE SĂ TRECI LA NIVELUL URMĂTOR.

LA PROLEASING MOTORS AI 20% DISCOUNT LA BMW X5.

La bordul unui BMW X5 te vei bucura de Confort Sporit, de o Dinamică de Condus care te va face să fii nerăbdător de următoarea dată când te întorci la volan şi de Eficienţă, cât şi de un Consum Redus. Iar dacă aceste atuuri nu îţi sunt suficiente pentru a achiziţiona un BMW X5, BMW Proleasing Motors îţi oferă cu 20% mai multe motive să treci la nivelul următor şi un discount tot atât de mare.

Află mai multe

FII PREGĂTIT SĂ DICTEZI RITMUL CĂLĂTORIEI TALE.

LA PROLEASING MOTORS AI 25% REDUCERE LA AMORTIZOARE.

BMW recomandă cu încredere amortizoarele originale. Perfect concepute pe măsura automobilului tău BMW, acestea oferă confort sporit, răspuns optimizat şi nivel scăzut de zgomot. Stabilitatea funcţională este asigurată şi în condiţii extreme: chiar şi la temperaturi cuprinse între -40°C şi +100°C, aceste Piese de schimb BMW originale garantează confort sporit şi rezerve suficiente de siguranţă, indiferent de climat.

Află mai multe

BMW X1 xLINE LA 29.980 € + TVA ŞI BONUS DE PÂNĂ LA 2.000 € + TVA LA TRADE-IN.

Orice aventură vine cu un element de spontaneitate. Te poţi bucura acum de BMW X1 xLine cu o serie de beneficii, echipamente opţionale şi servicii de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. BMW Financial Services vine în ajutorul tău cu soluţii de finanţare personalizate, astfel încât tu să decizi asupra perioadei de finanţare şi să ai control al ratelor.

Află mai multe

DESCOPERĂ EDIŢIA LIMITATĂ BMW X4 M PERFORMANCE.

Cu 15.000 EURO avantaj client, de la Proleasing Motors.

Simte spiritul curselor şi o dinamică de neimaginat cu echipamentele opţionale BMW M Performance, disponibile pentru BMW X4. Create împreună cu divizia BMW M, sunt rezultatul experienţei de zeci de ani în motorsport.

Află mai multe

BMW X5. ÎMPARTE COSTUL ECHIPAMENTELOR OPŢIONALE LA DOI, CU PROLEASING MOTORS.

BMW X5 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.

Acum îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW X5. BMW Proleasing Motors poate prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.

Află mai multe

BMW X6. ÎMPARTE COSTUL ECHIPAMENTELOR OPŢIONALE LA DOI, CU PROLEASING MOTORS.

BMW X6 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.

Acum îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW X6. BMW Proleasing Motors poate prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.

Află mai multe

RĂMÂI MEREU VIZIONAR.
BMW SERIA 3 LA 29.980 € + TVA.

BMW Seria 3 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.

Acum îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW Seria 3. BMW Proleasing Motors poate prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.

Află mai multe

RĂMÂI MEREU TU.
NOUL BMW SERIA 1, EDIŢIE M SPORT SHADOW.

Cu noul BMW Seria 1 Ediţie M Sport Shadow este garantat că nu vei trece neobservat. Ediţia include echipamente cu aspect şi caracteristici sportive, inspirate din lumea motorsport-ului şi a filosofiei BMW M.

Află mai multe

RĂMÂI MEREU INSPIRAT.
NOUL BMW SERIA 2 COUPÉ.

Aspect impresionant, plin de eleganţă şi putere: linia plafonului BMW Seria 2 Coupé accentuează caracterul sportiv al automobilului. În plus, partea frontală dinamică cu grila dublă a radiatorului orientată spre interior scoate în evidenţă contururile extinse ale BMW Seria 2 Coupé şi subliniază aspectul sportiv al acestui model.

Află mai multe

ALEGE BMW SERIA 2 PLUG-IN HYBRID CU TEHNOLOGIILE DE ULTIMĂ GENERAŢIE.

Până la 2.000 € + TVA bonus de trade-in.

Poţi alege orice model diesel nou BMW (cu emisii de până la 130g per km) sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice. În plus, pentru automobile electrice sau plug-in hybrid beneficiezi de programul “Rabla Plus” cu un sprijin de aproximativ 4.500 € pentru un model plug-in hybrid sau 10.000 € pentru un model electric.

Află mai multe

ALEGE BMW SERIA 3 PLUG-IN HYBRID CU TEHNOLOGIILE DE ULTIMĂ GENERAŢIE.

Până la 2.000 € + TVA bonus de trade-in.

Îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW. BMW Proleasing Motors poate prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.

Află mai multe

ALEGE BMW SERIA 5 PLUG-IN HYBRID CU TEHNOLOGIILE DE ULTIMĂ GENERAŢIE.

Până la 2.000 € + TVA bonus de trade-in.

Protecția mediului reprezintă o preocupare importantă și mereu prezentă în tot ceea ce dezvoltăm: tehnologii, produse, servicii, procese de producție care folosesc energie regenerabilă. Respectăm angajamentul nostru de reînnoire a parcului auto la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care derulăm programul și în România.

Află mai multe
BMW i3

ZERO EMISII. 100% LIBERTATE. BMW i3. ACUM CU ECOTICHET DE 10.000 EUR.

Atunci când pleci de pe loc în BMW i3, este suficient să apeşi uşor pedala de acceleraţie pentru a obţine cuplu maxim şi pentru a porni în mod puternic şi aproape silenţios. În plus, aceeaşi pedală te ajută şi să frânezi, pentru că în momentul în care ridici piciorul de pe acceleraţie simţi cum automobilul reduce din viteză. Astfel, BMW i3 recuperează energia cinetică disponibilă şi o foloseşte pentru a încărca bateria.

Află mai multe

CEL MAI SCURT TIMP DE AŞTEPTARE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

În funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare asupra automobilului tău, îţi garantăm că la Proleasing Motors vei beneficia de cel mai scurt timp de aşteptare posibil pentru efectuarea operaţiunilor programate.

 

La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe