BMW xTREME EDITION.

OFERTELE XTREME ALE PRIMĂVERII, CU LIVRARE IMEDIATĂ, LA PROLEASING MOTORS.

Nu e nici un moment mai bun pentru a pregăti vacanța de vară decât… primăvara! Pentru călătorii fără griji, la volanul automobilului tăr preferat, alege ofertele limitate de la Proleasing Motors, dealerul tău BMW. Numai până la finalul lunii martie ai avantaje unice și livrare direct din stoc pentru modele selecţionate.

Descoperă ofertele

CONDU-ŢI AFACEREA DE LA NOUL TĂU BIROU MOBIL.

NOUL BMW Seria 7, ACUM CU AVANTAJ DE PÂNĂ LA 10.000 EURO PRIN BMW TRADE-IN, DE LA PROLEASING MOTORS.

Programează chiar acum un Drive-Test şi află mai multe despre avantajele pe care BMW Proleasing Motors ţi le-a pregătit:

- Suport de 8.000 euro pentru Trade-In BMW Seria 5, BMW X5 şi BMW X6*,
- Suport de 10.000 euro pentru Trade-In Mercedes S Class şi Audi A8*.

Află mai multe

TRANSFORMĂ DORINŢELE ÎN ALEGERI. BMW PREMIUM SELECTION.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

RESPECT PENTRU TRECUT, GRIJĂ PENTRU VIITOR.

OFERTE PIESE ŞI SERVICE BMW PENTRU MODELE MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai multe

OFERĂ-I TOT CE ESTE MAI BUN.

OFERTE SPECIALE DE SERVICE ŞI MENTENANŢĂ PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Partenerul tău BMW Service îţi oferă siguranţă maximă: ai garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi consiliere, toate asigurate de personal calificat, având la dispoziţie echipamente performante de diagnoză. Tot ce este mai bun pentru automobilul tău BMW, de care ne dorim să te bucuri cât mai mult timp.

  • Piese de schimb noi BMW Originale, verificate şi testate;

  • Transparenţă a costurilor şi operaţiunilor;

  • Pachete de service complete, incluzând piesele şi manopera;

  • Servicii premium conform standardelor BMW.

Vezi toate ofertele

BINE AI VENIT ÎN FAMILIA BMW.

TE AŞTEPTĂM LA PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE ŞI ÎŢI OFERIM UN SCHIMB DE ULEI GRATUIT.

Este automobilul tău BMW mult dorit şi pentru noi asta este tot ce contează. De acum, asigură-te ca este pe mâini bune şi înregistrează-te la prima ta vizită la un partener oficial BMW Service. Fiecare automobil înmatriculat pentru prima oară în România va avea parte de un pachet special de bun venit – prima ta vizită în service, cu schimb de ulei gratuit. Află mai multe

ALEGE SERVICE AUTORIZAT BMW PROLEASING MOTORS, ACUM ŞI ÎN BUZĂU.

PROGRAMEAZĂ ACUM O VERIFICARE DE SEZON GRATUITĂ.

De acum, eşti mai aproape de specialişti BMW şi câştigi mai mult timp pentru ceea ce este important pentru tine: plimbările sigure cu cei dragi, la bordul automobilului tău bavarez.

BMW Proleasing Motors, cu o expertiză de 6 ani în vânzare şi servicii aftersales BMW, şi de două ori premiat în această perioadă pentru relaţia cu clienţii, vine mai aproape de tine cu un nou centru service, în Buzău: pe Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750. Aici, beneficiezi de aceeaşi garanţie a calităţii unor servicii de întreținere şi reparaţii pentru automobilul tău BMW, pentru ca tu să te bucuri de experienţe de condus fără compromis. Află mai multe