BMW xTREME EDITION.

OFERTE xTREME DE SEZON CU LIVRARE IMEDIATĂ, LA PROLEASING MOTORS.

Dependent de adrenalină? Descoperă ofertele xTreme de sezon de la Proleasing Motors, dealerul tău BMW. Alege dintre modelele selecționate și bucură-te de iarnă pe orice drum, de la volanul noului tău automobil. Doar în luna decembrie ai avantaje exclusive și livrare imediată, din stocul Proleasing Motors.

Află mai multe

Noul BMW X1 sDrive18i: 25.500 EUR + TVA, LA PROLEASING MOTORS.

DESCOPERĂ NOI MOTIVE PENTRU CARE SĂ EVADEZI ÎN FIECARE ZI.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi oferă un avantaj client de 7.333 € la preţul de achiziţie pentru Noul BMW X1.

Află mai multe

NOUL BMW X5 CU AVANS 6.900 EURO ŞI RATĂ LUNARĂ 650 EURO (+ TVA), PRIN BMW SELECT.

Descoperă modelul BMW X5 xDrive 25d la Proleasing Motors, cu opţiune de finanţare prin BMW Select şi un pachet de dotări gândit special pentru a-ţi face călătoriile mai frumoase.

* Avans 6.900 euro + TVA,
* Rată de la 650 euro + TVA,
* Include Service Inclusive 5 ani / 100.000 km,
* Include BMW Repair Inclusive 5 ani / 200.000 km.

Află mai multe

BMW Seria 5 CU AVANS 4.900 EURO ŞI RATĂ LUNARĂ 490 EURO (+ TVA), PRIN BMW SELECT.

Descoperă modelul BMW 520d xDrive la Proleasing Motors, cu opţiune de finanţare prin BMW Select şi un pachet de dotări gândit special pentru a-ţi face călătoriile mai frumoase.

* Avans 4.900 euro + TVA,
* Rată de la 490 euro + TVA,
* Include Service Inclusive 5 ani / 100.000 km,
* Include BMW Repair Inclusive 5 ani / 200.000 km.

Află mai multe

NOUL BMW Seria 3. 399 EURO+TVA/LUNĂ PRIN BMW SELECT, LA PROLEASING MOTORS.

Oferta de finanţare prin programul BMW Select. Valoare rată lunară 399 euro+TVA, nu include asigurare. Oferta valabilă la Proleasing Motors pentru comenzi pana la 31.12.2019. Mai multe detalii disponibile la dealerul tău BMW Proleasing Motors.

Află mai multe

BMW 218i ACTIVE TOURER:
21.900 EURO + TVA.

OFERTA PENTRU TRENDSETTERS, DE LA PROLEASING MOTORS.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi oferă un avantaj client de 6.313 € la preţul de achiziţie pentru BMW 218i Active Tourer.

* Oferta este valabilă pentru livrări până la finalul anului 2019.

Află mai multe

PUTEREA DE A AVEA TOT.

DESCOPERĂ BMW X3 ÎN EDIŢIE LIMITATĂ, LA PROLEASING MOTORS.

Avantajele ediţiei limitate: roţi de iarnă BMW originale, BMW Repair Inclusive, BMW Service Inclusive.

Află mai multe

THE 1.

NOUL BMW Seria 1. 250 € +TVA / LUNĂ, PRIN BMW SELECT 1%.

Prețul de vânzare: 28.251 € + TVA
Prima plată în avans: 5.035 € + TVA
Rată lunară: 250 € + TVA
Perioadă de finanțare: 36 luni
Plată finală opţională: 18.080 €

În tot acest timp ai inclusă:
Garanţia extinsă BRI pentru 4 ani/ 200.000 km.

Află mai multe

TRANSFORMĂ DORINŢELE ÎN ALEGERI. BMW PREMIUM SELECTION.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

OFERĂ-I TOT CE ESTE MAI BUN.

OFERTE SPECIALE DE SERVICE ŞI MENTENANŢĂ PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Partenerul tău BMW Service îţi oferă siguranţă maximă: ai garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi consiliere, toate asigurate de personal calificat, având la dispoziţie echipamente performante de diagnoză. Tot ce este mai bun pentru automobilul tău BMW, de care ne dorim să te bucuri cât mai mult timp.

  • Piese de schimb noi BMW Originale, verificate şi testate;

  • Transparenţă a costurilor şi operaţiunilor;

  • Pachete de service complete, incluzând piesele şi manopera;

  • Servicii premium conform standardelor BMW.

Vezi toate ofertele

BINE AI VENIT ÎN FAMILIA BMW.

TE AŞTEPTĂM LA PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE ŞI ÎŢI OFERIM UN SCHIMB DE ULEI GRATUIT.

Este automobilul tău BMW mult dorit şi pentru noi asta este tot ce contează. De acum, asigură-te ca este pe mâini bune şi înregistrează-te la prima ta vizită la un partener oficial BMW Service. Fiecare automobil înmatriculat pentru prima oară în România va avea parte de un pachet special de bun venit – prima ta vizită în service, cu schimb de ulei gratuit. Află mai multe

ALEGE SERVICE AUTORIZAT BMW PROLEASING MOTORS, ACUM ŞI ÎN BUZĂU.

PROGRAMEAZĂ ACUM O VERIFICARE DE SEZON GRATUITĂ.

De acum, eşti mai aproape de specialişti BMW şi câştigi mai mult timp pentru ceea ce este important pentru tine: plimbările sigure cu cei dragi, la bordul automobilului tău bavarez.

BMW Proleasing Motors, cu o expertiză de 6 ani în vânzare şi servicii aftersales BMW, şi de două ori premiat în această perioadă pentru relaţia cu clienţii, vine mai aproape de tine cu un nou centru service, în Buzău: pe Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750. Aici, beneficiezi de aceeaşi garanţie a calităţii unor servicii de întreținere şi reparaţii pentru automobilul tău BMW, pentru ca tu să te bucuri de experienţe de condus fără compromis. Află mai multe

REVIZII PENTRU CUTII DE VITEZE AUTOMATE, DE LA 2.200 LEI.

LA BMW PROLEASING MOTORS. #De2OriCeiMaiBuni în #BestCustomerCareBMW

Nu doar motorul automobilului tău are nevoie de revizie! Chiar dacă avem tendinţa de a neglija întreţinerea cutiei de viteze, şi aceasta are nevoie de atenţia noastră.

Şi pentru că ştim cât de mult ţii la automobilul tău BMW, noi, BMW Proleasing Motors – Best Dealer in Customer Care in Romania, vrem să te bucuri cât mai mult de acesta şi de experienţele la volan. De aceea, îţi propunem o revizie detaliată a cutiei de viteze automate, cu un preţ ce porneşte de la 2.200 lei. Ca pentru prieteni. Află mai multe

PROGRAMARE RAPIDĂ ŞI UN CADOU PENTRU PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

La Proleasing Motors îţi programezi rapid vizita în service. Şi, în funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare automobilului tău, căutăm să îţi oferim un timp de aşteptare cât mai mic. Tot ceea ce ai nevoie pentru automobilul tău, într-un singur loc.


La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.


Află mai multe