Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

AMBIŢIOS. TU ŞI BMW X4.

EDIŢIA LIMITATĂ “THE ATHLETE”, CU AVANTAJ CLIENT 10.000 €. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Dinamica BMW X4 este evidentă imediat ce îl vezi. În partea frontală, BMW X4 are postură solidă, grilă a radiatorului puternică şi prize de aer mari. Farurile rotunde duble sunt disponibile opţional cu tehnologie LED integral. Barele de protecţie sportive, arcadele roţilor extrem de puternice şi linia lată a umerilor subliniază şi mai mult genele X ale acestui sports activity coupé.

Solicită o ofertă personalizată

COMPETITIV. TU ŞI BMW X5.

EDIŢIA LIMITATĂ "THE BOSS", CU AVANTAJ CLIENT 20%. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Fie că este vorba de performanţă ridicată sau de consum mic de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce.

Solicită o ofertă personalizată

DE NEEGALAT. TU ŞI BMW X6.

EDIŢIA LIMITATĂ "THE BEAST", CU AVANTAJ CLIENT 20%. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăpânit prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Postura fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

Solicită o ofertă personalizată

SIGURANŢA CĂ TE OPREŞTI ORIUNDE.

PÂNĂ LA 40% DISCOUNT LA COMPONENTELE SISTEMULUI DE FRÂNARE.

Sistemul de frânare al automobilului tău BMW este responsabil de siguranţa ta. A venit momentul să îi acorzi toată atenţia. Experţii noştri te aşteaptă cu o ofertă specială pentru plăcuţele şi discurile de frână BMW Originale, verificate în mod repetat prin teste şi simulări riguroase. Pentru ca tu să te poţi baza pe acestea atunci când este nevoie cu adevărat.

Până la 31 martie 2018 ai preţuri atractive pentru componentele sistemului de frânare. Află mai multe

BMW X1 xLINE LA 29.980 € + TVA ŞI BONUS DE PÂNĂ LA 2.000 € + TVA LA TRADE-IN.

Orice aventură vine cu un element de spontaneitate. Te poţi bucura acum de BMW X1 xLine cu o serie de beneficii, echipamente opţionale şi servicii de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. BMW Financial Services vine în ajutorul tău cu soluţii de finanţare personalizate, astfel încât tu să decizi asupra perioadei de finanţare şi să ai control al ratelor.

Află mai multe

RĂMÂI MEREU INSPIRAT.
NOUL BMW SERIA 2 COUPÉ.

Aspect impresionant, plin de eleganţă şi putere: linia plafonului BMW Seria 2 Coupé accentuează caracterul sportiv al automobilului. În plus, partea frontală dinamică cu grila dublă a radiatorului orientată spre interior scoate în evidenţă contururile extinse ale BMW Seria 2 Coupé şi subliniază aspectul sportiv al acestui model.

Află mai multe
BMW i3

ZERO EMISII. 100% LIBERTATE. BMW i3. ACUM CU ECOTICHET DE 10.000 EUR.

Atunci când pleci de pe loc în BMW i3, este suficient să apeşi uşor pedala de acceleraţie pentru a obţine cuplu maxim şi pentru a porni în mod puternic şi aproape silenţios. În plus, aceeaşi pedală te ajută şi să frânezi, pentru că în momentul în care ridici piciorul de pe acceleraţie simţi cum automobilul reduce din viteză. Astfel, BMW i3 recuperează energia cinetică disponibilă şi o foloseşte pentru a încărca bateria.

Află mai multe

CEL MAI SCURT TIMP DE AŞTEPTARE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

În funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare asupra automobilului tău, îţi garantăm că la Proleasing Motors vei beneficia de cel mai scurt timp de aşteptare posibil pentru efectuarea operaţiunilor programate.

 

La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe