BMW X5. UN MODEL DE LEGENDĂ, 3 AVANTAJE DE NEREFUZAT, DE LA PROLEASING MOTORS:

OPŢIONALE CADOU. ROŢI DE IARNĂ CADOU. GARANŢIE EXTINSĂ.

La BMW Proleasing Motors, pentru fiecare SUV BMW X5 achiziţionat ai 3 cadouri de maşină nouă! OPŢIONALE - Pentru că ştim cât de important este pentru tine să ai un automobil diferit, care să îţi ofere satisfacţii nelimitate la bordul său, ROŢI DE IARNĂ - Sezonul rece nu te va surprinde nepregătit, GARANŢIE EXTINSĂ - 4 ani sau 200.000 de kilometri – fără griji, cu plimbări către destinaţii spectaculoase, şi amintiri de neuitat.

Cere o ofertă personalizată

EDIŢIA M SPORT.

BMW X5. BMW X6. TOATE OPŢIONALELE CADOU ÎN LIMITA A 15.000 € + TVA.

Detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferenţa atunci când vorbim de performanţă. Şi pentru că ne-am dorit să simţi emoţia de pe circuit în fiecare drum pe care îl faci cu BMW X5 sau BMW X6, am adăugat acestor fascinante modele echipamente opţionale BMW M Sport care vor face această senzaţie unică posibilă.

Cere o ofertă personalizată

POTRIVIT ÎN ORICE SITUAŢIE.

BMW X1: 24.900 EUR+TVA, DE LA PROLEASING MOTORS.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi acordă un discount suplimentar la preţul de achiziţie pentru modelul BMW X1 sDrive18i.

Vezi oferta

SCHIMBĂ-ŢI ŢINUTA, DE DRUM. ALEGE MODELUL BMW CARE ŢI SE POTRIVEŞTE, ÎN OFERTA EXCLUSIVĂ.

PRIMĂVARA ACEASTA, TOATE DRUMURILE DUC LA PROLEASING MOTORS, DEALERUL TĂU BMW.

Dealerul tău BMW, Proleasing Motors, ți-a pregătit în această primăvară oferte limitate pentru modele BMW noi. Beneficiază de discounturi substanțiale pentru echipări de top!

Descoperă ofertele

DE NEEGALAT. TU ŞI BMW X6.

EDIŢIA LIMITATĂ "THE BEAST", CU AVANTAJ CLIENT 20%. LA BMW PROLEASING MOTORS.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăpânit prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Postura fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

Eşti interesat(ă) de alt model ?

Oferta BMW X4 Oferta BMW X5 Solicită o ofertă pentru BMW X6
BMW Seria 3 Sedan editie limitata

FAST MACHINE.

ACUM ŞI PÂNĂ LA 30 IUNIE POŢI AVEA BMW SERIA 3 LA 399 €/ LUNĂ CU TVA, CASCO ŞI ASIGURARE GAP INCLUSE.

BMW Seria 3 reprezintă perfect conceptul de automobil sedan sport. Suspensia M adaptivă, disponibilă opţional, sau direcţia sport variabilă garantează agilitate supremă şi oferă manevrabilitate şi precizie maxime chiar şi atunci când conduci sportiv.


Eşti interesat(ă) de alt model ?


Oferta BMW Seria 1 Oferta BMW Seria 2 Active Tourer Vreau o ofertă pentru BMW Seria 3

BMW PREMIUM SELECTION.

PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

Garanţie 24 de luni. Verificare completă 360°.
Istoric certificat. Finanţare BMW Premium Selection.
Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Oferte BMW Premium Selection

REVIZII PENTRU CUTII DE VITEZE AUTOMATE, DE LA 2.200 LEI.

LA BMW PROLEASING MOTORS. #De2OriCeiMaiBuni în #BestCustomerCareBMW

Nu doar motorul automobilului tău are nevoie de revizie! Chiar dacă avem tendinţa de a neglija întreţinerea cutiei de viteze, şi aceasta are nevoie de atenţia noastră.

Şi pentru că ştim cât de mult ţii la automobilul tău BMW, noi, BMW Proleasing Motors – Best Dealer in Customer Care in Romania, vrem să te bucuri cât mai mult de acesta şi de experienţele la volan. De aceea, îţi propunem o revizie detaliată a cutiei de viteze automate, cu un preţ ce porneşte de la 2.200 lei. Ca pentru prieteni. Află mai multe

ACUM POŢI AVEA CĂLĂTORIILE MULT MAI LINIŞTITE.

AI PÂNĂ LA 30% DISCOUNT LA FILTRELE BMW ORIGINALE.

Filtrele automobilului tău BMW au nevoie de revizii periodice, ca tu să te bucuri de călătorii liniştite cu familia. În plus, filtrele BMW Originale rezistă mai mult şi oferă automobilului o viaţă mai lungă.


Profită de discountul de până la 30% oferit pentru schimbarea filtrelor de ulei, filtrelor de aer, filtrelor de combustibil şi filtrelor de polen la Service-urile Autorizate BMW.

Cere o ofertă personalizată

UN PIT STOP LA NOI, MII DE KILOMETRI ÎNAINTE.

CU BMW PROLEASING MOTORS, TE ÎNTORCI INSTANT PE DRUMUL TĂU.

În tumultul agitaţiei cotidiene duci în permanenţă o continuă luptă cu timpul: înfrunţi aglomeraţia, distanţele, încerci ca până la finalul zilei să rezolvi toate lucrurile pe care ţi le-ai propus. Iar automobilul îţi este un ajutor de nădejde. Uneori însă, pentru a ajunge cu bine şi în siguranţă la destinaţie, ai nevoie de o oprire pentru el.


La BMW Proleasing Motors ai rapiditate ca la Pit Stop pentru următoarele servicii: Revizie (schimb filtre şi ulei motor), Schimb de ulei, Schimb plăcuţe şi/sau discuri de frână, Schimb lichid de frână, Reglat geometrie – direcţie roţi, Verificări de sezon (verificare mecanică generală).

Află mai multe

PROGRAMARE RAPIDĂ ŞI UN CADOU PENTRU PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

La Proleasing Motors îţi programezi rapid vizita în service. Şi, în funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare automobilului tău, căutăm să îţi oferim un timp de aşteptare cât mai mic. Tot ceea ce ai nevoie pentru automobilul tău, într-un singur loc.


La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe