KNOW YOU CAN.

NOUL BMW X5.

BMW X1: 24.900 EUR + TVA.

FII GATA DE AVENTURĂ, CU BMW PROLEASING MOTORS.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi acordă un discount suplimentar la preţul de achiziţie pentru modelul BMW X1 sDrive18i.

Află mai multe

BMW REPAIR INCLUSIVE 4 ANI, CADOU LA ORICE MODEL BMW.

BUCURĂ-TE DOAR DE PLĂCEREA DE A CONDUCE, CU PROLEASING MOTORS.

Cu oferta BMW Proleasing Motors nu vei mai pierde niciun moment gândindu-te la costurile întreţinerii, verificărilor sau uzurii automobilului tău, pentru următorii 4 ani de zile.

Asta pentru că, la orice model comandat până la 31.03.2019, îți oferim cadou pachetul BMW Service Inclusive. Acesta îți oferă lucrări gratuite de întreținere, schimburi de componente – cu piese originale BMW, ulei și filtre, și este valabil nu doar în România – ci și în orice alt centru de Service BMW care oferă aceste servicii.

În plus, în cazul în care vinzi automobilul tău BMW, valoarea acestuia va fi mai mare: pachetul BMW Service Inclusive este transferat automat următorului proprietar.

Află mai multe

BMW X6 xDRIVE 30d: 49.500 EUR + TVA.

UNELE LUCRURI BUNE NU SE LASĂ AŞTEPTATE.

…iar Proleasing Motors nu are limite când vine vorba de pasiunea ta pentru BMW. De aceea, una dintre cele mai populare versiuni ale modelului, este acum disponibilă cu un Avantaj Client de 14.280 Euro.

Rezoluțiile tale pentru 2019 au un numitor comun: încep la volanul unui BMW X6 xDrive30d, SAV-ul bavarez care pune pe roți postura modelelor X cu eleganța automobilelor coupe.

Află mai multe

BMW PREMIUM SELECTION.

PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

Garanţie 24 de luni. Verificare completă 360°.
Istoric certificat. Finanţare BMW Premium Selection.
Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Oferte BMW Premium Selection

SĂ O CONDUCI PÂNĂ DEVINE UN MODEL CLASIC.

ENERGIE NOUĂ PENTRU BMW SERIA 3, CU 20% REDUCERE LA DISCURI ŞI PLĂCUŢE DE FRÂNĂ BMW ORIGINALE.

Automobilul tău BMW Seria 3* este încă valoros, chiar şi atunci când are peste 5 ani. Este în continuare un model special, iar noi ştim că eşti ataşat de acesta.

De aceea, sperăm să te bucuri foarte mult timp de acest model. Atât de mult timp, incât să devină un clasic, în stare foarte bună. Îţi propunem în acest sens câteva oferte de service avantajoase, pentru a păstra energia şi valoarea modelului tău preferat. Află mai multe

SIGURANŢA CĂ TE OPREŞTI ORIUNDE, CU BMW PROLEASING MOTORS.

20% DISCOUNT LA DISCURI DE FRÂNĂ PENTRU MODELUL TĂU BMW.

Sistemul de frânare al automobilului tău BMW este responsabil de siguranţa ta și a celor dragi ţie. A venit momentul să îi acorzi toată atenţia. Specialiștii noștri te așteaptă cu o ofertă specială pentru elemente de frână BMW Originale, verificate și testate riguros. Pentru ca tu să te poţi baza pe acestea atunci când este nevoie cu adevărat.

Până la 31 decembrie 2018 ai preţuri atractive pentru componentele sistemului de frânare. Află mai multe

REVIZII PENTRU CUTII DE VITEZE AUTOMATE, DE LA 2.200 LEI.

LA BMW PROLEASING MOTORS. #De2OriCeiMaiBuni în #BestCustomerCareBMW

Nu doar motorul automobilului tău are nevoie de revizie! Chiar dacă avem tendinţa de a neglija întreţinerea cutiei de viteze, şi aceasta are nevoie de atenţia noastră.

Şi pentru că ştim cât de mult ţii la automobilul tău BMW, noi, BMW Proleasing Motors – Best Dealer in Customer Care in Romania, vrem să te bucuri cât mai mult de acesta şi de experienţele la volan. De aceea, îţi propunem o revizie detaliată a cutiei de viteze automate, cu un preţ ce porneşte de la 2.200 lei. Ca pentru prieteni. Află mai multe

UN PIT STOP LA NOI, MII DE KILOMETRI ÎNAINTE.

CU BMW PROLEASING MOTORS, TE ÎNTORCI INSTANT PE DRUMUL TĂU.

În tumultul agitaţiei cotidiene duci în permanenţă o continuă luptă cu timpul: înfrunţi aglomeraţia, distanţele, încerci ca până la finalul zilei să rezolvi toate lucrurile pe care ţi le-ai propus. Iar automobilul îţi este un ajutor de nădejde. Uneori însă, pentru a ajunge cu bine şi în siguranţă la destinaţie, ai nevoie de o oprire pentru el.


La BMW Proleasing Motors ai rapiditate ca la Pit Stop pentru următoarele servicii: Revizie (schimb filtre şi ulei motor), Schimb de ulei, Schimb plăcuţe şi/sau discuri de frână, Schimb lichid de frână, Reglat geometrie – direcţie roţi, Verificări de sezon (verificare mecanică generală).


Află mai multe

PROGRAMARE RAPIDĂ ŞI UN CADOU PENTRU PRIMA TA VIZITĂ ÎN SERVICE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

La Proleasing Motors îţi programezi rapid vizita în service. Şi, în funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare automobilului tău, căutăm să îţi oferim un timp de aşteptare cât mai mic. Tot ceea ce ai nevoie pentru automobilul tău, într-un singur loc.


La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.


Află mai multe