Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

ALEGE BMW X1 xDRIVE18d:
PREŢ SPECIAL 29.980 EUR+TVA.

Oferta este valabilă până la data de 30.09.2017, în limita stocului disponibil.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat.

Află mai multe

VARĂ. SOARE. PLĂCEREA DE A CONDUCE.

DESCOPERĂ OFERTELE PENTRU ACCESORII ORIGINALE BMW PE CARE ŢI LE-AM PREGĂTIT.

 

PACHETUL PENTRU CĂLĂTORII & SPORT. DE LA 1.150 LEI.

Pachetul pentru Călătorii & Sport este soluția perfectă pentru a transporta bicicletele şi include un set de bare transversale și un suport de bicicletă pentru plafon.

 

ADRENALINĂ PURĂ – DOAR LA O SCHIMBARE DE VITEZĂ. POWER KIT BMW M PERFORMANCE.

Simte spiritul curselor şi o dinamică de neimaginat cu piesele BMW M Performance, disponibile pentru modelul tău BMW.

 

SOLUȚII INTELIGENTE PENTRU CĂLĂTORII LUNGI.
Navigaţia integrată BMW este soluţia perfectă pentru maşinile fără sisteme de navigaţie. Datorită sistemului de navigaţie integrată BMW care poate fi montat, se pot afişa informaţii pe ecranul cu rezoluţie înaltă sau pe ecranul opţional Head-up, în timp ce pentru indicațiile audio se folosesc difuzoarele maşinii.

Află mai multe

CEL MAI SCURT TIMP DE AŞTEPTARE.

LA PROLEASING MOTORS, SERVICE AUTORIZAT BMW.

În funcţie de complexitatea intervenţiilor necesare asupra automobilului tău, îţi garantăm că la Proleasing Motors vei beneficia de cel mai scurt timp de aşteptare posibil pentru efectuarea operaţiunilor programate.

 

La prima ta vizită la service-ul Proleasing Motors vei primi, de asemenea, un cadou de bun venit: un Voucher în valoare de 100 Ron, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii ale automobilului tău BMW.

Află mai multe