Mobilitatea electrică este probabil una dintre cele mai discutate teme auto. În acelaşi timp, puţini dintre noi ştim detalii despre acest subiect. Nu ştim, de exemplu, că un kilowatt oră este egal cu energia necesară pentru fierberea a 70 de ceşti de cafea.

Cu toate acestea, subiectul nu este nou. Încă din anul 1972, modelul electric BMW 1602e a fost folosit ca maşină oficială la Jocurile Olimpice de la Munchen. Acest spirit de pionierat a fost reînviat în 2013, când BMW a lansat modelul BMW i3, primul model de producţie BEV (automobil electric), sub noul brand BMW i. De atunci, peste 320.000 de modele BMW Group electrice sau plug-in hybrid circulă acum în 74 de ţări. Modelele electrice şi plug-in hybrid ale BMW Group utilizează tehnologia BMW eDrive.
În plus faţă de motorul electric, BMW eDrive include bateria şi modulul de electronică de putere. Toate aceste componente sunt dezvoltate in-house de către BMW Group şi optimizate continuu pentru a asigura plăcerea inconfundabilă de a conduce un model BMW. BMW Group desfăşoară activităţi proprii de cercetare şi dezvoltare a bateriilor datorită rolului esenţial al acestora în performanţa modelelor. Puterea sau dimensiunea bateriei determină atât autonomia electrică cât şi timpul de încărcare.

De ce plug-in hybrid? Modelele BMW plug-in hybrid folosesc ce este mai bun din tehnologiile clasice de combustie şi cele moderne electrice, pentru a-ţi aduce o experienţă tipică BMW, cu emisii reduse.

MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Un plug-in hybrid este propulsat atât de un motor electric cât şi de un motor cu ardere internă, combinând astfel ceea ce este mai bun din ambele lumi.

MODELELE BMW X PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW X plug-in hybrid îmbină sustenabilitatea unui automobil hibrid cât şi dinamica de condus, performanţa şi confortul unui SAV BMW. Pentru a te bucura de orice aventură.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informaţii de contact

Informaţii despre maşina actuală

Model de interes

*Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

[msdyncrm_lookup crm_campaign_id field:campaignid class:wpcf7-hidden "1139E127-287A-EA11-9458-00155D010C1E:2020 Q2 BMW Sales - BMW Plug-In Hybrid cu ecotichet"][msdyncrm crm_subject field:subject hidden "Lead BMW Nou"][msdyncrm crm_tip_client field:new_clienttype hidden "100000000"] [msdyncrm crm_sursa_lead field:leadsourcecode hidden "7"] [msdyncrm crm_rating field:new_rating hidden "1"][msdyncrm crm_tip_masina_interes field:new_tipmasinainteres hidden "100000000"] [msdyncrm crm_marca_de_interes field:new_marca hidden "1"] [msdyncrm crm_model_de_interes field:new_model hidden "-"]