PROMOȚII VÂNZĂRI BMW.

UPGRADE DE VACANȚĂ.
ALEGE MODELUL TĂU BMW CU LIVRARE RAPIDĂ.

ACUM ÎN OFERTĂ SPECIALĂ LA PROLEASING MOTORS.

Pregătește-ți o vară de neuitat, alături de companionul perfect! Alege-ți modelul BMW preferat dintr-o selecție generoasă de modele, din toate clasele, disponibile cu livrare rapidă și cu bonificații speciale incluse. Iar dacă îți va fi greu să te decizi, echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție.

Descoperă ofertele speciale

BMW PLUG-IN HYBRID.

1,95% DOBÂNDĂ PE 5 ANI CU 5% AVANS.

BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun din ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie.


Află mai mult

BMW iX3 & BMW i3

CU GREEN BONUS ŞI ECOTICHET DE PÂNĂ LA 57.000 LEI.

E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi şi bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.


Află mai mult

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

NOUL BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER.

Designul sportiv şi impunător al noului BMW Seria 2 Active Tourer cu grilă frontală dublă octogonală creează o impresie unică şi încrezătoare.

Află mai mult

ASCULTĂ-ȚI INSTINCTUL.

NOUL BMW Seria 2 COUPÉ.

Proporţiile musculoase întâlnesc dinamica sportivă: descoperă noul BMW Seria 2 Coupé. Cu un ampatament cu 31 mm mai lat decât predecesorul său şi o arhitectură cu propulsie spate unică în această clasă, BMW Seria 2 Coupé oferă caracteristici de direcţie mult mai bune şi o manevrabilitate extrem de agilă. Gama de motoare puternice asigură experienţe de condus eficiente şi dinamice.

Află mai mult

DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITOR.

NOUL BMW iX3.

Cu pachetul M Sport ca dotare standard, noul BMW iX3 este mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice şi accentele albastre scot în evidenţă faptul că acest automobil este electric. Indiferent dacă este pentru călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 461 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice rută.

Află mai mult

O ACŢIUNE CÂT O MIE DE CUVINTE.

NOUL BMW i4.

Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 oferă o dinamică remarcabilă, un nivel ridicat de confort şi calităţile ideale pentru a-l face automobilul tău de zi cu zi. Acest model cu cinci uşi este echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care-i permite să atingă cifre spectaculoase în materie de performanţă – ajungând până la 400 kW/544 CP (BMW i4 M50).

Află mai mult

PROMOȚII SERVICE BMW.

WELCOME TO BMW FAMILY.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW.

Află mai mult

ACELAŞI BMW, DAR CU CEVA EXPERIENŢĂ. AUTOMOBILE BMW CERTIFICATE LA 360°. ISTORIC SERVICE COMPLET.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai mult

„ÎN URMĂRIREA SOARELUI.”

DESCOPERĂ VARIETATEA ACCESORIILOR ORIGINALE ȘI A SERVICIILOR BMW.

A sosit sezonul cald şi, odată cu vremea însorită, vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Te aşteaptă să le descoperi. Bucură-te de drumuri şerpuite, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu accesorii originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de condus optimă, care, împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te vor duce în siguranţă la destinaţie. Pentru că fiecare moment trebuie savurat din plin, fără întreruperi, pentru ca tu să-l transformi în aventura ta.

Află mai multe

SERVICE-UL PROFESIONIST NU TREBUIE SĂ FIE ŞI SCUMP.

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai mult

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.

ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM. #WHATEVERHAPPENS

Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice - mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime.

Află mai mult

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.


Află mai mult