VARA ASTA VA FI DIN NOU A TA, AŞA CUM O ŞTIAI!

MODELE BMW CU DOTĂRI SPECIALE.

Tu şi maşina ta, în călătorii şi experienţe pline de aventură. Fă-le de neuitat şi alege pentru vara 2021 modele BMW, disponibile acum la dealerul tau BMW Proleasing Motors, cu dotări opţionale absolut speciale.

Descoperă ofertele

BMW X1. PREGĂTIT PENTRU ORICE.

29.900 EURO (TVA INCLUS) PRIN PROGRAMUL RABLA.*

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, îţi acordă un discount suplimentar la preţul de achiziţie pentru modelul BMW X1 sDrive18i.


Află mai multe

ALEGEREA POTRIVITĂ. PENTRU TINE, PENTRU VIITOR.

Modele electrice BMW, cu ecotichet de 45.000 lei.

E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.


Află mai multe

ALEGEREA POTRIVITĂ. PENTRU TINE, PENTRU VIITOR.

BMW PLUG-IN HYBRID. CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.* DOBÂNDĂ 0%.

Plăcerea de conduce un automobil BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie. Alege dintr-o gamă variată de modele pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de ecotichet în valoare de 20.000 lei* la achiziție.


Află mai multe

NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ TE AŞTEAPTĂ LA BMW PROLEASING MOTORS.

UN COUPÉ NONCONFORMIST, CU SPIRIT SPORTIV AGIL ȘI DESIGN REMARCABIL.

Un nonconformist care nu face compromisuri: noul BMW Seria 4 Coupé se plasează în mod hotărât şi elegant mai presus de toate convenţiile existente. Designul independent şi silueta coupé clasică reprezintă elemente emblematice, care scot în evidenţă caracterul său inovator.

Află mai multe

#ELECTRIFYOU. ALEGERILE NOASTRE CREEAZĂ VIITORUL.

Suntem hotărâți să atingem obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice și avem ambiția de a fi cel mai de succes și mai sustenabil furnizor premium pentru mobilitate individuală. La urma urmei, pentru noi sustenabilitatea nu este o tendință, ci un apel la acțiune.

Află mai multe

AUTOMOBILE RULATE CERTIFICATE BMW.

BMW PREMIUM SELECTION LA PROLEASING MOTORS.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

BMW SERVICE INCLUSIVE.

SOLUŢIA SIMPLĂ PENTRU TOATE LUCRĂRILE DE SERVICE.

Cu BMW Service Inclusive nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

Află mai multe

"ZONA NOASTRĂ DE CONFORT: LA SOARE."

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU PRIMĂVARĂ ŞI VARĂ.

A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW.

Află mai multe

PORTALUL PERSONALIZAT PENTRU TINE ŞI AUTOMOBILUL TĂU.

APLICAŢIA MY BMW: CONECTAT LA AUTOMOBILUL TĂU ORIUNDE TE-AI AFLA.

Nu trebuie să te afli la volan, pentru a fi conectat cu automobilul tău BMW. Serviciile Remote ale aplicaţiei My BMW îţi permit să cunoşti statusul automobilului tău şi să controlezi o multitudine de funcţii, oriunde ai fi. Află mai multe

LOCUL UNUI BMW ESTE LA BMW.

ALEGE EXPERIENŢA BMW SERVICE ŞI PRIMEŞTI UN CADOU DE BUN VENIT PENTRU MODELELE BMW DE PÂNĂ LA 10 ANI.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium. Află mai multe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

NOI SERVICII DE PREDARE A AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE, FĂRĂ CONTACT PERSONAL.

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi a dezvoltat un program naţional de preluare şi livrare de automobile care necesită operaţiuni de service, fără să fie necesar contactul personal. Află mai multe

SERVICE-UL PROFESIONIST NU TREBUIE SĂ FIE ŞI SCUMP.

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai multe

DEFINEŞTE-ŢI VIAŢA ŞI STILUL.

RĂSFOIEŞTE CATALOGUL DIGITAL BMW LIFESTYLE 2020.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite. Află mai multe