PORNEȘTE CU DREPTUL.

VEZI NOILE OFERTE CU LIVRARE RAPIDĂ DE LA PARTENERUL TĂU BMW PROLEASING MOTORS.

Ai în față un 2022 cu noi provocări, iar echipa BMW Proleasing Motors rămâne partenerul tău în noua călătorie.

Orice aventură e mai plăcută când ai alături un partener de încredere. E anul în care poți avea primul tău model BMW sau poți alege un upgrade la modelul tău actual. Venim către tine cu o ofertă bogată, ce include cele mai noi modele din toate segmentele, disponibile cu livrare rapidă, în configurații cu totul speciale, așa cum te-am obișnuit. În plus, îți promitem o experiență de excepție, alături de consultantul de vânzări BMW dedicat.

Descoperă ofertele speciale

#CostinFetic #BMWwinterJoy
FII TU ARTISTUL ŞI CÂŞTIGĂ!

LA BMW PROLEASING MOTORS.

Activează artistul din tine și arată-ne cum ai surprins autoturismul tău BMW într-un cadru de sezon demn de un tablou de iarnă.

Acceptă provocarea de a ne demonstra că poţi fi cel puţin la fel de inspirat cum a fost Costin Fetic în recenta lui călătorie cu BMW iX de la Proleasing Motors surprins în imaginea alăturată.

Arată-ne unde te duce modelul tău BMW, creează amintiri și câștigă!

Află detalii concurs

ASCULTĂ-ȚI INSTINCTUL.

NOUL BMW Seria 2 COUPÉ.

Proporţiile musculoase întâlnesc dinamica sportivă: descoperă noul BMW Seria 2 Coupé. Cu un ampatament cu 31 mm mai lat decât predecesorul său şi o arhitectură cu propulsie spate unică în această clasă, BMW Seria 2 Coupé oferă caracteristici de direcţie mult mai bune şi o manevrabilitate extrem de agilă. Gama de motoare puternice asigură experienţe de condus eficiente şi dinamice.

Află mai mult

EMOȚIA FORMELOR PUTERNICE.

NOUL BMW Seria 4 GRAN COUPÉ.

Designul expresiv, manevrarea sportivă şi spaţiul generos pentru utilizare zilnică: noul BMW Seria 4 Gran Coupé inspiră în totalitate. Cu nivelul său ridicat de confort în timpul conducerii şi un volum generos de spaţiu cu cinci locuri de dimensiuni mari şi un portbagaj spaţios, acest Gran Coupé elegant cu cinci uşi este partenerul perfect pentru fiecare ocazie.

Află mai mult

PRIMUL PAS SPRE VIITOR ESTE AL MEU.

NOUL BMW iX.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale pur electrice cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie spectaculoasă la plecarea de pe loc. Sistemul inteligent de operare BMW 8 se actualizează singur în permanenţă şi poate fi operat complet intuitiv.

Află mai mult

DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITOR.

NOUL BMW iX3.

Cu pachetul M Sport ca dotare standard, noul BMW iX3 este mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice şi accentele albastre scot în evidenţă faptul că acest automobil este electric. Indiferent dacă este pentru călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 461 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice rută.

Află mai mult

O ACŢIUNE CÂT O MIE DE CUVINTE.

NOUL BMW i4.

Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 oferă o dinamică remarcabilă, un nivel ridicat de confort şi calităţile ideale pentru a-l face automobilul tău de zi cu zi. Acest model cu cinci uşi este echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care-i permite să atingă cifre spectaculoase în materie de performanţă – ajungând până la 400 kW/544 CP (BMW i4 M50).

Află mai mult

RITM NOU, ACEEAȘI EMOȚIE.

CU NOILE MODELE BMW X3, BMW X3 M, BMW X4, BMW X4 M DE LA PROLEASING MOTORS.

Descoperă noile modele BMW X3, BMW X3 M, BMW X4 și BMW X4 M, la dealerul tău BMW Proleasing Motors.

Descoperă modelele

ACELAŞI BMW, DAR CU CEVA EXPERIENŢĂ. AUTOMOBILE BMW CERTIFICATE LA 360°. ISTORIC SERVICE COMPLET.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai mult

HAI AFARĂ LA JOACĂ.

#WHATEVERHAPPENS. BUCURĂ-TE DE SEZONUL RECE ÎMPREUNĂ CU ROŢILE ŞI ANVELOPELE ORIGINALE BMW, ACCESORIILE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, PRECUM ŞI CU SERVICE-UL BMW.

La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta – indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

Află mai mult

WELCOME TO BMW.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium. Află mai mult

SERVICE-UL PROFESIONIST NU TREBUIE SĂ FIE ŞI SCUMP.

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai mult

"PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE."

DEŢINE CONTROLUL. JANTE ŞI ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Deţine controlul chiar şi atunci când începe ploaia torenţială în timp ce eşti la volan şi muzica e dată tare: alege jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea. Sunt fiabile şi te poţi baza pe acestea, pentru că îţi oferă siguranţa crescută în condiţii dificile de vreme, în orice situaţie de condus, pe orice suprafaţă. Plăcere de a conduce şi siguranţă – pentru un sentiment de voie bună.

Află mai mult

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat. Află mai mult