#SayHello2TheFuture.

DESCOPERĂ MODELELE PLUG-IN HYBRID LA BMW PROLEASING MOTORS.

Flota de automobile BMW Plug-in hybrid, cea mai mare de pe piață, garantează ce este mai bun pentru fiecare stil de viață.

La BMW Proleasing Motors descoperi acum lumea automobilelor BMW Plug-in hybrid. Alege modelul care te defineşte!

Descoperă ofertele

BMW PROLEASING MOTORS.

EXCLUSIVE DEALS.

Descoperă ofertele speciale online pentru modelul preferat. Alege acum configuraţia potrivită şi contactează-ne. Pentru modelele cu mentiunea “Preţ valabil cu voucher BMW”, preţul afişat este cel final şi se aplică doar în baza Voucher-ului dedicat.

Descoperă ofertele

NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ TE AŞTEAPTĂ LA BMW PROLEASING MOTORS.

UN COUPÉ NONCONFORMIST, CU SPIRIT SPORTIV AGIL ȘI DESIGN REMARCABIL.

Un nonconformist care nu face compromisuri: noul BMW Seria 4 Coupé se plasează în mod hotărât şi elegant mai presus de toate convenţiile existente. Designul independent şi silueta coupé clasică reprezintă elemente emblematice, care scot în evidenţă caracterul său inovator.

Află mai multe

#SMARTCHOICE.

BMW X1 sDrive18i LA 26.500 EUR FARA TVA.

BMW X1 are sportivitatea şi libertatea necesare pentru a cuceri orice tip de suprafaţă, atât în oraş, cât şi în natură. Pur şi simplu ambiţios: nu doar designul sportiv al BMW X1 este impresionant, ci şi caracteristicile de condus specifice modelelor X şi agilitatea lor excepţională. Împreună cu confortul suprem în călătorii lungi, materialele de înaltă calitate şi tehnologiile inovatoare, este ideal pentru orice aventură.

Află mai multe

BMW SAFETY.

PROGRAM PRIVIND AMÂNAREA A 6 RATE DE LEASING.

Când finanţezi un BMW te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, în timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poţi decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor. Finanţarea din partea BMW Financial Services poate să fie răspunsul ideal la necesităţile tale.

Află mai multe

MOMENTE DE EXCELENŢĂ CU BMW SERIA 7.

ACUM CU AVANTAJ DE PÂNĂ LA 10.000 EUR PRIN BMW TRADE-IN.*

Eleganţa întâlneşte exclusivitatea, iar luxul întâlneşte performanţa.
Caracterul impunător este subliniat în primul rând de partea frontală distinctivă. În părţile laterale, prizele de aer verticale “Air Breather” accentuează înălţimea automobilului. Interiorul te întâmpină cu materiale exclusiviste, de înaltă calitate, care, împreună cu funcţiile inovatoare pentru conectivitate, creează un ambient impresionant.

Află mai multe

TRANSFORMĂ DORINŢELE ÎN ALEGERI. BMW PREMIUM SELECTION.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

PORTALUL PERSONALIZAT PENTRU TINE ŞI AUTOMOBILUL TĂU.

APLICAŢIA BMW CONNECTED: CONECTAT LA AUTOMOBILUL TĂU ORIUNDE TE-AI AFLA.

Nu trebuie să te afli la volan, pentru a fi conectat cu automobilul tău BMW. Serviciile Remote ale aplicaţiei BMW Connected îţi permit să cunoşti statusul automobilului tău şi să controlezi o multitudine de funcţii, oriunde ai fi. Află mai multe

LOCUL UNUI BMW ESTE LA BMW.

ALEGE EXPERIENŢA BMW SERVICE ŞI PRIMEŞTI UN CADOU DE BUN VENIT PENTRU MODELELE BMW DE PÂNĂ LA 10 ANI.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium. Află mai multe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

NOI SERVICII DE PREDARE A AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE, FĂRĂ CONTACT PERSONAL.

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi a dezvoltat un program naţional de preluare şi livrare de automobile care necesită operaţiuni de service, fără să fie necesar contactul personal. Află mai multe

RESPECT PENTRU TRECUT, GRIJĂ PENTRU VIITOR.

OFERTE PIESE ŞI SERVICE BMW PENTRU MODELE MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai multe

ALEGE SERVICE AUTORIZAT BMW PROLEASING MOTORS, ACUM ŞI ÎN BUZĂU.

PROGRAMEAZĂ ACUM O VERIFICARE DE SEZON GRATUITĂ.

De acum, eşti mai aproape de specialişti BMW şi câştigi mai mult timp pentru ceea ce este important pentru tine: plimbările sigure cu cei dragi, la bordul automobilului tău bavarez.

BMW Proleasing Motors, cu o expertiză de 6 ani în vânzare şi servicii aftersales BMW, şi de două ori premiat în această perioadă pentru relaţia cu clienţii, vine mai aproape de tine cu un nou centru service, în Buzău: pe Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750. Aici, beneficiezi de aceeaşi garanţie a calităţii unor servicii de întreținere şi reparaţii pentru automobilul tău BMW, pentru ca tu să te bucuri de experienţe de condus fără compromis. Află mai multe

DEFINEŞTE-ŢI VIAŢA ŞI STILUL.

RĂSFOIEŞTE CATALOGUL DIGITAL BMW LIFESTYLE 2020.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite. Află mai multe

"VREMEA SE SCHIMBĂ. PLANURILE NOASTRE RĂMÂN."

Descoperă accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi service-ul BMW.

Te afli în drum spre o nouă aventură în timp ce alţii se ghemuiesc cu scuze în canapea. Pentru tine, totul este perfect pentru o aventură montană, o mică escapadă în afara oraşului sau o excursie oriunde doreşti. Vânt şi vreme dificilă? Nicio problemă pentru tine. Eşti pregătit în totalitate pentru orice provocare: cu ajutorul accesoriilor originale BMW pentru sezonul toamnă/ iarnă. Află mai multe