ÎNAPOI LA ACŢIUNE, ÎN TANDEM.

VEZI NOILE OFERTE DE LA DEALERUL TĂU BMW PROLEASING MOTORS.

E timpul pentru acțiune. E timpul pentru efervescență, creativitate, proiecte îndrăznețe, atât la job, cât și alături de cei dragi ție. Optimismul și energia pentru a reuși, le vei descoperi pe toate acolo, la volanul modelului tău BMW.

Descoperă ofertele

RITM NOU, ACEEAȘI EMOȚIE.

CU NOILE MODELE BMW X3, BMW X3 M, BMW X4, BMW X4 M DE LA PROLEASING MOTORS.

Descoperă noile modele BMW X3, BMW X3 M, BMW X4 și BMW X4 M, la dealerul tău BMW Proleasing Motors.

Descoperă modelele

BMW iX3 ŞI BMW i3. 0% DOBÂNDĂ PE 3 ANI ŞI ECOTICHET 45.000 LEI.

PRIMUL AN FĂRĂ PLATA ASIGURĂRII CASCO.

E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare. Află mai multe

BMW PLUG-IN HYBRID. 0,99% DOBÂNDĂ PE 3 ANI ŞI 10% AVANS.

PRIMUL AN FĂRĂ PLATA ASIGURĂRII CASCO.

Plăcerea de conduce un automobil BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie. Alege dintr-o gamă variată de modele pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de ecotichet în valoare de 20.000 lei* la achiziție.


Află mai multe

#ELECTRIFYOU. ALEGERILE NOASTRE CREEAZĂ VIITORUL.

Suntem hotărâți să atingem obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice și avem ambiția de a fi cel mai de succes și mai sustenabil furnizor premium pentru mobilitate individuală. La urma urmei, pentru noi sustenabilitatea nu este o tendință, ci un apel la acțiune.

Află mai multe

ACELAŞI BMW, DAR CU CEVA EXPERIENŢĂ. AUTOMOBILE BMW CERTIFICATE LA 360°. ISTORIC SERVICE COMPLET.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

HAI AFARĂ LA JOACĂ.

#WHATEVERHAPPENS. BUCURĂ-TE DE SEZONUL RECE ÎMPREUNĂ CU ROŢILE ŞI ANVELOPELE ORIGINALE BMW, ACCESORIILE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, PRECUM ŞI CU SERVICE-UL BMW.

La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta – indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

Află mai multe

BMW SERVICE INCLUSIVE.

SOLUŢIA SIMPLĂ PENTRU TOATE LUCRĂRILE DE SERVICE.

Cu BMW Service Inclusive nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

Află mai multe

WELCOME TO BMW.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium. Află mai multe

SERVICE-UL PROFESIONIST NU TREBUIE SĂ FIE ŞI SCUMP.

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai multe

"PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE."

DEŢINE CONTROLUL. JANTE ŞI ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Deţine controlul chiar şi atunci când începe ploaia torenţială în timp ce eşti la volan şi muzica e dată tare: alege jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea. Sunt fiabile şi te poţi baza pe acestea, pentru că îţi oferă siguranţa crescută în condiţii dificile de vreme, în orice situaţie de condus, pe orice suprafaţă. Plăcere de a conduce şi siguranţă – pentru un sentiment de voie bună.

Află mai multe

PIESE ORIGINALE BMW.

PENTRU CA AUTOMOBILUL TĂU BMW SĂ RĂMÂNĂ UN AUTOMOBIL BMW.

În fiecare zi, automobilul tău BMW oferă performanţe înalte şi, dacă doreşti să menţii funcţionalitatea acestuia la un nivel ridicat, toate componentele trebuie să se integreze perfect.

Află mai multe

CREATE SPECIAL PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance.

Află mai multe

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

SENZAŢII TARI MAXIMIZATE.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.

Află mai multe

DEFINEŞTE-ŢI VIAŢA ŞI STILUL.

RĂSFOIEŞTE CATALOGUL DIGITAL BMW LIFESTYLE 2020.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite. Află mai multe

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat. Află mai multe