#TheRightMoment.

SPECIAL DEALS DE LA BMW PROLEASING MOTORS.

Descoperă ofertele speciale pentru modelul preferat. Alege acum configuraţia potrivită şi contactează-ne.

Află mai multe

AVENTURĂ LA PUTEREA X.

AI MII DE DRUMURI IN FAŢĂ, O SINGURĂ ALEGERE. BMW X1 ÎN OFERTĂ SPECIALĂ CU PACHETUL BMW ADVENTURE ÎN VALOARE DE 3.000 € CU TVA.

Noul BMW X1 are o poveste de spus. Fii parte din ea şi continuă-ţi aventura cu cea mai bună ofertă la final de vară.

Noi îţi oferim cadou pachetul Adventure, care include echipamente opţionale, servicii inteligente de conectare şi operaţiuni de service gratuite, pentru ca tu să poţi visa la orizonturi noi.

Află mai multe

BMW SAFETY.

PROGRAM PRIVIND AMÂNAREA A 6 RATE DE LEASING.

Când finanţezi un BMW te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, în timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poţi decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor. Finanţarea din partea BMW Financial Services poate să fie răspunsul ideal la necesităţile tale.

Află mai multe

THE 5

CREAT SĂ FIE LIDER, SCHIMBAT SĂ REVOLUŢIONEZE.

Te întrebi cum arată schimbarea? Pentru noi, ea începe cu linii de design noi, care îţi taie răsuflarea, grilă frontală redefinită, mai lată şi mai înaltă, faruri BMW Laserlight reconturate şi stopuri LED integrate perfect.. Continuă cu introducerea unei noi tehnologii mild-hybrid de 48V, disponibilă pentru toate motorizările de patru şi şase cilindri, rafinată de un management inteligent al energiei, ce stă la baza BMW eDrive.

Află mai multe

REVOLUŢIONARUL MOTOR M50D LA FINAL DE CURSĂ.

ULTIMELE MODELE BMW X5 M50d ŞI X7 M50d. EDIŢIA SPECIALĂ LIMITATĂ "FINAL EDITION" OFERITĂ CADOU.

M50d a fost un motor sofisticat, cu o tehnologie unică care i-a permis să stabilească recordurile absolute la capitolul putere pe cilindree şi cuplu pe cilindree pentru un motor diesel, performanţe care probabil nu vor putea fi depăşite prea curând. Este un motor reper, singurul motor diesel din lume cu 4 turbine, care a demonstrat încă o dată că BMW este lider în acest domeniu.

Află mai multe

FIECARE POVESTE ARE UN EROU. FIECARE DRUM ARE O POVESTE.

CONTINUĂ-ŢI POVESTEA CU OFERTA BMW CREATĂ SPECIAL PENTRU MEDICI.

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faci.

Ştim că fiecare gardă înseamnă rezilienţă, sacrificiu de sine şi multă răbdare, adesea în detrimentul confortului personal. Aşa că vrem să fim alături de tine aşa cum ştim noi: cu promisiunea tehnologiilor inovatoare care ne fac viaţa de zi cu zi mai uşoară.

Şi când spunem asta ne referim la noul BMW i3 electric.

Află mai multe

BMW 745e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET DE 20.000 LEI*

ACUM CU AVANTAJ DE PANA LA 10.000 EUR, PRIN BMW TRADE-IN**.

Eleganţa întâlneşte exclusivitatea, iar luxul întâlneşte performanţa.
Cu BMW 745e „Plug-in Hybrid”, ai ceea ce este mai bun din ambele lumi: performanţa impresionantă a motorului cu 6 cilindri şi eficienţa bateriei de înaltă tensiune de ultimă generaţie.

Află mai multe

TRANSFORMĂ DORINŢELE ÎN ALEGERI. BMW PREMIUM SELECTION.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună.

Află mai multe

PORTALUL PERSONALIZAT PENTRU TINE ŞI AUTOMOBILUL TĂU.

APLICAŢIA BMW CONNECTED: CONECTAT LA AUTOMOBILUL TĂU ORIUNDE TE-AI AFLA.

Nu trebuie să te afli la volan, pentru a fi conectat cu automobilul tău BMW. Serviciile Remote ale aplicaţiei BMW Connected îţi permit să cunoşti statusul automobilului tău şi să controlezi o multitudine de funcţii, oriunde ai fi. Află mai multe

LOCUL UNUI BMW ESTE LA BMW.

ALEGE EXPERIENŢA BMW SERVICE ŞI PRIMEŞTI UN CADOU DE BUN VENIT PENTRU MODELELE BMW DE PÂNĂ LA 10 ANI.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium. Află mai multe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

NOI SERVICII DE PREDARE A AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE, FĂRĂ CONTACT PERSONAL.

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi a dezvoltat un program naţional de preluare şi livrare de automobile care necesită operaţiuni de service, fără să fie necesar contactul personal. Află mai multe

RESPECT PENTRU TRECUT, GRIJĂ PENTRU VIITOR.

OFERTE PIESE ŞI SERVICE BMW PENTRU MODELE MAI VECHI DE 5 ANI.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea şi pasiunea pe care fiecare posesor o are cu automobilul său. În semn de respect față de această relaţie specială, am creat campania BMW Service cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.

Află mai multe

ALEGE SERVICE AUTORIZAT BMW PROLEASING MOTORS, ACUM ŞI ÎN BUZĂU.

PROGRAMEAZĂ ACUM O VERIFICARE DE SEZON GRATUITĂ.

De acum, eşti mai aproape de specialişti BMW şi câştigi mai mult timp pentru ceea ce este important pentru tine: plimbările sigure cu cei dragi, la bordul automobilului tău bavarez.

BMW Proleasing Motors, cu o expertiză de 6 ani în vânzare şi servicii aftersales BMW, şi de două ori premiat în această perioadă pentru relaţia cu clienţii, vine mai aproape de tine cu un nou centru service, în Buzău: pe Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750. Aici, beneficiezi de aceeaşi garanţie a calităţii unor servicii de întreținere şi reparaţii pentru automobilul tău BMW, pentru ca tu să te bucuri de experienţe de condus fără compromis. Află mai multe

DEFINEŞTE-ŢI VIAŢA ŞI STILUL.

RĂSFOIEŞTE CATALOGUL DIGITAL BMW LIFESTYLE 2020.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite. Află mai multe

"VREMEA SE SCHIMBĂ. PLANURILE NOASTRE RĂMÂN."

Descoperă accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi service-ul BMW.

Te afli în drum spre o nouă aventură în timp ce alţii se ghemuiesc cu scuze în canapea. Pentru tine, totul este perfect pentru o aventură montană, o mică escapadă în afara oraşului sau o excursie oriunde doreşti. Vânt şi vreme dificilă? Nicio problemă pentru tine. Eşti pregătit în totalitate pentru orice provocare: cu ajutorul accesoriilor originale BMW pentru sezonul toamnă/ iarnă. Află mai multe