Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

A sosit sezonul cald şi, odată cu vremea însorită, vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Te aşteaptă să le descoperi. Bucură-te de drumuri şerpuite, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu accesorii originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de condus optimă, care, împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te vor duce în siguranţă la destinaţie. Pentru că fiecare moment trebuie savurat din plin, fără întreruperi, pentru ca tu să-l transformi în aventura ta.

ACCESORII ORIGINALE BMW.

„Suntem mereu pregătiţi pentru soare.”

Dacă vrei să descoperi noi destinații, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare aventură din viaţa ta.

Interior BMW

Exterior BMW

Electronice BMW

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR ORGANIC.

Soluţie de curăţare a geamurilor BMW cu extract de ghimbir organic face parte dintr-o gamă de produse de îngrijire sustenabile, Pure Care, inspirată de BMW i. Conţine ingrediente naturale şi îndepărtează eficient chiar şi murdăria persistentă de pe suprafeţele de sticlă şi de pe geamuri, fără a lăsa urme.

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

"Roţile mele: personalizate pentru vară." Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de accesorii originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Sunt confecţionate special pentru modelul tău BMW şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Pirelli şi Michelin). În funcţie de bicicletă, te poţi bucura chiar şi de performanţe îmbunătăţite: Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

„Accentul meu special pe timp de vară.”

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Înscrie-te o singură dată. Economiseşte pe termen lung. Cu BMW Service Inclusive. Bucură-te de economii excelente cu pachetul nostru de service disponibil contra unei plăţi unice atractive. Pachetul nostru de service atractiv acoperă toate serviciile originale BMW contra unei plăţi unice şi îţi permite să economiseşti mulţi bani în comparaţie cu serviciile plătite separat.

BMW TELESERVICES.

Cu BMW Teleservices te bucuri de siguranţă maximă şi confort atunci când vine vorba de probleme de service. De la lucrări minore de întreţinere până la asistenţă rapidă în caz de accident şi avarie – datorită serviciilor BMW Teleservices şi BMW ConnectedDrive, nu trebuie să faci prea multe pentru a obţine întotdeauna asistenţa potrivită la momentul potrivit. Automobilul tău BMW recunoaşte automat nevoia şi transmite toate datele relevante despre automobil către specialiştii noştri. Asigurându-se că sunt luate întotdeauna măsurile corecte.

MY BMW SERVICE.

Oricând şi oriunde te afli: poţi rezerva şi monitoriza multe servicii de la BMW online, în mod convenabil. Şi profită din plin de timpul tău pentru lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

BMW SERVICE 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

SERVICII BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de BMW Proleasing Motors. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Proleasing Motors.

Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.

Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate