CONTINUĂ-ŢI POVESTEA CU OFERTA BMW CREATĂ SPECIAL PENTRU MEDICI.

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faci.

 

Ştim că fiecare gardă înseamnă rezilienţă, sacrificiu de sine şi multă răbdare, adesea în detrimentul confortului personal. Aşa că vrem să fim alături de tine aşa cum ştim noi: cu promisiunea tehnologiilor inovatoare care ne fac viaţa de zi cu zi mai uşoară.

 

Şi când spunem asta ne referim la noul BMW i3 electric.

Începând cu interiorul generos cu design avangardist şi continuând cu autonomia extinsă de până la 260 km, la care se adaugă serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto, BMW i3 este esenţa inovaţiei şi confortului la volan.

 

Şi ştim câtă nevoie ai de confort.

În oferta BMW i3 pentru medici, ai avantaj client de 6.222 € (TVA inclus), constând în:

 

  • Pachet asistent parcare autonomă: cameră video pentru mersul înapoi şi sisteme de asistenţă la parcare
  • Pachet Confort Advanced: sistem de navigaţie Business, volan multifuncţional, senzor de ploaie, pilot automat
  • Apple CarPlay şi Sistem wireless de încărcare telefon mobil
  • Servicii: Panou de încărcare BMW Wallbox, pachet BMW Service Inclusive care acoperă toate lucrările de întreţinere, inclusiv piese BMW Originale şi garanţia extinsă BMW pentru 3 ani

 

De asemenea, te bucuri de ecotichet de 45.000 lei la achiziţia oricărui model de automobil integral electric.

Ne-am bucura să fim parteneri în drumul admirabil pe care îl parcurgi.

DESCOPERĂ OFERTA BMW i3 ŞI LASĂ-TE CUCERIT DE EXPERIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

BMW i3 (120 Ah): Consum de energie, în kWh/100 km: 13,1 Emisii medii de CO2, în g/km: 0 Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0 Autonomie electrică medie, în km: 359 Autonomie electrică pentru uz zilnic, în km: până la 260 BMW i3s (120 Ah): Consum de energie, în kWh/100 km: 14,0 – 14,6 Emisii medii de CO2, în g/km: 0 Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0 Autonomie electrică medie, în km: 330 – 345 Autonomie electrică pentru uz zilnic, în km: până la 260 Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW. Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informaţii de contact

Informaţii despre maşina actuală

*Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate