Când finanţezi un BMW te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, în timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poţi decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor. Finanţarea din partea BMW Financial Services poate să fie răspunsul ideal la necesităţile tale.

BMW SAFETY.

PROGRAM PRIVIND AMÂNAREA A 6 RATE DE LEASING.

Poţi alege amânarea a maxim 6 rate în orice moment doreşti pe parcursul contractului de leasing, fără niciun cost suplimentar.

Costul amânării este susţinut de BMW Financial Services.

În plus, poţi beneficia de această opţiune şi pentru un contract BMW Select.

*Acest produs financiar se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate care semnează un contract de leasing financiar prin BMW Financial Services (în parteneriat cu UniCredit Leasing) până la finalul lunii septembrie 2020.
Este valabil pentru toate modelele BMW, cu excepţia modelelor M şi M Performance.

LEASING FINANCIAR ŞI OPERAŢIONAL.

Date de contact BMW Financial Services

Hotline
Telefon: 021.200.77.77

LEASING FINANCIAR BMW.

Programul de rambursare integrală. Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut şi popular produs de finanţare când vorbim de finanţarea automobilelor BMW. Noi, cei de la BMW Financial Services, dorim să fim perfecţi în ceea ce înseamnă această variantă de finanţare şi îţi oferim de fiecare dată soluţii adaptate nevoilor tale. În primul rând, beneficiezi de confortul unui serviciu facil şi complet, care te aduce pe scaunul conducătorului auto rapid şi fără complicaţii. Personalul nostru competent se ocupă de toate procedurile, de la întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi de toate aspectele legate de asigurarea automobilului. În al doilea rând, beneficiezi de rate competitive, avansuri flexibile şi oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare de leasing care să se potrivească perfect cu bugetul tău. La sfârşitul perioadei de leasing, devii proprietarul automobilului tău BMW. Astfel, poţi folosi automobilul ca avans pentru următorul BMW şi poţi avea bucuria de a conduce un model nou la fiecare trei-patru ani. Acest lucru înseamnă o investiţie iniţială mai mică şi o libertate de alegere mai mare atunci când îţi alegi noul automobil BMW.

Ce avantaje ai când achiziţionezi un automobil BMW în leasing, prin BMW Financial Services.

- Economiseşti timp şi energie datorită timpului scurt necesar aprobării dosarului de leasing şi a serviciilor noastre complete de asigurare şi înmatriculare a automobilului.

- Ai posibilitatea de a alege varianta cea mai potrivită pentru nevoile tale, dintre diversele combinaţii de durate de contract şi avans.

- Ratele noastre de leasing sunt competitive şi îţi asigură plăţi lunare cât mai mici posibil.

- La sfârşitul contractului de leasing devii proprietarul automobilului tău.

Niciodată nu a fost mai uşor să te bucuri de plăcerea de a conduce.

La început:

1. Îţi alegi modelul BMW dorit şi echipamentele opţionale.

2. Îţi alegi structura de finanţare (avans, perioada de leasing, etc.) şi întocmeşti dosarul de leasing pe baza listei de documente pusă la dispoziţia ta de către reprezentantul de vânzări.

3. Semnezi contractul şi faci plata avansului.

4. Te bucuri de automobilul tău BMW.

Pe durata contractului de leasing:

5. BMW Financial Services te va ţine la curent cu serviciile şi produsele de care poţi beneficia.

6. Dacă este necesar, te ajutăm să îţi modifici contractul (de exemplu, durata acestuia) pentru a corespunde nevoilor tale actuale.

Spre sfârşitul contractului de leasing:

7. Te vom îndruma pe parcursul ultimelor etape ale procesului de leasing şi te vom informa asupra paşilor necesari.

8. La sfârşitul contractului de leasing devii proprietarul automobilului tău BMW.

LEASING OPERAŢIONAL BMW.

Modul inteligent de a porni la drum.

Leasingul Operaţional BMW poate fi soluţia financiară cea mai potrivită pentru tine când alegi un model BMW. În primul rând, plăteşti doar pentru utilizarea automobilului pe care îl foloseşti efectiv pe perioada contractului de leasing.

În al doilea rând, economiseşti timp şi energie, pentru că noi ne ocupăm de toate aspectele legate de întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi de toate aspectele legate de asigurarea automobilului.

În al treilea rând, nu trebuie să te preocupi de vânzarea automobilului în momentul terminării contractului. Pur şi simplu îl înapoiezi, fără nicio obligaţie. Pentru a reveni pe şosea cât mai repede, beneficiezi de programul nostru de aprobare rapidă atunci când soliciţi încheierea unui nou contract de leasing prin BMW Financial Services*.

* Cu condiţia îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale anterioare.

Ce avantaje ai când achiziţionezi un model BMW în Leasing Operaţional.

- Rate lunare mai mici, clientul plăteşte proporţional cu gradul de utilizare al automobilului.

- Rate constante pe parcursul întregii perioade contractuale, care îţi uşurează planificarea bugetului.

- Automobilul nu este înregistrat ca mijloc fix în contabilitatea companiei tale, iar astfel vei obţine îmbunătăţirea indicatorior financiari ai firmei.

- Poţi alege dintre diferite combinaţii de durate de contract şi avans, număr de kilometri care să corespundă cel mai bine nevoilor tale.

- Economiseşti timp şi energie datorită timpului scurt necesar aprobării dosarului de leasing şi a serviciilor noastre complete de asigurare şi înmatriculare a automobilului.

Niciodată nu a fost mai uşor să te bucuri de plăcerea de a conduce.

La început:

1. Îţi alegi modelul BMW dorit şi echipamentele opţionale.

2. Îţi alegi perioada de leasing şi indici numărul de kilometri pe care-i vei parcurge pe an.

3. Semnezi contractul şi faci plata primei rate de chirie.

4. Te bucuri de automobilul tău BMW.

Pe durata contractului de leasing:

5. BMW Financial Services te va ţine la curent cu serviciile şi produsele de care poţi beneficia.

Spre sfârşitul contractului de leasing:

6. Te vom îndruma pe parcursul ultimelor etape ale procesului de leasing şi te vom informa asupra etapelor necesare.

7. Înapoiezi automobilul şi beneficiezi de procesul nostru de aprobare rapidă pentru următorul tău automobil BMW*.

* Cu condiţia îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale anterioare.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

Informaţii de contact

Informaţii despre maşina actuală

*Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate