DE AICI SINGURA DESTINAŢIE ESTE SPRE NOI DESTINAŢII.

Suntem hotărâți să atingem obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice și avem ambiția de a fi cel mai de succes și mai sustenabil furnizor premium pentru mobilitate individuală. La urma urmei, pentru noi sustenabilitatea nu este o tendință, ci un apel la acțiune.

Cu autonomie impresionantă, automobilele BMW electrice și plug-in hybrid devin mai flexibile, mai sustenabile și mai atractive ca oricând.

MODELELE ELECTRICE BMW: CEA MAI BUNĂ ALEGERE, NU DOAR O ALEGERE.

Fără emisii locale, te bucuri de răspunsul direct, fără compromisuri al motorului electric, precum și de caracteristici revoluționare de accelerație, de comportamentul de condus extrem de agil. Și veștile bune nu se opresc aici. Prin programul naţional de finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră 2020-2024, poți achiziționa un model electric BMW cu un ecotichet în valoare de 45 000 lei.

BMW PLUG-IN HYBRID ÎMBINĂ TEHNOLOGIA VIITORULUI CU CERTITUDINEA EXPERIENŢEI.

Gama noastră de automobile îți oferă posibilitatea să alegi exact ce ți se potrivește, fără compromisuri. Autonomia integral electrică este ideală pentru drumurile de zi cu zi, iar la drum lung, te poți baza pe motorul cu combustie internă să-ți ofere experiența de condus cu care te-ai obișnuit. În plus, pentru achiziționarea unui model plug-in hybrid beneficiezi de un ecotichet în valoare de 20 000 lei. În concluzie, ai doar avantaje.

Modelul tău BMW electric sau plug-in hybrid te poate duce oriunde îţi doreşti.

Zilele în care automobilele electrice erau obligate să oprească la fiecare 100 km pentru reîncărcare sunt de mult apuse. Anxietatea de autonomie a fost înlocuită de relaxarea de autonomie.

Descoperă staţiile de încărcare PlugShare

„Changing Lanes” (trad. „Schimbarea benzilor de circulație”) este podcast-ul oficial BMW. În acest episod, explicăm diferențele dintre modelele plug-in hybrid, modelele electrice, și modelele cu tehnologie „Mild Hybrid”, precum și multe altele.

Știm că este dificil să urmărești toate tehnologiile atunci când vine vorba despre electromobilitate.

De aceea, folosim acest episod al podcast-ului „Changing Lanes” pentru a explica ce tipuri de modele electrice există, de la cele PHEV până la cele cu celule de combustie.

Așadar, pregătește-te pentru a învăța principalele diferențe privind încărcarea, configurația motorului și folosirea zilnică – iar, dacă dorești să fii la curent cu modul în care funcționează automobilele electrice, ascultă acest episod din podcast-ul nostru BMW.

„CHANGING LANES” – DESCOPERĂ PODCASTUL BMW!

 • Este sustenabil şi prietenos cu mediul datorită emisiilor mai scăzute (sau zero) şi costurilor mai mici de utilizare în comparaţie cu automobilele tradiţionale cu combustie internă.
 • Modurile eDrive – oferă o experienţă de condus electrică imbatabilă.
  Hybrid Drive Predictiv – permite utilizarea energiei electrice în funcţie de destinaţia stabilită în sistemul de navigaţie. Poţi conduce în mod exclusiv electric pe traseul ales, cu emisii zero, în special în aglomeraţiile urbane.
 • Sistem ConnectedDrive inovator.
 • Avantaje oferite prin subvenţii guvernamentale.
 • Sisteme auxiliare opţionale de încălzire şi răcire – trebuie doar să stabileşti preferinţele şi interiorul vehiculului va ajunge eficient la temperatura dorită.
 • Încărcare facilă – automobilele electrice te ajută să economiseşti timp, pentru că bateria se încarcă în timp ce tu eşti la birou sau acasă.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  [msdyncrm_lookup crm_campaign_id field:campaignid class:wpcf7-hidden "86EBC171-6B82-EB11-945D-00155D010C1E:2021 Q1 BMW Sales - Electromobilitate"][msdyncrm crm_subject field:subject hidden "Lead BMW Nou"][msdyncrm crm_tip_client field:new_clienttype hidden "100000000"] [msdyncrm crm_sursa_lead field:leadsourcecode hidden "7"] [msdyncrm crm_rating field:new_rating hidden "1"][msdyncrm crm_tip_masina_interes field:new_tipmasinainteres hidden "100000000"] [msdyncrm crm_marca_de_interes field:new_marca hidden "1"] [msdyncrm crm_model_de_interes field:new_model hidden "-"][msdyncrm crm_sursa_promovare field:new_sursapromovare hidden "100000002"]