E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

În era electromobilității, plăcerea de a conduce devine electrizantă. Răspunsul imediat și tehnologia complexă eDrive care propulsează fiecare mișcare fac parte din experiența de care ne bucurăm la volanul modelelor electrice BMW. Alege să pornești într-o nouă eră alături de BMW.

Modelele electrice BMW.

Ecotichet: 45.000 lei*

*Ofertă valabilă prin Programul National de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului. Detalii la BMW Proleasing Motors.

** Un exemplu de calcul al ratei de leasing, valabil doar pentru persoane juridice, prin BMW Select care este un produs de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing I.F.N. S.A. prin BMW Financial Services pentru un BMW iX3: Preț de listă, inclusiv extindere garanție la patru ani si BMW Service Inclusive cinci ani, propus de către BMW Proleasing Motors 57.368 EURO + TVA. Rata lunara fixa 499 EURO + TVA, perioada contractuala 36 luni, rulaj anual inclus 15.000km, avans client 7.745 EURO + TVA la care clientul trebuie sa adauge si Eco Tichetul estimat la 7.700 EURO + TVA, valoare reziduala 28.684 EURO + TVA. Finanțarea este disponibila sub rezerva acceptării cererii de finanțare care va face subiectul analizei financiare de către departamentul de risc al UniCredit Leasing IFN SA.

NOUL BMW iX: PIONIERUL UNEI NOI ERE.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie de la zero impresionantă. Limbajul de design minimalist îi conferă un aspect modern şi expresiv. În interior, ambianţa premium de calitate superioară cumulată cu tehnologii de ultimă generaţie asigură confort maxim şi

spaţiu mai mult decât suficient pentru cinci persoane. Descoperă noul tău loc preferat – BMW iX.

Rezervă online şi înscrie-te mai jos pentru a fi printre primii care vor vedea modelul atunci când acesta va fi disponibil la BMW Proleasing Motors.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Oferta de interes

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  [msdyncrm_lookup crm_campaign_id field:campaignid class:wpcf7-hidden "00CAE809-2B8E-EB11-9460-00155D010C1E:2020 Q1 BMW Sales - Modele Electrice BMW cu Ecotichet"][msdyncrm crm_subject field:subject hidden "Lead BMW Nou"][msdyncrm crm_tip_client field:new_clienttype hidden "100000000"] [msdyncrm crm_sursa_lead field:leadsourcecode hidden "7"] [msdyncrm crm_rating field:new_rating hidden "1"][msdyncrm crm_tip_masina_interes field:new_tipmasinainteres hidden "100000000"] [msdyncrm crm_marca_de_interes field:new_marca hidden "1"] [msdyncrm crm_model_de_interes field:new_model hidden "-"][msdyncrm crm_sursa_promovare field:new_sursapromovare hidden "100000002"]