Plăcerea de conduce un automobil BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie. Alege dintr-o gamă variată de modele pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de ecotichet în valoare de 20.000 lei* la achiziție.

Versatil, eficient și creat să plieze automat la necesitățile drumului, noul tău BMW plug-in hybrid va fi primul pas spre o nouă destinație: viitorul. Ai curaj să faci schimbarea pentru că alegerile tale creează viitorul.

ALEGEREA POTRIVITĂ. PENTRU TINE, PENTRU VIITOR.

* Ofertă valabilă prin Programul National de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului.

** Ofertă valabilă doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, la dealerii participanţi în campanie, până la 31.12.2021.

Detalii la BMW Proleasing Motors.

MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Două tehnologii în armonie perfectă: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu cea a unui motor puternic pe combustie. Împreună, cele două, creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce. Ecotichet în valoare de 20.000 lei. Garanție extinsă 3 ani.

MODELELE BMW X PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW X plug-in hybrid îmbină sustenabilitatea unui automobil hibrid cât şi dinamica de condus, performanţa şi confortul unui SAV BMW. Pentru a te bucura de orice aventură. Ecotichet în valoare de 20.000 lei. Garanţie extinsă - 3 ani.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către automobilul tău BMW.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Oferta de interes

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  [msdyncrm_lookup crm_campaign_id field:campaignid class:wpcf7-hidden "BB74FDBD-738D-EB11-9460-00155D010C1E:2021 Q1 BMW Sales - Modele Plug-In Hybrid BMW cu Ecotichet"][msdyncrm crm_subject field:subject hidden "Lead BMW Nou"][msdyncrm crm_tip_client field:new_clienttype hidden "100000000"] [msdyncrm crm_sursa_lead field:leadsourcecode hidden "7"] [msdyncrm crm_rating field:new_rating hidden "1"][msdyncrm crm_tip_masina_interes field:new_tipmasinainteres hidden "100000000"] [msdyncrm crm_marca_de_interes field:new_marca hidden "1"] [msdyncrm crm_model_de_interes field:new_model hidden "-"][msdyncrm crm_sursa_promovare field:new_sursapromovare hidden "100000002"]