BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW Proleasing Motors te asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium.

BMW Proleasing Motors te susţine să îi oferi automobilului tău cele mai bune servicii tehnice. Dacă deţii un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani şi eşti la prima intervenţie în service-ul BMW Proleasing Motors, primești cadou un voucher în valoare de 350 lei pe care să îl foloseşti la următoarea ta vizită la un service-ul nostru.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE ÎN SERVICE-UL BMW PROLEASING MOTORS.

Voucherul cadou în valoare de 350 lei este acordat la prima intervenție în service-ul BMW Proleasing Motors şi are valabilitate 1 an.

Dacă la prima vizită în service-ul BMW Proleasing Motors se efectuează schimbul de ulei, atunci primești odată cu voucherul de 350 de lei și acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice. Mai multe detalii despre BMW Mobile Care.

Voucherul poate fi transmis noului proprietar al mașinii, dacă automobilul este vândut în intervalul în care voucherul este valabil. Voucherul este transmisibil deoarece pe el este înscrisă seria de șasiu a automobilului.

Calitatea serviciilor BMW Proleasing Motors este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionialismului tehnicienilor și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informaţii pentru programare

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  [msdyncrm crm_lead_type field:new_leadtype hidden "2"][msdyncrm_lookup crm_campaign_id field:campaignid class:wpcf7-hidden "F2BAD6E3-448C-EA11-9459-00155D010C1E:2020 Q2 BMW Aftersales - Welcome to BMW"][msdyncrm crm_subject field:subject hidden "Lead BMW Service"][msdyncrm crm_tip_client field:new_clienttype hidden "100000000"] [msdyncrm crm_sursa_lead field:leadsourcecode hidden "7"] [msdyncrm crm_rating field:new_rating hidden "1"][msdyncrm crm_tip_masina_interes field:new_tipmasinainteres hidden "100000001"] [msdyncrm crm_marca_de_interes field:new_marca hidden "1"] [msdyncrm crm_model_de_interes field:new_model hidden "-"][msdyncrm crm_sursa_promovare field:new_sursapromovare hidden "100000002"]

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Această campanie este adresată oricărui automobil BMW înscris în România, a cărui vechime nu depăşeşte 10 ani.

  Voucherul cadou de 350 lei este oferit oricărui posesor de automobil BMW din România cu vechime de până la 10 ani, când acesta face prima vizită la un service autorizat BMW din ţară. Apoi, voucherul poate fi folosit de client la a doua intervenţie la un service autorizat BMW.

  Sunt luate în considerare doar intervenţiile de ordin tehnic sau de reparare a caroseriei, care implică şi costuri de manoperă. Nu se acordă voucherul şi pentru cumpărarea produselor de lifestyle sau a accesoriilor originale BMW, care nu includ şi costuri de montaj. De asemenea, voucherul poate fi folosit doar pentru intervenţii în service a căror valoare este de minimum 350 de lei plus TVA.

  Voucherul cadou este valabil 1 an şi poate fi folosit oricând pe parcursul acestui interval.

  Nu se acordă contravaloarea în bani a voucherului.

  Voucherul acordat la prima vizită poate fi folosit o singură dată. După ce este folosit, voucherul este reţinut la service-ul autorizat BMW unde s-a efectuat intervenţia tehnică.

  Întreaga reţea de service-uri autorizate BMW din România participă la campania “Welcome to BMW”.