În aceste momente, ne confruntăm cu o situaţie fără precedent care necesită grijă, compasiune şi înţelegere.

Misiunea noastră, a Proleasing Motors, este să oferim permanent o experienţă premium clienţilor noştri. Cel mai important pentru noi acum este să ne asigurăm că rămânem în siguranţă.

Prin urmare, dorim să vă transmitem că în locaţiile Proleasing Motors din România respectăm toate măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

Păstrăm legătura prin echipa noastră de Customer Care, ce poate fi contactată la numărul +40 244 407 352 sau la adresa de email bmw.clienti@proleasing.ro. (de luni până vineri între orele 08:30 - 17:30).

Rămânem aproape de comunitatea noastră dinamică BMW prin canalele noastre de social media Facebook, YouTube unde vă aşteptăm cu poveşti frumoase despre pasiunea noastră comună: lumea BMW.

Este posibil să întâmpinăm un număr de solicitări mai mari decât de obicei, prin urmare ne cerem scuze dacă timpul de aşteptare este mai lung decât de obicei.

În cazul în care aveţi nevoie de suport sau de soluţii de mobilitate, dealership-urile BMW sunt încă deschise pentru dumneavoastră, iar partenerii noştri aplică măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

Până atunci vă transmitem gândurile noastre bune şi suntem alături de dumneavoastră.

Vă mulţumim,
Echipa BMW Proleasing Motors

NOI SERVICII DE PRELUARE ŞI PREDARE A AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE, FĂRĂ CONTACT PERSONAL.

* INCLUSIV PENTRU SCHIMB ANVELOPE ŞI/SAU ROŢI.

Mobilitatea rămâne esenţială. BMW Group România împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi a dezvoltat un program naţional de preluare şi predare a automobilului în service, fără să fie necesar contactul personal. Asigurăm preluarea pe platformă.

Până la 30 aprilie vă oferim posibilitatea să profitați de serviciul drop off & delivery în service atât pentru schimbul roților cât și al anvelopelor astfel încât să fiți pregătiți pentru sezonul cald.

Consultanţii noştri BMW Service vor efectua recepţia automobilului după luarea măsurilor de precauţie pentru evitarea contactului direct cu suprafeţele (volanul, scaunul şi schimbătorul de viteze vor fi protejate cu huse).

Colegii noştri îţi vor comunica situaţia maşinii. Dupa efectuarea reparaţiilor, automobilul va fi curăţat cu substanţe dezinfectante şi transportat înapoi la reşedinţa comunicată. Pentru programări, îƫi stăm la dispoziƫie la numărul de telefon: +40 244 407 352 sau la adresa de e-mail: bmw.service@proleasing.ro (de luni până vineri între orele 08:30 - 17:30).

Venim în ajutorul tău, pentru a limita ieșirile și expunerea: îți aducem autoturismul dezinfectat, acasă sau la sediul firmei.

  • Aprobi oferta colegilor noștri pentru modelul dorit.
  • Îți trimitem documentele.
  • Stabilim data la care îți vom livra automobilul perfect igienizat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Cum soluţionează BMW Proleasing Motors problema angajaţilor testaţi pozitiv?

Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. Conform evoluţiei situaţiei curente am iniţiat rapid măsurile necesare de protecţie pentru angajaţii săi. În acelaşi timp, suntem în contact cu serviciile medicale, cu autorităţile relevante şi angajaţii sunt permanent informaţi cu privire la noile schimbări.

Te rugăm să ne contactezi prin telefon sau online pentru a afla mai multe detalii despre program. Showroom-ul este momentan deschis şi vom continua să oferim asistenţă în atelierele noastre de reparaţii, pentru a asigura operaţiunile necesare în privinţa mobilităţii chiar şi în cadrul provocărilor actuale.

Fii informat cu ultimele noutăţi în privinţa evoluţiei COVID-19, disponibile la surse oficiale precum website-ul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), dar şi la autorităţile locale competente. Respectă regulile impuse de acestea şi recomandările de igienă şi comportament în această perioadă.

BMW Group a avut parte de câteva cazuri pozitive de COVID-19 în diferite regiuni. Astfel, BMW Group a iniţiat imediat măsurile necesare pentru a-şi proteja angajaţii. În mod evident, sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară.

Continuăm să oferim service auto pentru a asigura necesarul în privinţa mobilităţii clienţilor noştri care sunt nevoiţi să se deplaseze chiar şi în această perioadă plină de provocări. Te rugăm să ne contactezi, prin telefon sau online, pentru a afla mai multe despre programul de lucru.

Te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau online.

Sănătatea şi protecţia angajaţilor din cadrul BMW este prioritară. În acelaşi timp, evoluţia dinamică a pandemiei de coronavirus are un impact major asupra cererilor de automobile şi motociclete. Se aşteaptă o scădere globală considerabilă a cererii pe piaţa de automobile, prin urmare BMW Group ajustează producţia şi foloseşte alte mijloace mai flexibile de a rămâne în contact cu clienţii noştri. Pe 19 martie 2020 s-a închis producţia în fabricile din Europa, în fabrica de motociclete din Berlin (Germania) şi în fabrica de motoare din Steyr (Austria), precum şi în fabrica Rosslyn (Africa de Sud). Momentan, închiderea fabricilor este planificată să dureze până la data de 19 aprilie 2020. Mai departe se va proceda în funcţie de cum evoluează situaţia curentă. Operarea celorlalte fabrici pentru motoare şi componente, precum şi restul fabricilor de producţie de automobile, va fi decisă în următoarele zile, în funcţie de cererile preconizate.

Sugerăm curăţarea tuturor suprafeţelor pe care le atingi cu o cârpă umedă şi puţină apă cu săpun sau soluţie dezinfectantă. Butoanele şi mânerele portierelor pot fi de asemenea curăţate cu grijă, cu puţin dezinfectant. Te rugăm să nu foloseşti substanţe chimice agresive (de exemplu clor, etc.), abrazive sau corozive pe suprafeţele automobilului tău, atât la exterior, cât şi în interior. Poţi reduce răspândirea virusului în interiorul automobilului spălându-te pe mâini înainte şi după utilizarea automobilului tău BMW sau MINI.

Situaţia curentă reprezintă o provocare pentru noi toţi, dar ştim foarte bine că spiritul de echipă şi cultura noastră puternică ne vor ajuta să trecem peste aceste vremuri dificile. Suntem toţi în aceeaşi situaţie şi vom depăşi împreună aceste momente!

DESCOPERĂ POVEŞTILE BMW.

Să stai acasă fără a putea să te bucuri de mașina ta poate fi dificil. Pentru a te proteja de coronavirus şi pentru a preveni infectarea altor persoane, lucrul cel mai responsabil pe care îl poţi face acum este să stai în casă cât de mult posibil. Nu dorim să te lăsăm singur, astfel că am adunat idei şi activităţi pentru fanii BMW în această perioadă, când nu ne putem bucura de condus. În consecinţă: stai acasă pentru a-ţi arăta grija şi solidaritatea!