1 — ASTĂZI

AVANS

Completează formularul de mai jos şi noi vom reveni cu detalii pentru plata avansului de rezervare de 1.500 €. Este tot ce trebuie să faci pentru a fi pe lista de precomenzi.
2 — URMĂTORII PAŞI

DESIGN

În această etapă, te vom contacta pentru a-ţi alege culoarea, pachetele opţionale şi echipamentele preferate şi îţi vom finaliza precomanda.
3 — ÎN CURÂND

LIVRARE

Te vom ţine la curent cu data exactă când automobilul tău BMW X7 va fi gata pentru livrare.
 

REZERVĂ BMW X7

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Proleasing Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale

Maşina actuală

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.clienti@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate