Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance.

Toate accesoriile BMW originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de accesorii BMW originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

SISTEME DE TRANSPORT BMW.

Indiferent de destinaţia ta pentru weekend sau vacanţă - automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete - toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.

Suportul de bază BMW cu sistem de protecţie antifurt îndeplineşte cele mai stricte standarde de siguranţă. Este disponibil pentru mai multe modele, cu sau fără bare longitudinale.

Portbagajul BMW original oferă suficient spaţiu de depozitare pentru facilitarea transportului. Datorită sistemului practic de deschidere, o singură mişcare este suficientă pentru a-ţi depozita bagajele în siguranţă. Cu închidere centralizată în trei puncte. Disponibil cu capacităţile de 460 litri, 350 litri sau 320 litri.

Sistem de transport opţional, uşor de montat. Suportul de biciclete BMW se fixează pe capătul sferic al cârligului de remorcare. Pe lângă transportul bicicletelor obişnuite, suportul permite şi încărcarea şi transportul bicicletelor electrice. În varianta standard, sistemul poate transposta două biciclete. Este disponibil un kit de extensie BMW pentru a treia bicicletă.

Poate transporta până la două plăci de snowboard şi o pereche de schiuri sau până la şase perechi de schiuri. Sistemul permite şi fixarea beţelor de schi. Disponibil pentru mai multe modele BMW. Este necesar sistemul de suport de bază BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Marca BMW simbolizează dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în lumea motorsport. Piesele M Performance transferă această expertiză de pe pista de curse direct pe şosea: prin produsele pentru echiparea ulterioară, din categoriile aerodinamică, tren de rulare, habitaclu şi şasiu, acum poţi creşte sportivitatea automobilului tău BMW.

Doar cele mai bune piese: inspirat din lumea motorsport, întregul portofoliu de piese M Performance impresionează prin funcţionalitate şi design premium.

Fiecare produs din această colecţie respectă standardele impuse de BMW, în timp ce oferă calitate şi durată de viaţă foarte lungă. Aceste calităţi sunt rezultatul combinaţiei dintre cele mai bune materiale disponibile şi procesele complexe de dezvoltare, procesele de producţie şi testele complete în ceea ce priveşte calitatea. Pentru funcţionalitate şi design, toate componentele sunt armonizate cu precizie pentru fiecare model BMW în parte. Mai jos găseşti o selecţie de piese M Performance. Pentru informaţii suplimentare, te rugăm să contactezi partenerul tău BMW. Sau poţi descoperi online diversitatea accesoriilor M Performance.

Kit-ul de putere M Performance creşte puterea motorului. Acest pachet optimizează performanţa motorului. Kit-ul de putere M Performance a fost suspus testelor riguroase BMW, inclusiv testării pe termen lung, pentru siguranţă. Prin utilizarea kit-ului de putere M Performance garanţia automobilului tău nu este afectată. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

Capacele pentru pedale M Performance au fost realizate cu atenţie, pentru a se potrivi perfect cu automobilul tău. Metalul lucios de înaltă calitate oferă aspect îngrijit ce denotă un concept de înaltă tehnologie, subliniază sportivitatea modelului şi îmbunătăţeşte aspectul spaţiului pentru picioare. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

Capacele oglinzilor M Performance din fibră de carbon sunt realizate manual, cu minuţiozitate. Materialul de înaltă tehnologie utilizat pentru capacele oglinzilor este foarte uşor şi rezistent. Acest echipament subliniază individualitatea şi exclusivitatea automobilului tău. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

Alcantara este materialul ideal pentru volane sport: aceasta asigură prindere optimă în situaţii extreme de condus. Ornamentul volanului include un element de carbon în centru. Designul sportiv al cusăturilor manuale în gri se potriveşte perfect cu aspectul de ansamblu M Performance. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

Sistemul de evacuare M Performance îmbunătăţeşte calităţile acustice ale automobilului. Toate componentele sunt realizate din oţel inoxidabil. Acest lucru asigură o durată lungă de viaţă şi rezistenţă îndelungată la coroziune. Disponibil doar împreună cu finisajele pentru ţevile de eşapament. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

Benzile sport M Performance creează accente suplimentare de culoare pe caroserie. Benzile de accent sunt realizate în mod individual pentru fiecare model BMW, aşa cum se întâmplă de exemplu în cazul BMW Seria 4 Coupé, şi oferă automobilului un aspect foarte sportiv. Disponibil pentru mai multe modele BMW cu stiluri diferite de design. Poţi afla mai multe informaţii de la dealerul tău BMW despre stilurile de design disponibile pentru modelul tău BMW.

Aspect strălucitor, în combinaţia roşu închis şi negru. Stopurile M Performance Black Line sunt integrate unitar în profilul părţii spate şi asigură acesteia expresivitate şi aspect inconfundabil. În acelaşi timp, stopurile sunt perfect adaptate sistemului electric.

Subliniază suplimentar aspectul sportiv al automobilului tău, cu spoilerul spate M Performance vopsit sau în fibră de carbon exclusivă.

SETURI COMPLETE DE JANTE BMW ORIGINALE.

Cea mai importantă legătură dintre automobilul tău BMW şi şosea - seturile complete de jante BMW originale te asigură că această legătură foarte strânsă funcţionează perfect. În plus, există standarde înalte de calitate şi se realizează teste cuprinzătoare pentru a te asigura că setul ales de tine se potriveşte cel mai bine la automobilul tău BMW.

ACCESORII BMW PENTRU INTERIOR.

Eşti pe şosea în automobilul tău BMW şi te bucuri de plăcere pură de a conduce - ce altceva ţi-ai mai putea dori? Pentru combinaţia ideală dintre design şi funcţionalitate şi în interiorul automobilului tău BMW, descoperă numeroasele noastre accesorii BMW pentru interior.

Suportul de bază pentru sistemul BMW „Travel & Comfort” se fixează între stâlpii tetierelor scaunelor din faţă şi oferă o bază sigură pentru toate componentele modulare ale sistemului BMW „Travel & Comfort”. Umeraşul de haine, masa pliabilă, cârligul universal şi suportul pentru iPad-ul Apple sau Tableta Samsung Galaxy se fixează uşor datorită sistemului BMW plug-in.

Acest scaun în negru/ antracit sau în negru/ albastru „creşte” odată cu copilul şi poate fi utilizat pentru o perioadă de timp îndelungată, pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani. Scaunul se fixează cu centura de siguranţă cu prindere în trei puncte sau pe baza ISOFIX a automobilului. Acest lucru înseamnă că oferă stabilitate sporită. În acelaşi timp, protecţiile cu aer BMW din părţile laterale asigură siguranţă maximă pentru zona capului în caz de coliziuni laterale. Cu funcţia de pliere a spătarului, scaunul se poate transporta cu uşurinţă şi în afara automobilului, atunci când este nevoie.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile sunt rezistente la murdărie şi la apă şi protejează spaţiul pentru picioare împotriva murdăriei şi a lichidelor. Sunt disponibile în diferite culori asortate la gamele Lines disponibile.

Covoraşul BMW pentru portbagaj este realizat din plastic durabil şi este antiderapant. În partea faţă, covoraşul BMW are buzunare cusute pe partea dreaptă şi stângă, în care pot fi păstrate diverse obiecte de dimensiuni reduse. Inserţiile realizate din oţel de înaltă calitate cu logo „BMW” reprezintă o notă de accent suplimentară.

Geanta BMW cu diverse compartimente de depozitare de diferite mărimi poate fi uşor ataşată de spătarul scaunului pasagerului faţă. Este potrivită pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni reduse. Geanta BMW pentru spătarul scaunului este pliabilă, astfel încât poate fi folosită şi în afara automobilului. Este disponibilă în diferite culori.

Geanta BMW este fixată de scaunele din partea spate prin centura de siguranţă din mijloc, poate fi încărcată cu diverse obiecte şi oferă astfel spaţiu util de depozitare. Include două suporturi pentru pahare. Geanta BMW este realizată din material rezistent la uzură şi este disponibilă în diferite culori.

SOLUŢII DE DIVERTISMENT BMW.

Eşti conectat(ă) mereu: accesoriile BMW originale pentru mobilitate conectată şi infodivertisment îţi deschid o lume plină de posibilităţi. BMW se află pe primele locuri în industria auto-moto în ceea ce priveşte integrarea în automobil a serviciilor online şi a dispozitivelor mobile de navigare online.

Descoperă confortul produselor opţionale precum sistemul de ecrane BMW DVD sau adaptorul BMW snap-in cu design de calitate, care se potriveşte perfect în interiorul automobilului. Cu soluţiile şi accesoriile potrivite, poţi adapta sistemul de infodivertisment pentru ca acesta să se potrivească perfect dorinţelor tale.

Sistemul BMW „Click & Drive” îţi oferă o bază sigură şi uşor de utilizat pentru încărcarea smartphone-ului tău în interiorul automobilului. Suportul de bază se potriveşte perfect în interiorul automobilului tău BMW şi poate fi ataşat de parbriz prin intermediul benzilor adezive. Datorită conceptului modular de fixare a suportului de bază BMW şi a diferitelor închizători, sistemul este potrivit pentru numeroase modele de smartphone.

Sistemul BMW DVD cu un ecran este un sistem de divertisment cu funcţii complete, care oferă diverse posibilităţi de utilizare. Acest sistem include un ecran portabil cu player DVD integrat, ce redă fişiere audio, video şi fotografii de pe diferite suporturi media. Sistemul este disponibil şi sub formă de set, cu două ecrane.

Adaptorul BMW snap-in dă viaţă funcţiilor mobile de comunicare şi divertisment din interiorul automobilului. Pe lângă funcţia de încărcare a telefonului mobil, adaptorul BMW snap-in oferă un mediu de depozitare sigur şi stabil. Conexiunea pe bază de inducţie a antenei oferă cel mai bun semnal posibil în interiorul automobilului - chiar şi în zonele cu acoperire slabă. Este disponibil pentru numeroase modele smartphone precum Apple iPhone sau Android.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Vopsea strălucitoare, piele imaculată, aspect lustruit. Cu produsele de îngrijire BMW premium, îi poţi conferi automobilului tău BMW un tratament cu totul special. Produsele de îngrijire BMW originale au fost concepute pentru materialele de înaltă calitate ale automobilului tău - pentru îngrijire delicată şi protecţie de durată. Fie că este vorba despre interior sau exterior, de jante sau de parbriz, această colecţie de accesorii BMW îţi oferă produsele potrivite pentru orice situaţie.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
  Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.