Proleasing Grup

De 22 de ani contribuim cu încredere la construcția unei piețe auto românești echilibrate și corecte.

Ne-am început activitatea la parterul unui bloc din Ploiești în anul 2001, pentru ca, 22 ani mai târziu, să ne numim Proleasing Grup – lider regional în domeniul auto și, totodată, unul dintre cei mai longevivi dealeri auto din piața românească.

Am făcut acest lucru prin dezvoltatea unui business sănătos, ce a supraviețuit tuturor momentelor economice dificile, prin dezvoltate sustenabilă, pe verticală și pe orizontală. Acest lucru a fost posibil pentru că ne-am gândit, în primul rând, la tine și la așteptările tale, la timpul tău prețios, la nevoia ta de a avea un partener de încredere, care să te susțină la fiecare pas cu soluții reale, aliniate nevoilor tale în permanentă schimbare.

Construim în ritm continuu o platformă extinsă de produse și servicii în domeniul auto, gândită să genereze răspunsuri pentru un număr în creștere de solicitări. Timpurile în permanentă schimbare ne oferă oportunități în permanentă mișcare!

În activitatea noastră reușim să combinăm experiența acumulată cu noutatea din business, din comunicare, din digital marketing.

Suntem în permanență cu ochii, urechile și mintea deschise la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și modernizăm continuu procesele din companie.

Încercăm să combinăm tehnologia cu dorința echipelor noastre de a fi alături de client și ne propunem să ne menținem ca una din primele opțiuni pentru acei clienți interesați de achiziția unui autovehicul BMW, Ford sau Hyundai.

> Broșura Proleasing Grup

De 10 ani, centrul integrat showroom și service BMW Proleasing Motors este în serviciul excelenței, primind, cu mândrie distincția “Best BMW Dealer în Customer Care”. Abordarea centrată pe nevoile specifice ale tuturor celor care ne-au trecut pragul ne-a ajutat să ne dezvoltăm zi de zi, fără a pierde contactul cu așteptările clienților din ce în ce mai atenți și mai documentați. Rămânem, în continuare, opțiunea preferată pentru cei care își doresc servicii la nivelul standardelor pe care marca BMW le reprezintă.

Inaugurat în 2013, dealership-ul autorizat BMW Proleasing Motors a rezultat în urma unei investiții de 2 milioane de euro. Complexul integrează, pe o suprafață de peste 2.000 m², singurul showroom BMW din Prahova, dezvoltat după noile standarde internaționale ale mărcii, un centru integrat service cu 8 posturi de lucru și un post dedicat de vopsitorie, un depozit cu vânzare piese de schimb originale, accesorii și produse lifestyle, cât și un hotel de anvelope pentru clienți.

În 2022 BMW Proleasing Motors a făcut un pas important în evoluţia de centru integrat showroom şi service BMW şi a devenit și dealer oficial BMW M.

Pentru noi înseamnă bucuria de o oferi o gamă completă de modele exclusive ultrasportive, construite pe o experienţă şi o istorie deosebit de valoroase. Vrem să asigurăm clienţilor noştri o experiență memorabilă pe întreaga durată a călătoriei alături de noi, de la invitaţii la evenimente exclusive dedicate testării celor mai noi modele BMW M, până la o experienţă unică în showroom și post achiziție”, declară Dragos Corbu, Director Vânzări BMW.

Tur Virtual Service BMW Proleasing Motors

Tur Virtual Showroom BMW Proleasing Motors