Povestea

Înființată în 2001, Proleasing Motors este compania antreprenorială cu capital exclusiv românesc care se numără în prezent printre cei mai importanți dealeri auto regionali din România, dealer și service autorizat pentru mărcile BMW, Ford şi Hyundai.

În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford – în Ploiești, Buzău și Târgoviște, 1 centru BMW – în Ploiești și 1 centru Hyundai – în Ploiești.

În 2016, Proleasing Motors și-a lansat propria platformă online pentru comerț cu automobile rulate, cu un showroom de prezentare localizat tot în Ploiești.

Pe parcursul a 20 ani de activitate, Proleasing a câștigat de 4 ori titlul de Chairman Award – cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford, a fost desemnat dealerul anului 2016 și 2017 în Customer Care – în rețeaua națională BMW, a fost numit Campion în Business al anului 2016, cât și de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, unde a fost distins cu Prima Poziție în categoria companiilor medii.

În activitatea noastră am reușit până acum să combinăm experiența acumulată cu noutatea din business, din comunicare, din digital marketing.

Suntem în permanență cu ochii, urechile și mintea deschise la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și modernizăm continuu procesele din companie.

Încercăm să combinăm tehnologia cu dorința echipelor noastre de a fi alături de client și ne propunem să ne menținem ca una din primele opțiuni pentru acei clienți interesați de achiziția unui autovehicul BMW, Ford sau Hyundai.