Proleasing Grup

Înființată în 2001, Proleasing Motors este companie antreprenorială cu capital exclusiv românesc care se numără în prezent printre cei mai importanți dealeri auto regionali din România, dealer și service autorizat pentru mărcile BMW, Ford şi Hyundai.

Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford - în Ploiești, Buzău și Târgoviște, 1 centru BMW – în Ploiești și 1 centru Hyundai – în Ploiești.

În 2016, Proleasing Motors și-a lansat propria platformă online pentru comerț cu automobile rulate, cu un showroom de prezentare localizat tot în Ploiești.

Pe parcursul a peste 20 ani de activitate, Proleasing Motors a câștigat de 4 ori titlul de Chairman Award - cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford. Compania a fost desemnată dealerul anului 2016 și 2017 în Customer Care – în rețeaua națională BMW, a fost nominalizată Campion în Business al anului 2016, cât și de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, unde a fost distins cu Prima Poziție în categoria companiilor medii.

În activitatea noastră reușim să combinăm experiența acumulată cu noutatea din business, din comunicare, din digital marketing.

Suntem în permanență cu ochii, urechile și mintea deschise la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și modernizăm continuu procesele din companie.

Încercăm să combinăm tehnologia cu dorința echipelor noastre de a fi alături de client și ne propunem să ne menținem ca una din primele opțiuni pentru acei clienți interesați de achiziția unui autovehicul BMW, Ford sau Hyundai.

> Broșura Proleasing Grup

De 9 ani, centrul integrat showroom și service BMW Proleasing Motors este în serviciul excelenței, primind, cu mândrie distincția “Best BMW Dealer în Customer Care”. Abordarea centrată pe nevoile specifice ale tuturor celor care ne-au trecut pragul ne-a ajutat să ne dezvoltăm zi de zi, fără a pierde contactul cu așteptările clienților din ce în ce mai atenți și mai documentați. Rămânem, în continuare, opțiunea preferată pentru cei care își doresc servicii la nivelul standardelor pe care marca BMW le reprezintă.

Inaugurat în 2013, dealership-ul autorizat BMW Proleasing Motors a rezultat în urma unei investiții de 2 milioane de euro. Complexul integrează, pe o suprafață de peste 2.000 m², singurul showroom BMW din Prahova, dezvoltat după noile standarde internaționale ale mărcii, un centru integrat service cu 8 posturi de lucru și un post dedicat de vopsitorie, un depozit cu vânzare piese de schimb originale, accesorii și produse lifestyle, cât și un hotel de anvelope pentru clienți.

În 2022 BMW Proleasing Motors a făcut un pas important în evoluţia de centru integrat showroom şi service BMW şi a devenit și dealer oficial BMW M.

Pentru noi înseamnă bucuria de o oferi o gamă completă de modele exclusive ultrasportive, construite pe o experienţă şi o istorie deosebit de valoroase. Vrem să asigurăm clienţilor noştri o experiență memorabilă pe întreaga durată a călătoriei alături de noi, de la invitaţii la evenimente exclusive dedicate testării celor mai noi modele BMW M, până la o experienţă unică în showroom și post achiziție”, declară Dragos Corbu, Director Vânzări BMW.

Tur Virtual Service BMW Proleasing Motors

Tur Virtual Showroom BMW Proleasing Motors