CAMPANII VÂNZĂRI BMW.

WE ARE M.

ALEGE MODELUL TĂU BMW M DE LA DEALERUL TĂU, BMW PROLEASING MOTORS.

BMW Proleasing Motors lansează către toți iubitorii de adrenalină și sportivitate specifice BMW M, invitația de a face cunoștință cu modelele de înaltă perfomanță ce poartă litera M.

Află mai mult

DESCOPERĂ NOILE MODELE BMW X5, X5M, X6, X6M.

LA DEALERUL TĂU BMW PROLEASING MOTORS.

MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

TOT CE ESTE MAI BUN DIN CELE DOUĂ LUMI.

Vizitează BMW Proleasing Motors, configurează opţiunile preferate, află detaliile despre autonomie şi încărcare şi pentru ce modele poţi accesa ecotichetul în valoare de până la 32.000 lei*.

Află mai mult

MODELE BMW ELECTRICE.

100% ELECTRIC. 100% PLĂCERE DE A CONDUCE. 100% BMW.

Vizitează BMW Proleasing Motors, configurează opţiunile preferate, află detaliile despre autonomie şi încărcare şi pentru ce modele poţi accesa ecotichetul în valoare de până la 57.000 lei*.

Află mai mult

PUTEREA BMW M A UNEI NOI GENERAȚII.

BMW XM.

Exclusivist, expresiv, electrificat: Noul BMW XM combină prezenţa impresionantă şi performanţele ridicate ale unui BMW M cu tehnologia plug-in hybrid de ultimă generaţie.

Află mai mult

PREMIUM AUTOMOBILE RULATE.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Descoperă plăcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastră de automobile rulate. Înainte ca un model BMW sa primească certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste - pentru a asigura calitatea premium şi siguranţă deplină.

Află mai mult

CAMPANII SERVICE BMW.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

ENTUZIASM PUR.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.Află mai mult

WELCOME TO BMW FAMILY.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW.

Află mai mult

FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.

#WHATEVERHAPPENS. ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU PRIMĂVARĂ ŞI VARĂ.

A sosit primăvara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment.

Află mai multe

OFERTE DE SERVICE ATRACTIVE PENTRU MODELUL TĂU BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE 5+.

Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ.

Află mai mult

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.

ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM. #WHATEVERHAPPENS

Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice - mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime.

Află mai mult

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.

Află mai mult

SERVICE-UL DE CALITATE ESTE INDEPENDENT DE TIMP ŞI LOC.

MY BMW SERVICE.

Experimentează service-ul într-un mod nou. Oricând. De oriunde. My BMW Service îţi oferă o gamă largă de servicii digitale pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. De la programarea ta în service făcută online, la conectarea automobilului tău BMW şi aplicaţia My BMW, la predarea fără contact a cheii şi videoclipuri de service prin BMW Smart Video Communication. BMW Pay este o nouă completare. Funcţia completează gama de servicii digitale şi îţi oferă tot ce vrei dintr-un sistem de plată online modern.

Află mai mult