CAMPANII VÂNZĂRI BMW.

ORICE CĂLĂTORIE NOUĂ ADUCE NOI OPORTUNITĂŢI.

VEZI OFERTELE CU LIVRARE DIN STOC*.

Orice început este o nouă călătorie, o nouă oportunitate. Atunci când știi că ai alături un partener de încredere, te îndrepți hotărât către noi orizonturi.

Află mai mult

WE ARE M.

ALEGE MODELUL TĂU BMW M DE LA DEALERUL TĂU, BMW PROLEASING MOTORS.

BMW Proleasing Motors lansează către toți iubitorii de adrenalină și sportivitate specifice BMW M, invitația de a face cunoștință cu modelele de înaltă perfomanță ce poartă litera M.

Află mai mult

PRIMUL BMW i7 SEDAN INTEGRAL ELECTRIC.

BMW i7.

Primul BMW i7 integral electric combină cea mai avansată tehnologie BMW eDrive cu sisteme inovative de asistenţă şi entertainment pentru o experienţă multisenzorială unică.

Află mai mult

NOUL BMW X1.

VISELE NU CUNOSC LIMITE.

Noul BMW X1 impresionează prin versatilitate şi funcţionalitate cuprinzătoare.

Află mai mult

PREMIUM AUTOMOBILE RULATE.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Descoperă plăcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastră de automobile rulate. Înainte ca un model BMW sa primească certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste - pentru a asigura calitatea premium şi siguranţă deplină.

Află mai mult

CAMPANII SERVICE BMW.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

ENTUZIASM PUR.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.Află mai mult

WELCOME TO BMW FAMILY.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW.

Află mai mult

FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.

#WHATEVERHAPPENS. BUCURĂ-TE DE SEZONUL RECE ÎMPREUNĂ CU ROŢILE ŞI ANVELOPELE ORIGINALE BMW, ACCESORIILE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, PRECUM ŞI CU SERVICE-UL BMW.

La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta - indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

Află mai multe

OFERTE DE SERVICE ATRACTIVE PENTRU MODELUL TĂU BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE 5+.

Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ.

Află mai mult

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.

ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM. #WHATEVERHAPPENS

Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice - mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime.

Află mai mult

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.


Află mai mult