FEEDBACK CLIENȚI.

Media notelor primite: 4.9 din 5.

 

 

 

A.N
Ploiești
15 decembrie 2023

“Experiență bună cu service-ul. S-a respectat ora programării și durata comunicată inițial pentru e echilibrare de roți la un seria 3, F30, 320i. Costul este acceptabil pentru intervenție de acest gen. Per total sunt mulțumit.”

 

 

R.A
Ploiești
20 septembrie 2023

“Dupa ce toate reprezentantele din Bucuresti m-au lasat cu un gust amar, am avut ocazia printr-o recomandare sa am contact cu un consultant de la BMW Proleasing si acum regret ca nu am dat comanda de masina prin intermediul lui.(comanda era deja plasata si confirmata pentru productie) Imi este clar ca urmatoarea masina va fi achizitionata prin intermediul lor. Oamenii super friendly si te ajuta cu orice ai nevoie. Recomand inclusiv efectuarea reviziilor, fiind aproape de Bucuresti. Pretul fiind considerabil mai mic comparativ cu ce am primit estimat in capitala.”

 

 

O.C
Ploiești
15 septembrie 2023

“Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Am achizitionat un automobil de la BMW Proleasing la finalul anului 2022. Consultantul cu care am colaborat a dat dovada de un profesionalism deosebit. Mi-a oferit sfaturi valoroase si m-a tinut tot timpul la curent cu informatiile corespunzatoare fiecarei etape din procesul de achizitie. Pe langa toate acestea, a fost disponibil sa imi ofere informatii si pareri despre diverse situatii dupa multe luni de la achizitie. Recomand 100.”

 

 

C.T
Ploiești
3 iulie 2023

“Mergem constant, de circa doi ani, la revizii. Echipele de service sunt super ok (personal amabil), comunicare buna, rapiditate si calitate in executie, masina la schimb pe durata reparatiei (atunci cand a fost cazul). Unul dintre furnizorii noștri preferați. (iulie 2023)”

 

 

A.B
Ploiești
9 mai 2023

“Oameni foarte prietenosi, politicosi si profesionisti. Este întotdeauna o plăcere să-ți întrețiI BMW-ul acolo.”

 

 

B.M
Ploiești
12 aprilie 2023

“Nu exista a doua, primă impresie. Și prima vizită la Dvs. fost excelentă! Vă mulțumesc frumos pentru profesionalism.”

 

 

G.I
Ploiești
22 martie 2023

“O locație deosebita cu personal profesionist”

 

 

L.O
Ploiești
9 martie 2023

“Profesionalism și personal amabil”

 

 

M.I
Ploiești
22 februarie 2023

“Super masini”

 

 

F. P.
Ploiești
23 Ianuarie 2023

“Profesionist, rapid și de ajutor. Așa cum ar trebui să fie într-un service/showroom BMW. Cafeaua a fost puțin prea tare. :)”

 

 

I. B.
Ploiești
24 Noiembrie 2022

“O vizită plăcută !!!”

 

 

O.
Ploiești
31 Octombrie 2022

“Serviciul clienți este excelent, sunt client de aproximativ 6 ani. De obicei fac întreținerea obișnuită, dar am avut și reparații după o coliziune și calitatea reparației (vopsirea pe partea stângă a fost grozavă, nicio diferență între piesele vopsite vechi și cele noi, înlocuirea pieselor) și, de asemenea, servicii (mașină programată pentru reparații numai atunci când aveau un vehicul disponibil pentru mine, cât timp mașina mea era în service)
Prețurile sunt acceptabile, mai decente decât prețurile din Buc, pentru aceleași proceduri.
Până acum... foarte bine, voi continua să folosesc serviciile lor!”

 

 

M. O.
Ploiești
28 Octombrie 2022

“Profesioniști!”

 

 

G. C.
Ploiești
16 August 2022

"Profesioniști, atenți cu clienții. Am cumpărat o mașină BMW second hand cu istoricul de service cunoscut, numărul de km garantați si trecuți pe factură, cu garanție doi ani. Mulțumiri domnului consultant și întregii echipe BMW Proleasing Ploiești."

 

 

C. G.
Ploiești
22 Iulie 2022

"Ca de fiecare dată, foarte ok!"

 

 

I. O.
Ploiești
3 Mai 2022

"Am fost acum pentru o reglare de geometrie roti,personal amabil și sunt mulțumit de lucrare."

 

 

N. N.
Ploiești
13 Ianuarie 2022

"Experiența plăcută, personal amabil, revin cu placere."

 

 

P. B.
Ploiești
5 Octombrie 2021

"Servici prompte. Consultantul service OK."

 

 

O. D.
Ploiești
30 Iunie 2021

"Mulțumit de interacțiunea cu personalul, servicii bune, preturi corecte."

 

 

A. P.
Ploiești
7 Aprilie 2021

"Personal amabil, bine intenționat și bine pregătit pe partea de relații cu publicul."

 

 

R. A.
Ploiești
17 Februarie 2021

"Tocmai am reparat cutia de viteze a f10-ului meu la ele. Prețuri decente, servicii bune, în general sunt foarte mulțumit. Cutia de viteze se schimbă mult mai ușor acum, deși are o vechime de 100 km și se schimba bine înainte de schimbul de ulei."

 

 

C. A.
Ploiești
19 Octombrie 2020

"Disciplina, serviabilitate, promptitudine."

 

 

F. D.
Buzău
29 August 2019

"Foarte mulțumit de servicii și de tarife. Personal profi și amabil, peste așteptări. A meritat să vin din altă localitate până aici."

 

 

F.
Ploiești
25 August 2019

"Elegant, masini de lux, personal amabil, servicii de nivel inalt."

 

 

O. I.
Ploiești
9 August 2019

"Serviciu excelent pentru clienți, echipă profesională, cele mai bune prețuri!"

 

 

A. Ț.
Ploiești
11 Iunie 2019

"Un showroom foarte frumos bine echipat. Consilierul de vânzări bine instruit și foarte amabil."

 

 

M.
Ploiești
27 Septembrie 2018

"A fi client BMW este o mândrie și o plăcere. La 2.000 de km distanță, se aprinde un bec de avertizare și în două zile am o întâlnire cu mașina de schimb și chiar într-un timp record mi-au găsit o piesă pentru a repara mașina. În sfârșit, drept cadou final, BMW vă livrează întotdeauna mașina spălată. Multumesc mult personalului ploiestean."

 

 

C. F. Ș.
Ploiești
10 Mai 2018

"Am avut plăcerea să întru în contact cu un agent de vânzări amabil, întâi telefonic și apoi direct. Chiar dacă vând mașini scumpe, de vis, abordarea a fost făcută destul de profesionist, după părerea mea. Dau 4 stele pentru că eu am făcut primul pas."

 

 

L. N.
Ploiești
2 Mai 2018

"Profesioniști, am fost impresionați de rapiditate și serviabilitate. Bravo!"

 

 

E. D.
Ploiești
18 Februarie 2018

"Am făcut revizia mașinii, totul a decurs normal și a fost in regulă. Personalul amabil."

 

 

D. A. M.
Ploiești
22 Decembrie 2017

"Super locație, super personal. Profi !"

 

 

I. F. T.
Ploiești
27 Noiembrie 2017

"Am realizat 6 intervenții în service-ul BMW Proleasing Motors în ultimii 2 ani și de fiecare dată nivelul așteptărilor mi-a fost depășit! Recomand!"

 

 

A. E.
Ploiești
17 Noiembrie 2017

"Business excelent cu atenție mare la detalii și concentrare către client."

 

 

T. I.
Ploiești
3 Noiembrie 2017

"Mă miră faptul că există așa ceva în România, o dovadă că se poate!! Foarte puține reprezentanțe auto te tratează cu profesionalism, și amabilitate, am fost tratat ca un client, mi s-a explicat, și am plecat cu piesa adecvată și mulțumit, bravo!!!! Recomand cu mândrie reprezentanța BMW Prahova, Ploiești, m-au surprins într-un mod plăcut, mulțumesc și sigur o să mai revin!!!"

 

 

L. P.
Ploiești
15 August 2017

"Profesionalism, seriozitate, calitate."

 

 

V. I.
Ploiești
3 August 2017

"Extrem de multa grijă pentru satisfacerea clienților."

TRIMITE FEEDBACK

Ești clientul nostru? Trimite-ne feedback-ul tău.

 

  DATE PERSONALE

  FEEDBACK CLIENT

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form. Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form. Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form. Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.Entity setting is not configured for this form. Please add string 'entity: <entity_name>' to the additional settings of this form.