DE CE SĂ ALEGI PROLEASING MOTORS.

Iţi oferim pachete de service avantajoase pentru automobilul tău BMW şi garanţia că vei primi cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-pret.

Echipa BMW Proleasing Motors te asigură că automobilul tău BMW este pe cele mai bune mâini. Specialiştii noştri cu experienţă folosesc piese BMW originale şi lucrează în conformitate cu cele mai înalte standarde, auditate cu regularitate.

Oferta noastră include o gamă variată de servicii premium pentru fiecare model BMW, create să acopere nevoile personale şi să dea viaţă automobilului tău BMW pentru mulţi kilometri de-acum înainte:

 • Pachete de service pe termen lung BMW Service Inclusive
 • Oferte avantajoase din cadrul BMW Value Service
 • Asistenţa BMW în cazul unei defecţiuni
 • Opţiunea de extindere a garanţiei
 • BMW Teleservices

#WHATEVERHAPPENS. SERVICE BMW.

PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile atractive all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciul nostru Reparaţii şi îngrijire BMW şi multe alte servicii individuale. Avem mereu oferta optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

FĂ ONLINE O PROGRAMARE ÎN SERVICE BMW - RAPID ŞI UŞOR.

Un serviciu bun începe online - rapid, uşor şi la orice oră. Fie că e vorba despre verificarea frânelor, schimbarea uleiului de motor sau orice alt serviciu: prin sistemul BMW de programări online îţi oferim o soluţie convenabilă pentru a-ţi stabili următoarea vizită în service. La urma urmei, nimeni nu-ţi cunoaşte automobilul mai bine decât specialiştii noştri de la BMW Service. Trebuie doar să alegi serviciul dorit şi să vezi ce programări sunt disponibile la partenerul tău local BMW Service.
Fă o programare online acum

APLICAŢIA MY BMW.

VERIFICARE ŞI ÎNTREŢINERE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

Descoperă acum

BMW SERVICE 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

GARANŢIA EXTINSĂ BMW.

Bucură-te de mai multă siguranţă timp de până la 5 ani. Cu BMW Extended Warranty ai posibilitatea de a extinde garanţia standard de doi ani până la între 3 şi 5 ani sau 200.000 de kilometri. Beneficiază de servicii complete precum reparaţiile rapide cu piese originale BMW şi bucură-te de sentimentul liniştitor de a fi pregătit pentru orice.

MAI MULTE SERVICII BMW PENTRU TINE.

Îţi stăm mereu la dispoziţie - cu personal specializat, tehnici de reparaţii de ultimă generaţie, precum şi piese originale BMW. Experţii noştri se asigură că automobilul tău este readus rapid şi profesionist la starea sa iniţială, astfel încât modelul tău BMW să rămână un BMW autentic. Iar în cazul unui accident sau al unei defecţiuni, specialiştii noştri oferă asistenţă oriunde şi oricând. Beneficiază de Asistenţa BMW în caz de defecţiune, care te ajută într-un mod rapid şi simplu.

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul de Asistenţă rutieră BMW îţi stă la dispoziţie gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an. Contactează-ne prin aplicaţia My BMW sau direct din automobilul tău prin sistemul iDrive, în meniul BMW ConnectedDrive, iar experţii noştri îţi vor oferi ajutor specializat fie prin telefon, fie la faţa locului.

BMW Repair & Care.

Fie că este vorba de reparaţii în caz de accident sau de reparaţii cosmetice, remedierea daunelor caroseriei sau vopsirea unei piese deteriorate: în urma unei analize detaliate a daunelor, experţii noştri asigură reparaţia care corespunde exact nevoilor tale - în mod transparent, conform celor mai înalte standarde de calitate şi adaptată perfect modelului tău BMW.

Rechemare BMW.

Siguranţa clienţilor şi a produselor noastre este extrem de importantă pentru noi. Acesta este motivul pentru care efectuăm în permanenţă inspecţii de control al calităţii. Poţi folosi seria de şasiu pentru a verifica dacă există acţiuni de rechemare în service care se aplică modelului tău BMW. În astfel de cazuri, BMW suportă costurile pentru toate activităţile de rechemare şi reparaţie.

Verificări şi întreţinere automobil BMW.

Experţii noştri BMW lucrează cu tehnologii de service inovatoare şi piese originale BMW. Aceasta garantează plăcerea ta de a conduce şi siguranţa şi că valoarea modelului tău BMW este păstrată. Indiferent dacă conduci un BMW nou sau un model mai vechi.

BMW Teleservices.

BMW Teleservices îţi face viaţa mai confortabilă: Dacă sunt necesare lucrări de întreţinere sau în cazul unei defecţiuni, partenerul tău de service BMW preferat va primi toate informaţiile relevante despre automobil şi te va contacta pentru a crea o programare. Trebuie doar să înregistrezi online automobilul tău în portalul BMW ConnectedDrive şi să alegi un partener de service.

Piese originale BMW.

Dacă doreşti să menţii funcţionalitatea modelului tău BMW la un nivel ridicat, toate piesele trebuie să interacţioneze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: Fie că este vorba de piese originale BMW noi sau de piese originale BMW recondiţionate, toate piesele originale BMW oferă calitate maximă pentru performanţe optime.

BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

BMW Prolesing Motors are mare grijă de tine şi de modelul tău BMW. De la pachetele de service pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile globale atractive ale BMW Service 5+, la serviciul nostru individual Caroserie şi Vopsitorie, reparaţii cosmetice şi multe alte servicii adaptate pentru tine şi pentru modelul tău BMW: avem întotdeauna soluţia potrivită pentru tine – indiferent de modelul BMW pe care îl conduci şi de ce ai nevoie. Ne asigurăm că vei avea parte de mulţi kilometri de călătorii fără griji.

În 1982, BMW a înlocuit intervalele rigide de întreţinere cu un serviciu personalizat. Senzori şi algoritmi speciali monitorizează diferitele condiţii de funcţionare ale modelului tău BMW. Serviciul Bazat pe Condiţie (Condition Based Service - CBS) determină cerinţele actuale şi viitoare de întreţinere a automobilului tău. Sistemul îţi permite să adaptezi domeniul de aplicare al întreţinerii la nevoile tale.

Utilizează Control Display pentru a vedea kilometrajul şi termenul rămas pentru cerinţele de întreţinere selectate, inclusiv orice date limită impuse prin lege:

 • Ulei de motor
 • Plăcuţe de frână: faţă şi spate, separat
 • Lichid de frână
 • Verificare automobil
 • Inspecţii obligatorii din punct de vedere legal în conformitate cu legislaţia naţională
 • Filtru de particule diesel

Eşti mereu informat din timp când trebuie să efectuezi următoarea revizie.

Consultă Control Display pentru a afla de ce serviciu de întreţinere ai nevoie, de exemplu, ulei de motor, plăcuţe de frână etc. În plus, automobilul tău salvează în permanenţă în telecomandă (cheia automobilului) toate informaţiile privind întreţinerea pe durata călătoriei tale. BMW Proleasing Motors poate citi pur şi simplu datele de pe telecomandă şi îţi poate face o ofertă care include lucrările de întreţinere care ţi se potrivesc cel mai bine.

Fă o programare online acum.

Preţurile pentru o inspecţie depind de starea modelului tău BMW. Fă o programare la BMW Proleasing Motors şi solicită o ofertă individuală.

Fă o programare online acum.

Numărul VIN este numărul de identificare sau seria de şasiu a automobilului tău. Poţi găsi numărul de identificare al automobilului în partea 1, secţiunea E a certificatului tău de înmatriculare. Partea 1 a certificatului de înmatriculare este prezentă pe talon din 2005. Înainte de 2005, numărul de identificare apărea în secţiunea 4 a certificatului de înmatriculare.

Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.