DE CE SĂ ALEGI PROLEASING MOTORS.

Iţi oferim pachete de service avantajoase pentru automobilul tău BMW şi garanţia că vei primi cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-pret. Echipa BMW Proleasing Motors te asigură că automobilul tău BMW este pe cele mai bune mâini. Specialiştii noştri cu experienţă folosesc piese BMW originale şi lucrează în conformitate cu cele mai înalte standarde, auditate cu regularitate. Oferta noastră include o gamă variată de servicii premium pentru fiecare model BMW, create să acopere nevoile personale şi să dea viaţă automobilului tău BMW pentru mulţi kilometri de-acum înainte:
  • Pachete de service pe termen lung BMW Service Inclusive
  • Oferte avantajoase din cadrul BMW Value Service
  • Asistenţa BMW în cazul unei defecţiuni
  • Opţiunea de extindere a garanţiei
  • BMW Teleservices

PENTRU A RĂMÂNE UN BMW AUTENTIC.

Descoperă BMW Service.

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW Proleasing Motors îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor şi operaţiunilor de service necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viaţă şi programează-te acum la BMW Proleasing Motors!

BMW SERVICE.

Având una dintre cele mai ample reţele de parteneri din lume şi disponibilitate mare a pieselor originale, BMW este alături de tine la nivel global şi local cu servicii premium adaptate nevoilor tale.

MY BMW SERVICE.

My BMW Service oferă funcţii care fac viaţa mai uşoară ca niciodată. Mereu în centrul atenţiei noastre: ideea de a combina cel mai bun service cu digitalizarea. Maximum de independenţă şi economie de timp. De exemplu, programează-te în service prin sistemul nostru de programări online: la orice oră, oriunde te-ai afla. Sau fii mereu conectat la automobilul tău BMW cu aplicaţia My BMW. Este asistentul tău personal cu funcţii noi în mod constant.

Datorită Smart Video Communication poţi vedea tot ce fac experţii noştri de service în timp ce automobilul tău BMW este în atelier. Control total asupra cererilor de servicii suplimentare, oricând. Iar cu recepţia digitală în service, poţi lăsa automobilul tău BMW în service partenerilor participanţi, fără contact şi evitând timpii de aşteptare.

SERVICE REDEFINIT.

My BMW Service – oricând şi oriunde ai fi. Poţi foarte simplu programa şi urmări online multe dintre operaţiunile de service BMW. Pentru ca tu să îţi foloseşti timpul pentru lucrurile importante din viaţă.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sentimentul plăcut că nu trebuie să îţi faci griji pentru nimic.

Doar eliberează-te de griji şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea de a conduce. Cu BMW Service Inclusive acest lucru devine posibil. Plăteşti o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Automobilul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi.

* Este posibilă extinderea domeniului de aplicare, a perioadei şi a kilometrajului cu până la 10 ani şi cu 200.000 km până la 9 luni după expirarea contractului. Perioada/kilometrajul începe cu data primei înmatriculări.

PACHETELE BMW SERVICE DINTR-O PRIVIRE.

Nu este întotdeauna uşor să priveşti lucrurile cu seninătate. Pentru mai multă linişte, îţi oferim BMW Service Inclusive. Cu doar o singură plată, toate operaţiunile de service şi manoperele de întreţinere incluse sunt acoperite pentru perioada aleasă de tine. Fără costuri ascunse. Ca să contezi pe un singur lucru în viitor: service perfect pentru automobilul tău BMW, indiferent de cât de vechi este. Pentru că oferta noastră este atractivă şi pentru modelele

BMW cu mulţi kilometri la bord. Alege pachetul care se potriveşte precis nevoilor tale. Cu calculatorul de preţ BMW Service Inclusive poţi calcula de acasă şi uşor costurile pentru diferite soluţii BMW Service Inclusive. Descoperă pachetul care îndeplineşte cerinţele tale într-un mod optim pentru un service perfect.

ULEI DE MOTOR ORIGINAL BMW.

* Economie de combustibil dovedită pentru BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 în WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – Procedura de testare a vehiculelor uşoare armonizată la nivel mondial) în comparaţie cu uleiurile de motor BMW Longlife-01 testate pe un automobil BMW.
** Conform rezultatelor testelor de sedimente standard din industrie.
*** Conform rezultatelor testelor NOACK standard din industrie.
**** Valabil pentru toate clasele 0W, clasele 5W, performanţă garantată chiar şi la temperaturi joase extreme de până la -35 °C.

ULEIURI DE MOTOR ORIGINALE BMW DINTR-O PRIVIRE.

Putere. Eficienţă. Protecţie.

Uleiurile de motor BMW TwinPower Turbo susţin caracteristicile de bază ale motoarelor BMW şi asigură obţinerea unui maximum de putere şi a unei eficienţe excelente: Ajută la protejarea motorului împotriva coroziunii şi a uzurii. Ceea ce duce la menţinerea motorului curat, pentru a-i creşte durata de viaţă. Cu uleiurile de motor originale BMW TwinPower Turbo vei fi mereu în siguranţă. Indiferent că este vorba de uleiurile de motor Select din categoria Silver, uleiurile Premium Efficiency din categoria Gold sau uleiurile BMW M Performance din categoria Red – descoperă uleiul de motor original BMW ideal pentru automobilul tău BMW şi bucură-te de performanţe pe termen lung.

ULEIUL DE MOTOR ORIGINAL BMW: PRODUSE ŞI SERVICE.

Ai grijă de automobilul tău BMW folosind uleiul de motor original BMW şi câştigă de pe urma performanţei excelente şi a durabilităţii. BMW Proleasing Motors îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma în privinţa tuturor produselor şi serviciilor prin care poţi atinge performanţe maxime pentru automobilul tău BMW, prelungindu-i în acelaşi timp durata de viaţă. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viaţă şi programează-te acum la BMW Proleasing Motors!

„CEL MAI PLĂCUT SENTIMENT DIN LUME? CÂND TOTUL SE POTRIVEŞTE PERFECT.“

Păstrează senzaţia autentică. Cu piesele originale BMW.

Automobilul tău BMW oferă performanţe maxime zi de zi, iar interacţiunea tuturor pieselor este esenţială pentru o funcţionalitate completă. De aceea, poţi conta pe piesele originale BMW: performanţele perfecte nu pot fi atinse decât dacă toate piesele corespund precis cerinţelor fiecărui model BMW în parte. Piesele originale BMW noi sunt supuse aceloraşi standarde de calitate ca automobilele BMW – de la planificarea designului până la asigurarea calităţii. Exactitatea montajului şi manopera de înaltă calitate pentru fiecare piesă originală BMW asigură interacţiunea perfectă a tuturor componentelor automobilului tău BMW – pentru performanţe optime şi pentru siguranţă şi durabilitate maxime.

GARANŢIA BMW.

PLĂCERE GARANTATĂ LA VOLAN.

Plăcerea de a conduce este garantată oricărui cumpărător al unui automobil nou BMW. Chiar mai mult decât atât: Standardul de calitate extrem de ridicat, pus în aplicare până la cele mai mici componente, este o promisiune că marca BMW se păstrează încă mulţi ani şi multe mii de kilometri după înmatricularea iniţială – te poţi baza pe asta. Partenerul tău de service BMW a extins garanţia pentru caroserie la un total de doisprezece ani, iar pentru vopsea la trei ani. Pentru întregul automobil (cu excepţia pieselor de uzură), toate piesele originale BMW şi accesoriile originale BMW, există o garanţie de doi ani fără o limită de kilometraj de la momentul predării automobilului. Pentru ca tu să te bucuri în continuare de plăcere garantată la volan.

BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de BMW Proleasing Motors. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la serviciile digitale de la My BMW Service şi până la uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale. Avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

Dacă eşti client, cu BMW Service Inclusive te poţi bucura fără griji de condus în automobilul tău BMW. Nu mai trebuie să îţi faci griji din cauza costurilor de întreţinere sau – cu varianta BMW Service Inclusive Plus – din cauza costurilor întreţinerii şi reparaţiilor provocate de uzură. Plăteşti o singură dată şi, în funcţie de pachetul pe care l-ai ales, beneficiezi de acoperire pentru toate lucrările de întreţinere şi provocate de uzură incluse. Te rugăm să reţii că pentru automobilele rulate este disponibilă numai varianta BMW Service Inclusive (întreţinerea).

Poţi achiziţiona pachetul BMW Service Inclusive atunci când comanzi automobilul tău BMW sau ulterior

Pachetul BMW Service Inclusive Plus poate fi achiziţionat doar în cazul cumpărării unui automobil nou.

Serviciile pot fi folosite numai dacă cerinţele de service sunt afişate pe panoul automobilului tău BMW (CBS, status galben sau roşu).

Preţurile pentru pachetele BMW Service Inclusive depind în mare măsură de dorinţele tale. Poţi clarifica nevoile tale, cum ar fi kilometrajul sau perioada, direct la faţa locului, împreună cu partenerii contractuali BMW. Vei primi o ofertă individuală pe baza informaţiilor tale.

BMW a renunţat la intervalele de întreţinere rigide încă din 1982 şi a introdus în schimb service-ul bazat pe nevoi. În funcţie de model, BMW Condition Based Service (CBS) determină starea pieselor de uzură şi a fluidelor de funcţionare prin intermediul senzorilor şi algoritmilor sau prin parametri precum kilometrajul (până la maximum de 30.000 km sau după maximum 2 ani) şi obiceiurile tale individuale de condus. Vei fi întotdeauna informat în timp util înainte de următorul termen de service.

Preţurile pentru o inspecţie depind de starea automobilului tău BMW. Programează o întâlnire cu partenerul tău de service BMW Proleasing Motors acum şi beneficiază de o ofertă personalizată.

Preţurile pentru un schimb de ulei depind de starea automobilului tău BMW. Programează o întâlnire cu partenerul tău de service BMW Proleasing Motors acum şi beneficiază de o ofertă personalizată.

Vei găsi uleiul de motor potrivit pentru automobilul tău în manualul de funcţionare al automobilului, la secţiunea „Mobilitate – Ulei de motor”. Manualul de funcţionare pentru automobilul tău este disponibil şi în aplicaţia Ghidul Şoferului BMW pentru iOS şi Android.

Numărul VIN este numărul de identificare al vehiculului pentru automobilul tău – cunoscut şi ca serie de şasiu. Poţi găsi numărul de identificare al vehiculului pentru automobilul tău:
1. În automobil:
- panoul de bord
- cadrul uşii
- compartimentul motorului
- pentru roata de rezervă (dacă este disponibilă)
2. Certificat tip
3. Talon partea 1
4. Talon partea 2
5. Înregistrări de asigurări
6. Documente de service