BMW Premium Selection.

Descoperă plăcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastră de automobile rulate. Înainte ca un model BMW sa primească certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste - pentru a asigura calitatea premium şi siguranţă deplină. Bucură-te de siguranţa oferită de garanţia BMW Premium Selection de 24 de luni, serviciile şi opţiunile de financiare oferite.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, este un principiu. Un model BMW rulat certificat BMW Premium Selection a avut o verificare 360°. Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile la partenerul tău autorizaţ BMW Proleasing Motors, pentru a-ţi putea garanta cea mai înaltă calitate.

RASPUNSURI LA INTREBARI FRECVENTE

Garanția se acordă pentru o perioadă de 24 luni.

Nu, garanția este valabilă 24 luni fără limită de km.

Garanția BMW Premium Selection se aplică tuturor automobilelor BMW ce au respectat planul de service recomandat de producător și dețin un istoric complet.

Da, garanția BMW Premium Selection se poate acorda doar pentru automobilele ce nu au o vechime mai mare de 10 ani și nu au depășit rulajul de 200.000 km la momentul emiterii garanției.

Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificările noastre riguroase (legate de detaliile tehnice, vizuale din interior și de la exterior) și respectă în proporție de 100% standardele BMW precis definite. Garanția se aplică pentru majoritatea componentelor mecanice și electronice.

Da, după livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreținere gratuite timp de cel puțin 6 luni sau până la distanța maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Dacă nu ai găsit în selecţia de modele ceea ce căutai, completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Proleasing Motors te va ajuta să ajungi mai repede la automobilul tău BMW Premium Selection.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Feedback clienți

  Am avut o recomandare din partea altui client Proleasing. Mașina a fost achiziționată în anul 2019. Până în prezent, nu am avut nicio problemă cu ea. Sunt foarte mulțumit de personalul care te îîntâmpină, încă de la intrarea în unitate. Toate reviziile au fost făcute la Proleasing. Mașina se comportă foarte bine atât in oraș cât și pe drumurile din afara localității. Confort maxim la drum întins, spațiu de depozitare foarte mare.

  G. P.

  ***

  Profesioniști, atenți cu clienții.
  Am cumpărat o mașină BMW second hand cu istoricul de service cunoscut, numărul de km garantați si trecuți pe factură, cu garanție doi ani.
  Mulțumiri întregii echipe BMW Proleasing Ploiești.

  G.C.

  ***

  Personal amabil, bine intenționat și bine pregătit pe partea de relații cu publicul.

  A.P.

  ***

  O dovada ca se poate. Recomand cu mandrie reprezentanta bmw prahova, ploiesti, m-au surprins intr-un mod placut, multumesc si sigur o sa mai revin!!!

  T.I.

  ***

  * Feedback-urile sunt preluate din contul Google My Business sau transmise prin formularele de feedback.

  ALEGE-ŢI NOUL TĂU AUTOMOBIL BMW RULAT.

  Bucură-te de avantajele pe care ţi le aduce BMW Premium Selection.

  Descoperă selecţia noastră de modele, actualizată în mod regulat.

  Vezi toate ofertele