CAMPANII VÂNZĂRI BMW.

#BMWVibe LA PROLEASING MOTORS.

VEZI NOUA SELECȚIE DE OFERTE CU LIVRARE DIN STOC.

După cum te-am obișnuit, acordăm timpul necesar tuturor detaliilor care contează pentru tine.
Astfel, te întâmpinăm cu o gamă variată de modele BMW noi și rulate* certificate BMW Premium Selection cu livrare imediată astfel încât tu să fii pregătit pentru cele mai îndrăznețe planuri de călătorii.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

ALEGE #eSMART VIITOAREA TA MAȘINĂ.

TRANSFORMĂ DRUMURILE ÎN EXPERIENȚE.

Beneficiază de avantajele ofertei exclusive BMW Proleasing Motors dedicată utilizatorilor aplicației Raiffeisen Smart Market*.

Valabilitate: 31.08.2024

Află mai mult

PARTENERUL TĂU SPORTIV, IREZISTIBIL, DE FIECARE ZI.

NOUL BMW Seria 4.

Noul BMW Seria 4 Coupé atrage priviri admirative oriunde se duce. La exterior, grila frontală puternică și farurile suple sunt un prim indicator al unei puteri convingătoare. Iar designul sportiv și funcțional din interiorul echipării standard nu poate să nu impresioneze. Este momentul să descoperi toate variantele noului model BMW Seria 4 Coupé, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi multiple opţiuni de leasing şi finanţare.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

LEASING OPERAȚIONAL.

MODELE ELECTRICE.

Descoperă cele două modele electrice BMW i4 şi BMW iX1 cu autonomie electrică potrivită pentru călătoriile tale.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

WE ARE M.

ALEGE MODELUL TĂU BMW M DE LA DEALERUL TĂU, BMW PROLEASING MOTORS.

BMW Proleasing Motors lansează către toți iubitorii de adrenalină și sportivitate specifice BMW M, invitația de a face cunoștință cu modelele de înaltă perfomanță ce poartă litera M.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

PROGRES CĂTRE PERFECȚIUNE.

LEASING OPERAŢIONAL PENTRU BMW SERIA 3.

Un model inspirat de tehnologie şi de tradiţia legendară, adaptat perfect pentru viaţa urbană şi provocările fiecărei zile.
BMW vine cu o soluţie de finanţare sigură prin acest produs dedicat acum şi persoanelor fizice.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

MODELELE PLUG-IN HYBRID: TOT CE ESTE MAI BUN DIN AMBELE LUMI.

Un plug-in hybrid se adaptează vieţii tale zilnice. Condu fără emisii locale pe distanţe scurte şi în oraş. Sau profită din plin de autonomia motorului pe benzină în călătorii lungi.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

PREMIUM AUTOMOBILE RULATE.

DE LA DEALERUL TĂU PROLEASING MOTORS.

Descoperă plăcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastră de automobile rulate. Înainte ca un model BMW sa primească certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste - pentru a asigura calitatea premium şi siguranţă deplină.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

CAMPANII SERVICE BMW.

EXPERIENŢA DE VARĂ.

CU ACCESORIILE ŞI SERVICIILE BMW.

FĂCUTE PENTRU EXPLORARE. Căldura soarelui pe pielea ta. Natura străluceşte în toată splendoarea gloriei sale. Zilele sunt lungi şi pline cu amintiri de neuitat. Profită din plin de ce au mai bun primăvara şi vara. Accesoriile BMW originale îţi pregătesc modelul tău BMW pentru orice situaţie. #WhateverHappens.

Valabilitate: 20.07.2024



Află mai mult

BMW PROACTIVE CARE.

SERVICE-UL EXCELENT ESTE CU UN PAS ÎNAINTE.

Vei primi sprijin în mod proactiv şi individual în toate situaţiile. Fie că este vorba de un mesaj de eroare al automobilului tău, următoarea revizie, o defecţiune sau un accident - noi îţi oferim cea mai bună soluţie pentru modelul tău BMW. Nu trebuie decât să te relaxezi şi sa te bucuri de beneficiile BMW Service cu Proactive Care.

Valabilitate: 20.07.2024



Află mai mult

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

DINAMICĂ PERSONALIZATĂ.

Accesoriile noastre BMW M Performance scot în evidenţă automobilul tău BMW în moduri unice şi care stârnesc emoţie. O gamă largă de accesorii completează aspectul, creează un sunet mai puternic şi sporesc dinamismul automobilului tău BMW.

Valabilitate: 20.07.2024



Află mai mult

OFERTE DE SERVICE ATRACTIVE PENTRU MODELUL TĂU BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE 5+.

Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.

#WHATEVERHAPPENS. ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM.

Calitatea roţilor şi a anvelopelor determină modul în care reacţionează pe şosea dezvoltările specialiştilor în suspensii BMW. Asfalt neted, macadam, zăpadă sau gheaţă? Anvelopele BMW originale marcate cu simbolul stea sunt furnizorul de servicii pentru automobilul tău pe orice suprafaţă. Interacţionând cu componentele suspensiei BMW şi cu sistemele adaptive, acestea asigură un nivel maxim de aderenţă şi performanţă, contribuind în acelaşi timp la obţinerea unor cifre scăzute de consum şi emisii.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult

BUCURIA NU ARE LIMITE.

OFERTE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.

Valabilitate: 20.07.2024

Află mai mult
Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.