SOLUŢIA SIMPLĂ PENTRU TOATE LUCRĂRILE DE SERVICE.

Cu BMW Service Inclusive nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

LUCRĂRILE CUPRINSE ÎN BMW SERVICE INCLUSIVE.

Pentru automobile noi şi automobile rulate.

Alege pachetul care se potriveşte perfect nevoilor tale. În perioada selectată nu mai trebuie să îţi faci griji pentru cheltuielile aferente lucrărilor de întreţinere definite. În BMW Service Inclusive sunt cuprinse, pe lângă lucrările de service, şi piesele de schimb originale BMW necesare.

AUTOMOBILE NOI.

Acest pachet este ideal pentru automobilele pentru care nu s-a efectuat prima revizie. Durata sau kilometrajul din pachetul selectat începe în ziua primei înmatriculări.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

AUTOMOBILE RULATE.

Acest pachet este ideal pentru automobilele pentru care s-a efectuat prima revizie. Durata sau kilometrajul din pachetul Service Inclusive comandat pentru automobilele rulate începe automat în ziua programată pentru următorul service al automobilului tău BMW.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru de combustibil (la motoarele Diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

LUCRĂRILE CUPRINSE ÎN BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Pentru automobilele noi.

Lucrările de service din BMW Service Inclusive Plus cuprind, pe lângă lucrările de întreţinere obişnuite, şi reparaţiile de uzură conform nevoilor de service. Pachetul BMW Service Inclusive Plus este disponibil doar pentru automobile noi. Kilometrajul sau durata pachetului începe în ziua primei înmatriculări.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru aer
 • Service filtru de combustibil (pentru motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Pe lângă lucrările de întreţinere din pachetul BMW Service Inclusive, varianta „Plus” oferă şi înlocuirea pieselor de uzură importante.

 • Înlocuirea plăcuţelor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea discurilor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ambreiajului (dacă e necesar, în caz de uzură obişnuită)
 • Înlocuirea ştergătoarelor (dacă e necesar, max. 1/an contractual)

BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU AUTOMOBILE ELECTRICE.

Pachetele BMW Service Inclusive şi BMW Service Inclusive Plus sunt disponibile şi pentru automobilele electrice şi nu au o limită de kilometraj, ci doar de durată - 4 sau 6 ani, cu posibilitate de prelungire până la 10 ani.

BMW Service Inclusive:

 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

BMW Service Inclusive Plus:

 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
 • Schimbarea ştergătoarelor (o dată pe an)
 • 1 set de frâne (discuri de frână şi plăcuţe de frână)

CALCULATOR PENTRU PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE.

CALCULATOR PENTRU AUTOMOBILE NOI.

Cu ajutorul calculatorului BMW Service Inclusive vei găsi pachetul de service cel mai potrivit pentru tine şi pentru modelul tău BMW.

Preţul pachetului depinde de modelul BMW, motor şi de durată sau kilometraj.

La alegerea pachetului te rugăm să ai în vedere faptul că BMW Service Inclusive pentru automobilele noi poate fi achiziţionat numai până la primul termen programat pentru service, iar BMW Service Inclusive Plus numai la momentul achiziţionării automobilului.

CALCULATOR PENTRU AUTOMOBILE RULATE.

Găseşte pachetul de service adecvat pentru modelul tău BMW.

Cu ajutorul calculatorului BMW Service Inclusive vei găsi pachetul de service cel mai potrivit pentru tine şi pentru modelul tău BMW. Preţul pachetului depinde de modelul BMW şi de durată sau kilometraj.

AVANTAJELE BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive reprezintă o reducere de preţ considerabilă faţă de preţul plătit pentru fiecare lucrare de service separată.

Ai posibilitatea de a selecta unul dintre pachetele BMW Service Inclusive, fiecare cuprinzând un număr diferit de lucrări.

Automobilul tău este menţinut în stare excepţională graţie continuităţii istoricului BMW Service.

BMW Service Inclusive este valabil în toată lumea, în toate atelierele de service BMW partenere şi în toate atelierele de service BMW autorizate.

Know-how-ul BMW Service şi componentele BMW originale – la un preţ de pachet atractiv, protejându-te, astfel, de creşterile viitoare de preţuri.

BMW Service Inclusive este transferat automat asupra persoanei noului proprietar şi asigură menţinerea valorii automobilului.

Piesele şi uleiurile de motor BMW originale folosite în service corespund specificaţiilor înalte ale BMW.

Începând din ziua comenzii pachetului BMW, ai dreptul de a beneficia de toate lucrările de service incluse în pachetul respectiv.

OPTIMIZAT DORINŢELOR TALE.

Călătoreşti mult sau puţin cu automobilul tău BMW?

Cu BMW Service Inclusive şi BMW Service Inclusive Plus găseşti pachetul potrivit, respectiv pentru combinaţia cea mai bună pentru tine dintre durată (exprimată în ani) şi distanţă (exprimată în kilometri). Dar totodată flexibil: poţi extinde oricând un pachet BMW Service Inclusive deja achiziţionat – adică poţi extinde durata acestuia şi/sau kilometrajul. Un upgrade de la BMW Service Inclusive la BMW Service Inclusive Plus, respectiv extinderea unui pachet BMW Service Inclusive Plus, este posibilă în primele 3 luni de la prima înmatriculare. În acest caz, vei plăti numai diferenţa dintre pachetul deja achiziţionat şi noul pachet.

BMW Service Inclusive şi BMW Service Inclusive Plus sunt disponibile până la o vechime a autoturismului de maximum 6 ani şi până la un kilometraj de maximum 120.000 km. Prelungirea duratei şi a kilometrajului este posibilă în cazul unui pachet deja achiziţionat până la o vechime de maximum 7-10 ani a automobilului şi până la un kilometraj de maximum 200.000 km. În cazul prelungirii duratei, vei plăti numai diferenţa dintre pachetul achiziţionat şi noul pachet, potrivit listei de preţuri valabile în ziua comenzii. Pachetul BMW Service Inclusive Plus nu poate fi prelungit după achiziţionare.

Printre altele, ai la dispoziţie următoarele pachete:

Durata: 5 ani, kilometraj: 60.000 km

Întrebă şi BMW Proleasing Motors despre alte combinaţii posibile – sau găseşte pachetul potrivit cu ajutorul calculatorului pentru preţul pachetului.

Printre altele, ai la dispoziţie următoarele pachete:

Durata: 3 ani, kilometraj: 100.000 km
Durata: 4 ani, kilometraj: 120.000 km

Întrebă şi BMW Proleasing Motors despre alte combinaţii posibile – sau găseşte pachetul potrivit cu ajutorul calculatorului pentru preţul pachetului.

În cazul în care parcurgi cu automobilul BMW mai mulţi kilometri decât ai estimat la încheierea contractului pentru BMW Service Inclusive, poţi comanda în orice moment un upgrade.

Un exemplu pentru BMW Service Inclusive: Ai convenit următoarea combinaţie:

Durata: 3 ani, kilometraj: 40.000 km. Dacă ai ajuns la limita de 40.000 km deja în primii 2 ani, pachetul a expirat în privinţa kilometrajului. Ai acum posibilitatea fie de a creşte numai kilometrajul şi de a păstra durata prevăzută, fie de a face un upgrade pentru ambele – pentru a beneficia astfel în continuare de BMW Service Inclusive. Durata maximă: 10 ani, kilometraj maxim: 200.000 km.

BMW Proleasing Motors îţi oferă cu plăcere consultanţă privind detaliile pentru un upgrade.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă eşti client şi deţii un BMW Service Inclusive, puteţi conduce fără griji automobilul tău BMW. Nu mai trebuie să îţi faci griji din cauza costurilor de întreţinere sau – cu varianta BMW Service Inclusive Plus – din cauza costurilor pentru întreţinere şi pentru reparaţiile provocate de uzură. Plăteşti o singură dată si, în funcţie de pachetul pe care l-ai ales, beneficiezi de toate lucrările de întreţinere şi provocate de uzură incluse. Te rugăm să reţii că pentru automobilele rulate este disponibilă numai varianta BMW Service Inclusive (întreţinerea).

BMW Service Inclusive poate fi achiziţionat direct în momentul comenzii automobilului BMW sau ulterior, până la data programată pentru prima revizie.

BMW Service Inclusive Plus poate fi achiziţionat numai în termen de trei luni de la prima înmatriculare.

Poţi solicita efectuarea lucrărilor numai în momentul în care afişajul de pe bordul automobilului tău BMW indică necesitatea lucrărilor de service (CBS, status galben sau roşu).

Durata/kilometrajul pentru pachetul dorit începe, în cazul automobilelor noi, întotdeauna la data primei înmatriculări a automobilului tău BMW. Acest lucru este valabil şi în cazul achiziţionării ulterioare a unui pachet. Important este ca pachetul BMW Service Inclusive să fie achiziţionat până la data stabilită pentru prima revizie, iar BMW Service Inclusive Plus în cel mult trei luni după prima înmatriculare. În caz contrar, lucrările de service nu mai pot fi decontate prin BMW Service Inclusive.

Durata sau kilometrajul din pachetul Service Inclusive comandat pentru automobilele rulate începe automat în ziua programată pentru următoarea revizie a automobilului tău BMW.

La atingerea kilometrajului definit, exprimat în kilometri, sau a duratei exprimate în ani (se are în vedere prima limită atinsă), dreptul de a beneficia de lucrările cuprinse în pachetul BMW Service se stinge. Dacă automobilul este vândut înainte de atingerea unei dintre cele două limite care sting dreptul la lucrări, dreptul pentru perioada rămasă este transferat automat asupra noului proprietar.

 • Service ulei de motor, inclusiv Completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Întinderea lucrărilor de întreţinere:

 • Service ulei de motor, inclusiv Completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Întinderea lucrărilor provocate de uzură:

 • Înlocuirea plăcuţelor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea discurilor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ambreiajului (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ştergătoarelor (dacă e necesar, maxim 1/an contractual)

Lucrările menţionate mai sus pot fi solicitate numai dacă pe afişajul de pe bordul automobilului tău BMW (CBS, status galben sau roşu) este indicată necesitatea efectuării lucrărilor de service.

În prezent, BMW Service Inclusive este disponibil pentru toate modelele BMW.

Pentru informaţii privind preţurile pachetelor Service Inclusive pentru automobilele noi, foloseşte calculatorul de preţ de pe această pagină.

Pentru informaţii privind preţurile pachetelor Service Inclusive pentru automobilele rulate, foloseşte calculatorul de preţ de pe această pagină.

Linişte sufletească:

 • Internaţional (valabilitate dincolo de graniţele naţionale).
 • Flexibilitate (se poate beneficia de serviciile incluse oriunde în lume, la orice reprezentant BMW şi în orice atelier de service autorizat).
 • Siguranţă şi încredere graţie pieselor originale BMW şi service-ului profesional în atelierele autorizate.

Factorul cost:

 • Transparenţă şi eficienţă privind costurile pentru reparaţii şi mentenanţă.
 • Raport preţ-serviciu atractiv.
 • Menţinerea valorii la revânzare.
 • Protecţie împotriva creşterilor preţurilor.

Da, BMW Service Inclusive este valabil la toţi reprezentanţii BMW şi în toate atelierele de service autorizate.

Extinderea (upgrade) pentru BMW Service Inclusive este posibilă în termen de 15 zile după expirarea valabilităţii pachetului.

Pachetele BMW Service Inclusive Plus pot fi extinse numai în primele 3 luni de la prima înmatriculare.

Informaţiile privind preţurile unui upgrade pot fi solicitate de la partenerul tău contractual/de service BMW.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE IMPORTANTE PRIVIND BMW SERVICE INCLUSIVE.

Premisa pentru suportarea costurilor este ca automobilul să fie utilizat conform, să nu fie suprasolicitat (de exemplu, din cauza folosirii lui în cursele de maşini) şi să fie respectate intervalele de mentenanţă indicate în bordul automobilului (referitoare la schimbul de ulei, filtrul de aer, microfiltru, bujii şi lichidul de frână) respectiv perioada/kilometrajul indicat de producător (pentru inspecţia automobilului).

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii pentru programare

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate