Pentru ca automobilul tău BMW să rămână un automobil BMW.

În fiecare zi, automobilul tău BMW oferă performanţe înalte şi, dacă doreşti să menţii funcţionalitatea acestuia la un nivel ridicat, toate componentele trebuie să se integreze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: performanţele perfecte nu pot fi atinse decât dacă toate piesele corespund precis cerinţelor fiecărui model BMW în parte. Toate piesele originale BMW

sunt supuse aceloraşi standarde de calitate ca automobilele BMW – de la planificarea construcţiei până la asigurarea calităţii. Precizia şi manopera de înaltă calitate pentru fiecare piesă originală BMW garantează că toate componentele din automobilul tău BMW interacţionează perfect unele cu celelalte – pentru performanţe optime şi un maxim de siguranţă şi durabilitate.

* pentru Piese originale BMW noi

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma în privinţa tuturor produselor şi serviciilor necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile plăcute ale vieţii şi programează-te comod la BMW Proleasing Motors!

PIESE ORIGINALE BMW NOI. DOAR CE E MAI BUN PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

În caz de uzură, deteriorare sau defecţiune, BMW oferă piesa originală BMW nouă potrivită perfect fiecărei componente de la lansarea modelului până la cel puţin 12 ani de la întreruperea fabricaţiei – asigurând astfel fiabilitate, păstrarea valorii şi plăcerea de a conduce. Pentru întreaga durată de viaţă a automobilului.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate