Doreşti tot ce este mai bun pentru modelul tău BMW? Atunci alege piesele de schimb BMW autentice. Special concepute, produse şi testate riguros pentru modelul tău BMW. Acestea sporesc siguranţa, fiabilitatea şi durabilitatea modelului tău BMW, crescând în acelaşi timp valoarea de revânzare a acestuia.

BENEFICIILE PENTRU TINE

5 MOTIVE PENTRU ALEGEREA PIESELOR BMW AUTENTICE.

Calitate BMW testată.

Raport calitate/preţ atractiv.

Conservarea de durată a valorii.

Expertiză BMW de primă clasă.

Garanţie de până la 24 de luni.

PIESE NOI BMW AUTENTICE

NOI ŞI ADAPTATE MODELULUI TĂU BMW.

În cazul uzurii sau deteriorării unei piese, sau al unei piese defecte, BMW oferă o piesă nouă autentică BMW adaptată fiecărei piese, începând de la lansarea modelului original şi până încă cel puţin doisprezece ani de la oprirea producţiei gamei de modele. Acest lucru garantează siguranţa şi conservarea valorii modelului tău BMW.

Puternice în orice condiţii de temperatură: bateriile BMW autentice.

Bateriile BMW autentice furnizează energie fiabilă, chiar şi la temperaturi extreme şi în condiţii dificile. Astfel, modelul tău BMW va porni fără probleme chiar şi iarna şi va produce niveluri optime de energie pentru toate sarcinile electrice.

Frânare optimă: discurile şi plăcuţele de frână.

Discurile şi plăcuţele de frână BMW autentice sunt adaptate modelului tău BMW, garantând distanţe de frânare scurte şi o siguranţă sporită. Componentele au o rezistenţă excelentă şi sunt extrem de durabile chiar şi în condiţii de sarcini extreme.

Durată lungă de viaţă: bujiile BMW autentice.

Calitatea bujiilor este un factor esenţial pentru optimizarea puterii motorului. Bujiile BMW autentice se aprind în mod fiabil şi ard uniform, protejând convertorul catalitic al automobilului şi reducând emisiile.

Întotdeauna o vizibilitate clară: lamele de ştergătoare BMW autentice.

Lamele de ştergătoare BMW autentice continuă să menţină parbrizul curat chiar şi după peste 300 de ore de utilizare. Un material solid şi rezistent garantează o curăţare uniformă a parbrizului, în timp ce suportul din cauciuc moale amortizează zgomotul produs de vânt şi de ştergător.

Protecţie împotriva uzurii: filtrele de aer BMW autentice.

Filtrele de aer BMW autentice sunt adaptate perfect pentru fiecare motor BMW în parte. Acestea elimină 99% din praful din aerul de admisie, protejând motorul împotriva uzurii. Ca urmare, modelul tău BMW va rula mai silenţios fără probleme. Şi chiar reduc în mod evident consumul de combustibil.

Protejează-ţi motorul: filtrele de ulei BMW.

Filtrele de ulei BMW autentice protejează motorul şi reduc uzura. Acestea ajută la menţinerea particulelor de praf departe de punctele de lubrifiere vitale pentru performanţa motorului tău. Uleiul rămâne mai mult timp în motor, prelungind astfel intervalele de întreţinere.

PIESE RECONDIŢIONATE

NU ESTE ÎNTOTDEAUNA NEVOIE DE PIESE NOI.

Testate meticulos şi gata de utilizare. Piesele BMW autentice recondiţionate fac obiectul aceloraşi instrucţiuni stricte privind calitatea ca şi piesele BMW autentice noi. De aceea, sunt la fel de bune pentru modelul tău BMW, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător. De asemenea, BMW oferă o garanţie de 24 de luni pentru toate piesele recondiţionate. Astfel, te poţi baza în totalitate pe piesele BMW autentice recondiţionate. BMW oferă următoarele piese originale recondiţionate pentru modelele selectate:

 • transmisii automate
 • cutii de transfer
 • mecanisme de direcţie
 • turbocompresoare
 • demaroare
 • alternatoare
 • unităţi principale
RECONDIŢIONARE

5 PAŞI PENTRU CALITATE NOUĂ.

Demontare profesionistă.

Piesele corespunzătoare sunt demontate în mod profesionist de la automobilele rulate sau procurate de la partenerii BMW.

Curăţare atentă.

Curăţăm cu atenţie toate piesele la începutul procesului de recondiţionare. Pentru aceasta, BMW utilizează metode delicate şi ecologice, cum ar fi curăţarea cu gheaţă uscată.

Inspecţie vizuală şi funcţională.

Examinăm cu atenţie piesele înainte de a le recondiţiona. Toate piesele trec printr-o inspecţie vizuală şi o verificare funcţională pentru a ne asigura că îndeplinesc standardele ridicate ale pieselor BMW autentice.

Recondiţionare modernă.

Demontăm și verificăm cu atenție fiecare componentă, înlocuindu-le pe cele uzate și actualizând componentele electronice la ultima versiune de software. Odată recondiţionată, componenta este verificată din nou.

Controale de calitate riguroase.

Piesele originale BMW recondiţionate sunt supuse aceloraşi standarde de calitate impuse pieselor noi. De aceea, le verificăm la fel de atent şi de riguros. Astfel, calitatea piesei recondiţionate corespunde cu cea a unei piese noi, la fel ca în cazul garanţiei de 24 de luni.

PIESE CLASICE BMW AUTENTICE

PIESE BMW AUTENTICE PENTRU AUTOMOBILELE CLASICE.

Merită să te bazezi exclusiv pe piese BMW autentice atunci când este nevoie de piese de schimb, pentru a te bucura şi mai mult timp de automobilul tău clasic. Fie că este vorba de şasiu, componente electronice sau caroserie - piesele clasice BMW sunt disponibile de la partenerul tău BMW sau de la o reţea europeană de parteneri BMW Classic autorizaţi. Experţii comandă piesele necesare şi le montează folosind expertiza lor de specialitate.

BMW Service

SERVICE EXCELENT CU PIESELE BMW AUTENTICE.

Şi, bineînţeles, folosim piese BMW autentice pentru toate operaţiunile de service BMW. Te poţi baza pe cea mai bună calitate şi pe cunoştinţele şi expertiza profesioniştilor pentru fiecare programare în service, întreţinere sau reparaţie. Menţinem fiabilitatea, siguranţa şi plăcerea de a conduce – orice s-ar întâmpla. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive.

Plăteşti o sumă fixă o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat.

Descoperă acum

BMW Service 5+.

Oferta noastră de primă clasă este destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât beneficiezi mai mult de condiţiile noastre de service.

Descoperă acum

Reparaţii şi îngrijire BMW.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice: Poţi avea încredere în experţii noştri din atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW. Aceştia repară orice daune, majore sau minore, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi potrivite perfect pentru modelul tău BMW.

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Descoperă acum

ÎNTREBĂRI FRECVENTE PRIVIND PIESELE BMW AUTENTICE.

Piesele originale BMW garantează siguranţa, funcţionalitatea şi durabilitatea modelului tău BMW. Adaptate perfect şi de neegalat în ceea ce priveşte calitatea, fiabilitatea şi longevitatea, acestea asigură plăcere nelimitată de a conduce şi contribuie la păstrarea valorii modelului tău BMW.

Piesele originale BMW pot fi comandate numai direct de la BMW Proleasing Motors. BMW are multe oferte de service, cum ar fi Service Inclusive şi Value Service, care utilizează, printre altele, piese originale BMW.

Costurile diferă în funcţie de model şi regiune. Te rugăm să contactezi BMW Proleasing Motors pentru o ofertă individuală.

Acest lucru depinde de comportamentul la volan şi de condiţiile de drum. În general, se recomandă să verifici daca este necesară înlocuirea plăcuţelor la fiecare 30.000-40.000 de kilometri, iar a discurilor la fiecare 60.000-80.000 de kilometri.

Da, BMW înlocuieşte lamele ştergătoarelor. Până şi piesele de înaltă calitate se uzează în timp. Daca este necesar, lamele ştergătoarelor pot fi verificate şi înlocuite pentru o bună vizibilitate şi un condus în siguranţă. Această înlocuire face parte, de asemenea, din verificările şi întreţinerea sezoniere oferite de BMW, cum ar fi verificarea de iarnă sau verificarea de vacanţă.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
  Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.