Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.

Înscrie-te astăzi şi vei beneficia de numeroase servicii, puse la dispoziţie special pentru tine. Manualul gratuit al utilizatorului BMW în limba română, actualizarea hărţilor digitale, verificarea de siguranţă BMW sau kitul iniţial „Natural Air” – bucură-te de senzaţia de siguranţă, ştiind că automobilul tău BMW este pe mâini bune!

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

CAMPANII TEHNICE

Ne ocupăm de orice campanie tehnică existentă.

Automobilul tău poate fi afectat de o acţiune tehnică ce nu a fost încă remediată şi de care este posibil să nu fi luat cunoştinţă. Odată ce datele tale au fost furnizate, specialiştii partenerului tău de service BMW vor verifica dacă automobilul tău necesită o acţiune tehnică relevantă. Dacă da, te vom ajuta imediat cu realizarea unei programări. Lucrările necesare vor fi efectuate gratuit. Pentru ca automobilul tău BMW să rămână în cea mai bună formă.

MANUALUL UTILIZATORULUI BMW.

Gratuit şi în limba română. Bucuria este un cuvânt universal şi apare atunci când nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa barierelor lingvistice. Poate exista, însă, un obstacol: ţi-ai achiziţionat automobilul BMW din străinătate? Sau ai achiziţionat un automobil BMW rulat? Atunci ai deja un manual al utilizatorului, dar este în limba engleză. Pentru a beneficia de şi mai multă plăcere de a conduce, BMW îţi oferă manualul utilizatorului BMW în limba română. Înscrie-te chiar acum şi obţine varianta gratuită în limba română. * Manualul utilizatorului BMW este disponibil doar pentru automobilele fabricate începând cu anul 2008.

ACTUALIZAREA HĂRŢILOR DIGITALE.

Simte-te ca acasă pe orice drum.

Drumurile se schimbă constant, asemenea destinaţiilor tale. Fie că eşti în căutarea celui mai scurt traseu, a unui drum pitoresc sau doreşti să scapi de ambuteiaje, să găseşti un loc de parcare sau ai nevoie de sfaturi legate de restaurante - hărţile digitale BMW pentru sistemele de navigaţie BMW au toate răspunsurile.

Datorită hărţilor digitale actualizate, vei găsi mereu cea mai bună rută către destinaţia ta şi vei avea la îndemână informaţii curente despre trafic şi turism! Specialiştii noştri BMW sunt gata să te sfătuiască în privinţa variantei de software compatibile cu sistemul tău de navigaţie BMW.

VERIFICAREA DE SIGURANŢĂ BMW.

Siguranţa pe care te poţi baza.

Garantăm siguranţa automobilelor BMW. Astfel, te poţi bucura de plăcerea de a conduce şi în acelaşi timp vei fi sigur că tu şi pasagerii tăi sunteţi în siguranţă.

În timpul verificării de siguranţă BMW, specialiştii noştri de service BMW inspectează în detaliu toate componentele legate de siguranţă ale automobilului tău BMW, folosind o listă de 12 puncte – de la sistemul de frânare şi lumini până la direcţie şi anvelope.

În primul rând, verificarea de siguranţă BMW este o investiţie bună pentru siguranţa ta, dar şi modul optim de a te pregăti pentru testul obligatoriu de siguranţă rutieră sau dacă vrei să estimezi valoarea automobilului tău.

VINO SĂ NE VIZITEZI.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
  Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.