Descoperă BMW Premium Selection.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate. Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună. Acest lucru se datorează faptului că automobilul va avea deja finalizată verificarea la 360° - ce constă în verificări riguroase înainte de obţinerea certificatului BMW Premium Selection. Cu toate acestea, pe lângă certificatul de calitate, automobilele BMW rulate îţi oferă numeroase avantaje suplimentare. Automobilele Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection, astfel încât calitatea este o garanţie fermă. Vino şi convinge-te!

AVANTAJE PENTRU VIITOR.

RASPUNSURI LA INTREBARI FRECVENTE

Garanția se acordă pentru o perioadă de 24 luni.

Nu, garanția este valabilă 24 luni fără limită de km.

Garanția BMW Premium Selection se aplică tuturor automobilelor BMW ce au respectat planul de service recomandat de producător și dețin un istoric complet.

Da, garanția BMW Premium Selection se poate acorda doar pentru automobilele ce nu au o vechime mai mare de 10 ani și nu au depășit rulajul de 200.000 km la momentul emiterii garanției.

Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificările noastre riguroase (legate de detaliile tehnice, vizuale din interior și de la exterior) și respectă în proporție de 100% standardele BMW precis definite. Garanția se aplică pentru majoritatea componentelor mecanice și electronice.

Da, după livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreținere gratuite timp de cel puțin 6 luni sau până la distanța maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

Garanţie BMW Premium Selection timp de 24 de luni.

Un automobil pe care te poţi baza: cu BMW Premium Selection, primeşti în mod automat o garanţie valabilă timp de 24 de luni pentru toate componentele mecanice şi electronice. Descoperă plăcerea continuă de a conduce cu automobilele BMW Premium Selection împreună cu o garanţie pe termen lung.

Verificare completă la 360°.

Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificările noastre riguroase (legate de detaliile tehnice, vizuale din interior şi de la exterior) şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Lucrări de întreţinere gratuite timp de 6 luni/ 10.000 km.

După livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreţinere gratuite timp de cel puţin 6 luni sau până la distanţa maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

Oferte de finanţare şi de leasing.

Contactează partenerul tău BMW Premium Selection pentru a primi oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare.

ALEGE-ŢI NOUL TĂU AUTOMOBIL BMW RULAT.

Bucură-te de avantajele pe care ţi le aduce BMW Premium Selection.

Descoperă selecţia noastră de modele, actualizată în mod regulat.

Vezi toate ofertele

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Dacă nu ai găsit în selecţia de modele ceea ce căutai, completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Proleasing Motors te va ajuta să ajungi mai repede la automobilul tău BMW Premium Selection.


  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare. 

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate