Beneficiile anvelopelor originale BMW.

Indiferent dacă conduci pe drumuri cu asfalt neted, pietriș, zăpadă sau gheață: anvelopele BMW originale cu marcaj stea asigură o aderență sigură și performanță maximă.

Pe măsură.

Anvelopele cu marcaj cu stea oferă o dinamică de condus perfectă și subliniază aspectul fiecărui model BMW.

Testat.

Fiecare anvelopă cu marcaj stea trebuie să își dovedească eficiența. Sunt testate până la 50 de criterii de calitate diferite.

Sigur.

Anvelopele cu marcaj stea îți oferă protecție fiabilă: calificative de top pentru siguranță, inclusiv asigurarea anvelopelor BMW pentru toate modelele și tehnologia run-flat pentru anumite anvelope.

Eficient.

Durabilitate și eficiență deosebite: materialele speciale contribuie la reducerea consumului de combustibil și a zgomotului.

Sportiv.

Fabricate pentru a se potrivi: anvelopele noastre cu marcaj stea se potrivesc perfect cu componentele șasiului și suspensiei BMW și cu sistemele adaptive.

Sigiliul nostru de calitate superioară: marcaj stea.

Toate anvelopele BMW au marcajul stea și oferă numai ce este mai bun: siguranță fiabilă, configurare perfectă a șasiului și suspensiei și performanță de top.

Asigurare pentru anvelopele tale - promisiunea noastră.

Achiziționarea anvelopelor cu marcaj stea include automat asigurarea pentru anvelope BMW pentru 36 de luni. Nu există costuri suplimentare pentru tine. Până la 100% din costuri rambursate în primul an, până la 75% în al doilea an și până la 50% în al treilea an. Aceasta acoperă daunele cauzate de obiecte ascuțite sau de contactul cu bordurile etc.

Roți și anvelope de iarnă și de vară complete BMW originale.

Indiferent de anotimp, bazați-vă pe anvelopele noastre originale cu marcaj stea. Fie că plouă, ninge sau strălucește soarele: roțile complete de iarnă și de vară vă vor oferi întotdeauna o aderență optimă.

Roți complete de iarnă BMW

Jante M Performance din aliaj uşor de 19”, spiță Y, tip 942 M.

Roată 19” M Performance din aliaj ușor cu spițe Y, tip 942 M, Jet Black mat. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5J x 19.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor de 19”, spiță dublă, tip 871 M.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor de 21”, spiță Y, tip 741 M.

Jante M din aliaj uşor de 21”, spiță Y, tip 741 M, în Gri Orbit Bicolor, lucioase. Roată față completă de iarnă cu controlul presiunii în anvelope şi anvelope run-flat, mărime roată 9,5J x 21.

Spre produs

Roți complete de vară BMW

Jante M Performance din aliaj uşor de 21", spiță în cruce, tip 943 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M în Jet Black Bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 21", spiță dublă, tip 877 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 21”, spiță dublă, tip 877 M în Jet Black Bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance forjate de 19”/20”, spiță Y, tip 963 M.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, Gri Frozen Gunmetal. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Accesorii anvelope BMW.

Accesoriile asortate adaugă tușa finală roților tale complete BMW și creează un aspect elegant.

Roți complete BMW PENTRU BMW X3.

Dezvoltate pentru o experiență de condus optimă pe orice vreme: descoperă roțile complete de vară și de iarnă personalizate pentru BMW X3.

Jantă BMW din aliaj uşor de 19”, spiță Y, tip 1035 M.

Jante M din aliaj uşor de 19”, spiță Y, tip 1035 M, în Gri Midnight, lucioase. Roată completă de iarnă cu controlul presiunii în anvelope, compatibile cu lanțurile pentru zăpadă.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, spiță Y, tip 911 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor de 19”, spiță dublă, tip 903.

Jante BMW din aliaj uşor de 19”, spiță dublă, tip 903, argintiu Refined. Roată completă de iarnă cu controlul presiunii în anvelope, compatibile cu lanțurile pentru zăpadă.

Spre produs

Roți complete BMW PENTRU BMW i5.

Anvelopele noastre cu marcaj stea se potrivesc fiecărui model BMW, inclusiv noului BMW i5. Combină siguranța cu confortul la deplasare cu care ești obișnuit.

Jante M aerodinamice de 20”, tip 939 M.

Jante M aerodinamice de 20”, tip 939 M, bicolore, gri Midnight, lucioase. Roată completă de iarnă cu controlul presiunii în anvelope, cu mărime roată de 8,5J x 20.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 19”, spiță Y, tip 942 M.

Jante din aliaj ușor M Performance de 19”, spiță Y, 942 M, negru Jet mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor de 19”, spiță triplă, tip 933.

Jante BMW din aliaj uşor de 19”, spiță triplă, tip 933, argintiu Refined. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5J x 19.

Spre produs

Roți complete BMW PENTRU BMW iX2.

Conducere în siguranță pe orice vreme: experimentați plăcerea condusului complet electric și aderența optimă a anvelopelor în orice perioadă a anului.

Jante BMW din aliaj uşor de 17”, spiță în V, tip 833.

Jante BMW din aliaj uşor de 17”, spiță în V, tip 833, bicolore, gri Gunmetal, lucioase. Roată completă de iarnă cu controlul presiunii în anvelope, compatibile cu lanțurile pentru zăpadă.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor de 18”, spiță dublă, tip 838 M.

Jante exclusive din aliaj uşor de 18”, spiță dublă, tip 838, bicolore, gri Midnight, lucioase. Roată completă de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor de 20”, spiță Y, tip 872 M.

Jante M exclusive din aliaj uşor de 20”, spiță Y, tip 872 M, bicolore (negru Jet, șlefuit). Roată de iarnă cu anvelopă și controlul presiunii în anvelope.

Spre produs

Depozitare anvelope.

Scutește-te de efort și economisește spațiu prețios. După ce ți-am schimbat anvelopele, le vom depozita pentru tine și le vom pregăti pentru sezonul următor.

Programează-te acum

Analiza anvelopelor prin intermediul aplicației.

Supraveghează comod starea anvelopelor tale cu aplicația My BMW. Vei fi anunțat dacă trebuie să faci ceva.

Către aplicația My BMW

Certificat la standarde UE.

Desigur, toate anvelopele noastre cu marcaj stea îndeplinesc toate criteriile etichetei UE pentru anvelope. Și încă multe altele.

Află mai multe

Întrebări frecvente.

Anvelopele prezintă performanțe diferite în funcție de vreme. Anvelopele de iarnă au performanțe mult mai bune la temperaturi scăzute decât cele de vară în ceea ce privește aderența la șosea și performanța de frânare. Anvelopele de vară sunt mai potrivite pentru lunile mai calde, deoarece sunt fabricate din compuși de cauciuc mai duri. Rezultatul: distanțe de frânare mai scurte, mai puțină rezistență la rulare și un consum redus de combustibil. Anvelopele all-season reprezintă adesea doar un compromis. Comparativ cu anvelopele de vară, acestea au o distanță de frânare mai mare și niveluri mai ridicate de zgomot și uzură. Performanțele lor în condiții de zăpadă, gheață, frig și căldură extreme sunt, de asemenea, limitate. Mai mult, acestea nu sunt ideale pentru fluctuațiile mari de temperatură - un factor care poate avea un impact negativ asupra siguranței și confortului dumneavoastră.

La temperaturi de peste 7 °C, anvelopele de vară au performanțe mai bune decât cele de iarnă în ceea ce privește performanțele de conducere și viteza. Compusul de cauciuc mai dur utilizat la anvelopele de vară asigură distanțe de frânare mai scurte, o rezistență mai mică la rulare și un consum mai mic de combustibil. În schimb, anvelopele de iarnă au multe avantaje atunci când temperaturile scad sub 7 °C. Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc mai moi, au caneluri mai adânci și un profil fin al anvelopei (zimți) pentru a îmbunătăți aderența la drum în condiții de carosabil umed și alunecos.

Anvelopele run-flat vă permit să continuați să conduceți pe o anumită distanță după ce ați avut o pană de anvelopă. Prin contrast, anvelopele convenționale trebuie înlocuite imediat ce ați făcut pană de anvelopă.

O anvelopă fără un marcaj stea va fi întotdeauna un compromis. Aceasta este proiectată pentru toate tipurile de transmisii (față, spate și tracțiune integrală) și pentru toate modelele de la diferiți producători auto. În schimb, anvelopele BMW originale cu marcaj stea oferă multe beneficii, deoarece au fost dezvoltate exact pentru un anumit model de vehicul.

Steluța de pe peretele lateral al anvelopei este mult mai mult decât un simplu simbol - este un sigiliu al calității. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate și dezvoltate în colaborare cu cei mai importanți producători de anvelope pentru a se asigura că se potrivesc perfect pentru BMW-ul tău și garantează performanță, confort și siguranță optime. Numai anvelopele cu marcaj stea îndeplinesc pe deplin cerințele noastre de calitate - și numai aceste anvelope sunt utilizate cu roțile noastre complete de vară și de iarnă.

Asigurarea anvelopelor BMW/MINI acoperă până la 100% din costul diferitelor tipuri de daune - pentru o perioadă de 36 de luni. Este valabilă pentru anvelope cu marcaj stea și roți complete, precum și pentru toate anvelopele originale ale vehiculelor vândute de BMW sau MINI și înmatriculate în sau după martie 2020. Nu acoperă jantele și costurile de manoperă. Asigurarea[1] anvelopelor BMW/MINI acoperă:

 

  • daune cauzate de obiecte ascuțite, cum ar fi cuie sau cioburi de sticlă
  • vandalism
  • daune cauzate de lovirea bordurii
  • furt

 

[1]În piețele participante.

Pur și simplu verifică presiunea în anvelope pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor, amplasate pe stâlpul B, atunci când portiera șoferului este deschisă, pentru a te asigura că întotdeauna conduci cu presiunea corectă în anvelope. În funcție de autovehicul și de anul de fabricație, BMW utilizează un indicator electronic al presiunii în anvelope care îți indică presiunea în anvelope pe ecran.

Îți recomandăm să folosești soluția de curățare pentru jante BMW care îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frânare ars sau reziduurile de ulei și cauciuc. Această soluție de curățare specială, fără acid, utilizează un indicator de schimbare a culorii pentru a verifica eficiența. Acest produs este potrivit pentru utilizarea pe toate jantele BMW din oțel și aliaj.

Servicii BMW.

Pregătit pentru orice situație: serviciile noastre îți oferă o protecție completă, la fel de personalizată precum nevoile tale.

Toate serviciile dintr-o privire.

De la service la asistență în caz de accident și asistență rutieră: descoperă soluții personalizate care răspund nevoilor tale.

Află mai multe

BMW Service Inclusive.

Spune adio costurilor recurente de întreținere: bucură-te de serviciile noastre de întreținere pe termen lung, la preț fix.

Află mai multe

BMW Connected Drive Upgrades.

Asistent pentru faza lungă sau pilot automat: echipați-vă vehiculul cu upgrade-uri inteligente care fac condusul în trafic și mai ușor.

BMW Proactive Care.

Un service care planifică din timp: senzorii din vehicul detectează din timp când este nevoie de servisare. Vei fi anunțat dacă trebuie să faci ceva. De asemenea, te vom notifica proactiv în caz de mesaje de defecțiune, defecțiuni etc.

Află mai multe

CONTACTEAZĂ-NE.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

    INFORMAȚII DE CONTACT

    INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

    [ Completează Informații Auto Deținut ]

    INFORMAȚII SUPLIMENTARE

    Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

    Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

    Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
    Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

    Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
    Informații detaliate despre emisiile specifice ale fiecărui model, vă vor fi oferite de consultantul Proleasing Motors. Valorile exacte ale emisiilor vor fi comunicate în cadrul procesului de vânzare, în funcție de configurația aleasă. Acestea sunt determinate conform standardelor de testare europene în condiții de laborator și sunt destinate să ofere o bază de comparație între vehicule, iar valorile pot varia în funcție de condițiile de conducere, stilul de condus, încărcătura vehiculului și alți factori.