Confort fără compromisuri în autonomie.

Pentru noi, libertatea înseamnă mobilitate fără limite. Din fericire, acea perioadă în care autonomia electrică îți permitea doar să ajungi până la cel mai apropiat supermarket a luat sfârșit. Bateriile de înaltă tensiune din ce în ce mai eficiente îți oferă un condus electric optim pentru utilizarea zilnică și potrivit pentru fiecare stil de viață. În cele din urmă, lumea este deschisă pentru cei care gândesc în mod sustenabil – și din acest moment și pentru cei care vor să trăiască într-un mod sustenabil. Însoțește-ne pentru a descoperi lumea autonomiei comode a modelelor BMW electrice și plug-in hybrid.

ÎN VACANŢĂ CU AUTOMOBILUL TĂU BMW ELECTRIC!

Ai ales destinația de vacanță, bagajele sunt împachetate și automobilul tău BMW iX cu autonomia sa pur electrică de peste 600 km (conform ciclului de testare WLTP) vă așteaptă pe alee, gata de acțiune. Pentru a beneficia la maximum de toate avantajele modelului tău electric încă de la început, ai pregătit deja interiorul și bateria pentru călătorie folosind aplicația „My BMW”* sau setările din meniul automobilului. Datorită procesului de „precondiționare”, electricitatea rețelei tale domestice este folosită pentru a regla temperatura interiorului și a bateriei, în timp ce automobilul încă se încarcă de la BMW Wallbox. Asistentul de parcurs și BMW Intelligent Personal Assistant te ajută să optimizezi și să mărești autonomia în timp ce conduci. „Hey, BMW. How can I increase my range?” Pe lângă factorii externi de mediu, cum ar fi

Descoperă modelele BMW Electrice

temperatura exterioară, stilul tău de condus afectează, de asemenea, eficiența bateriei de înaltă tensiune din automobilul tău și, deci, autonomia disponibilă. Un stil de condus in general anticipativ și uniform îți permite să beneficiezi la maxim de bateria ta. Odată ajuns la oprirea pentru încărcare, deblochezi și încarci automobilul tău BMW iX ușor și convenabil prin intermediul BMW Charging Access. De exemplu, la o stație de încărcare IONITY de mare putere, vei fi atins nivelul de încărcare de 80% pentru o durată optimă de viață a bateriei după mai puțin de 40 de minute, datorită puterii de încărcare de 200 kW. Poți acum să îți continui drumul către destinație, complet lipsit de gaze de eșapament și emisii locale.

NAVETA CU AUTOMOBILUL TĂU BMW PLUG-IN HYBRID!

În seara anterioară ți-ai conectat automobilul BMW Seria 5 Sedan 530e plug-in hybrid la BMW Wallbox pentru a se încărca și ai setat ora exactă la care dorești să pleci către serviciu. Datorită procesului de „precondiționare”, electricitatea rețelei tale domestice este folosită pentru a regla temperatura interiorului și a bateriei, în timp ce automobilul încă se încarcă de la BMW Wallbox. Acest lucru înseamnă că automobilul tău este pregătit în mod ideal pentru călătorie și, prin urmare, ai la dispoziție întreaga autonomie a acestuia. În timp ce te afli la serviciu, poți găsi în mod convenabil o stație publică de

Descoperă modelele BMW plug-in hybrid

încărcare în apropiere folosind serviciile digitale de la BMW Charging sau poți folosi opțiunea de încărcare AC oferită de angajatorul tău, cu cablul de încărcare BMW Charging. Din când în când, poți verifica încărcarea și statusul modelului tău plug-in hybrid oricând, prin intermediul aplicației „My BMW”*. Înapoi acasă la finalul zilei de lucru, doar reconectezi automobilul tău BMW 530e Sedan la BMW Wallbox și te bucuri de restul serii – în timp ce abia aștepți următoarea călătorie către serviciu, lipsită de emisii locale.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE AUTONOMIE.

Un factor extern important care influențează performanța și capacitatea bateriei este temperatura. După cum probabil știi de la bateria telefonului tău mobil, performanța scade la temperaturi scăzute sau ridicate. În automobilul tău, însă, influența temperaturii este în mare parte minimizată prin intermediul unor strategii operaționale optimizate. În plus, știai că și capacitatea poate oferi informații despre autonomia pe care o ai la dispoziție? În afară de temperatură, alți factori care o influențează sunt disle utilizate, precum aerul condiționat, greutatea transportată și stilul tău de condus.

Pentru a profita la maxim de automobilul tău încă de la început, se recomandă precondiționarea bateriei și a interiorului acestuia. Din moment ce răcirea și încălzirea necesită energie electrică, acest proces ar trebui realizat în timp ce automobilul se încarcă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu setează timpul de plecare dorit și cerințele pentru aerul condiționat folosind aplicația „My BMW”* sau direct din meniul automobilului. Atunci când vine timpul să pleci, bateria va avea temperatura ideală de operare, iar temperatura din interior va fi optimă.

La fel ca în cazul automobilelor cu sistem de propulsie convențional, stilul de condus de asemenea influențează autonomia unui model electric. Ca regulă generală, un stil de condus anticipativ, relaxat și constant îți optimizează autonomia. Dacă, de exemplu, reduci viteza pe autostradă de la 130 km/h la 110 km/h, poți crește în mod vizibil autonomia. În timpul recuperării, adică de fiecare dată când ridici piciorul de pe pedala de accelerație, energia cinetică este convertită în energie electrică și transferată către baterie – iar ca rezultat, obții mai mulți kilometri de autonomie.

Dacă destinația către care călătorești se află în afara autonomiei electrice, o opțiune pentru încărcare este adăugată automat la ruta ta sau, alternativ, primești sugestii pentru opriri de încărcare relevante.*

*Disponibilitatea variază în funcție de model și echipamente.

Mi-ar plăcea să descopăr mai multe despre încărcare.

Descoperă totul despre încărcare

* Noua aplicație My BMW este compatibilă cu toate modelele BMW începând cu 2014 și ulterior. Este necesară opțiunea ConnectedDrive și un smartphone adecvat. Disponibilitatea și funcțiile aplicației My BMW variază în funcție de țară.

BMW iX(1):
Consum mixt de putere, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX3:­­
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5 - 18,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Modelele BMW Seria 3 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,5 – 2,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 35 – 45
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,9 – 15,9

Modelele BMW Seria 3 Touring Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 14,5 – 15,8

Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,6 – 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 36 – 50
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8 – 15,6

Modelele BMW Seria 5 Touring Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,8 – 2,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 42 – 54
Consum electric mixt în kWh/100 km: 15,4 – 16,7

BMW X5 xDrive45e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 46
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 21,3 – 23,5

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 54
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16,4 – 17,1

BMW Seria 2 Active Tourer 225xe:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 42
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5

Modelele BMW Seria 7 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 57
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15,1 – 16,2

BMW X1 xDrive25e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 43
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8

BMW X2 xDrive25e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 43 – 47
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,7 – 14,2

Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie sunt determinate în concordanță cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configurație de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcție de echipamentele opționale și de dimensiunile jantelor și anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informații suplimentare despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obținute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil și emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obținute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile ușoare”) și sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce privește taxele auto sau alte obligații referitoare la emisiile de CO2 (cel puțin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite față de valorile indicate aici.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
  Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.