Încărcarea e mai uşoară cu BMW Charging.

Fie că este vorba despre automobile electrice sau plug-in hybrid, pentru acasă, în timpul călătoriilor sau la birou, cu soluţiile individuale de încărcare de la BMW Charging ai la dispoziţie toate opţiunile, iar automobilul tău este mereu încărcat. Profită de numeroasele noastre oferte personalizate de încărcare - şi explorează electromobilitatea la fel de uşor, flexibil şi transparent pe cât îţi doreşti.

LUMEA BMW CHARGING.

Încărcare la domiciliu.

BMW Charging face procesul de încărcare la domiciliu simplu și convenabil pentru tine. O gamă largă de produse și servicii sunt disponibile în acest scop, permițându-ți să îți reîncarci automobilul tău BMW electric și plug-in hybrid acasă cu până la 22 kW.

Încărcarea la locul de muncă.

Dacă mergi la serviciu cu modelul tău BMW electric și plug-in hybrid, serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă și acolo opțiuni de încărcare. Poți folosi rețeaua națională de puncte de încărcare publice de la diferiți furnizori, aflată în continuă creștere, sau stațiile de încărcare ale angajatorului tău.

ÎNCĂRCARE ACASĂ.

BMW Charging face procesul de încărcare la domiciliu simplu și convenabil pentru tine. O gamă largă de produse și servicii sunt disponibile în acest scop, permițându-ți să îți reîncarci automobilul tău BMW electric și plug-in hybrid acasă cu până la 22 kW. Partenerul tău BMW te va sfătui cu plăcere – și cu privire la soluțiile de pachete personalizate.

BMW Wallbox.

BMW Wallbox instalat permanent încarcă un automobil BMW rapid, fiabil și convenabil cu până la 22 kW. Pe lângă dimensiunile compacte care economisesc spațiu din designul BMW, BMW Wallbox oferă de asemenea, o gestionare convenabilă a cablurilor. Afișajul permite verificarea status-ului curent al BMW Wallbox în orice moment.

Încărcător flexibil și rapid.

Fie că ești acasă sau în mișcare – datorită carcasei impermeabile și a cablului de cinci metri, încărcătorul flexibil și rapid este versatil și potrivit pentru folosire pe drum. Cu capacitate de încărcare de până la 11 kW, acesta este potrivit atât pentru rețeaua de curent electric de la domiciliu, dar și pentru curent cu trei faze. În plus, pachetul conține și adaptoarele potrivite pentru diferite tipuri de prize. Pentru a-l folosi la capacitatea sa maximă, este necesară o priză industrială performantă. Serviciul nostru de instalare este disponibil pentru a-ți oferi asistență, dacă dorești.

Cablu de încărcare standard.

Cablul de încărcare standard cu o capacitate de 2,3 kW este adesea integrat în echiparea standard a modelului tău BMW electric.* Are cinci metri lungime și în general funcționează cu o priză obișnuită. Este interzisă folosirea unui prelungitor sau a conectorilor cu prize multiple. O rată de încărcare de 1,3 kW la 6 A este setată ca implicită. Astfel, poți să dezactivezi complet această limită a curentului electric din meniul cu setările automobilului sau să setezi curentul de încărcare CA la amperajul precis și în funcție de instalația ta electrică. *ofertă specifică pieței

INSTRUCȚIUNI: ÎNCĂRCAREA MODELULUI TĂU BMW LA DOMICILIU.

Descoperă confortul exclusivist oferit de încărcarea sigură și ușoară la domiciliu, cu produsele și serviciile de încărcare de la BMW.

Asistenţă BMW Wallbox Gen 2 (până la anul 2021).

Ghiduri și manuale.

Asistenţă BMW Wallbox Gen 3 (începând cu 2022).

Ghiduri și manuale.

Suport de încărcare BMW Flexible Fast Charger.

Ghiduri și manuale.

GĂSEȘTE ACUM CEA MAI APROPIATĂ STAȚIE PUBLICĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW ELECTRIC ȘI PLUG-IN HYBRID.

Găsește stații publice de încărcare

INSTRUCȚIUNI: ÎNCĂRCAREA MODELULUI TĂU BMW ÎN SPAȚII PUBLICE.

Descoperă libertatea oferită de încărcarea ușoară, de oriunde ai călători, cu produsele și serviciile de încărcare de la BMW.

ÎNCĂRCARE LA SERVICIU.

Soluții de încărcare pentru locul tău de muncă.

Dacă mergi la serviciu cu modelul tău BMW electric și plug-in hybrid, serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă și acolo opțiuni de încărcare. Poți folosi rețeaua națională de puncte de încărcare publice de la diferiți furnizori, aflată în continuă creștere, sau stațiile de încărcare ale angajatorului tău. Cea mai bună soluție este să te folosești de informația detaliată despre disponibilitatea infrastructurii publice de încărcare disponibilă la www.bmw-charging.com și prin intermediul aplicației BMW Charging, al sistemului de navigație sau prin aplicația My BMW*. Pur și simplu contactează consultantul clientului tău corporate și beneficiezi de gama noastră de servicii conectate pentru încărcare.

Soluții de încărcare pentru angajatori.

Încărcarea la serviciu oferă o oportunitate comodă și predictibilă de a-ți încărca automobilul și de a folosi timpul disponibil într-un mod mai eficient. Astfel, orice obstacole sunt îndepărtate din rutina ta zilnică eficientă.

AUTOMOBILE ELECTRICE BMW DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

PERFECT CONECTAT.

Aplicația My BMW*.

Aplicația My BMW* te conectează virtual cu automobilul tău BMW oricând și oriunde dorești și, mulțumită designului său modern, utilizării intuitive și funcțiilor inteligente, îți oferă o experiență de mobilitate complet nouă. Atunci când o utilizezi, nu numai că vezi în mod constant starea automobilului tău, cum ar fi nivelul de încărcare sau autonomia disponibilă, dar poți, de asemenea, să interacționezi cu automobilul tău și să îl programezi de pe smartphone. De exemplu, îți poți planifica călătoria în avans și confortabil de pe smartphone-ul tău și apoi doar trimiți destinația către sistemul de navigație din automobilul tău. În același timp, aplicația My BMW* îți va arăta întotdeauna cea mai apropiată stație publică de încărcare, împreună cu disponibilitatea sa. În timpul operațiunii de încărcare, ești la curent cu nivelul de încărcare actual în orice moment și poți precondiționa interiorul automobilului tău ca pregătire ideală pentru călătorie – sau poți seta un cronometru corespunzător pentru a face acest lucru. Vei găsi, de asemenea, detalii despre operațiunile anterioare de încărcare. Cu acestea și multe alte funcții și servicii, aplicația My BMW* îți asigură o mobilitate fără griji și chiar mai multă plăcere de a conduce electric – indiferent de locul unde te afli.

Descarcă aplicația din Apple App Store.
Descarcă aplicația din Google Play Store.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE ÎNCĂRCARE.

Încărcarea BMW reprezintă soluția noastră completă și lipsită de griji pentru încărcarea modelului tău BMW. Produsele și serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă numeroase oferte personalizate pentru încărcare la domiciliu și la stațiile publice de încărcare. Cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice este deja inclus în echiparea standard. Cel mai târziu în 24 de ore de la activare, îți oferă acces nelimitat la rețeaua publică vastă de încărcare din interiorul orașelor, de la locurile de parcare și de-a lungul arterelor principale de circulație – incluzând stații de încărcare cu putere mare pentru o încărcare ultra-rapidă. În plus, primești un voucher de încărcare pe care, în funcție de model și de piață, îl poți răscumpăra prin schimbarea acestuia cu produse sau servicii, precum soluții de încărcare la domiciliu. Obține informații detaliate cu privire la disponibilitatea infrastructurii publice de încărcare – cel mai bun mod este să vizitezi www.bmw-charging.com sau pur și simplu să afișezi stațiile publice de încărcare prin intermediul sistemului de navigație sau al aplicației „My BMW”*. Fie că este vorba de hardware de încărcare, de soluții digitale sau alte servicii – gama noastră este în continuă creștere. Aceasta include și un serviciu de instalare pentru BMW Wallbox și un preț special la energia verde, pentru încărcare la domiciliu.

Cablul de încărcare standard cu o capacitate de 2,3 kW este adesea integrat în echiparea standard a modelului tău BMW electric.* Are cinci metri lungime și în general funcționează cu o priză obișnuită. Este interzisă folosirea unui prelungitor sau a conectorilor cu prize multiple. O rată de încărcare de 1,3 kW la 6 A este setată ca implicită. Astfel, poți să dezactivezi complet această limită a curentului electric din meniul cu setările automobilului sau să setezi curentul de încărcare CA la amperajul precis și în funcție de instalația ta electrică.

Un panou BMW Wallbox este o metodă comodă, rapidă și sigură de a-ți încărca automobilul, care scurtează procesul în mod considerabil în comparație cu o priză obișnuită de la domiciliu. Ai la dispoziție următorul model:

SMART WALLBOX.

Smart Wallbox de la partenerul nostru oferă funcții extinse pentru conectivitate și gestionarea inteligentă a încărcării la domiciliu.

În plus, este foarte simplu să rezervi un serviciu de instalare împreună cu panoul tău BMW Wallbox sau să închei un contract special pentru energie verde, pentru încărcarea automobilului tău. Partenerul tău BMW va fi încântat să-ți ofere sfaturi – cu privire la toate aceste aspecte, dar și la pachetele personalizate.

Ai la dispoziție și încărcătorul flexibil și rapid cu capacitate de până la 11 kW și o carcasă impermeabilă, astfel acesta este versatil și potrivit pentru folosire pe drum. Pentru a-l folosi la capacitatea sa maximă, este necesară o priză industrială performantă. De asemenea, serviciul nostru de instalare este disponibil pentru a-ți oferi asistență, dacă dorești. Încărcătorul flexibil și rapid este potrivit și pentru încărcare cu putere de 2,3 kW de la o priză obișnuită.

*ofertă specifică pieței

Înainte de a alege o soluţie de încărcare pentru acasă, trebuie să verifici fezabilitatea acestei soluţii împreună cu furnizorul tău de energie electrică.

Da, desigur. Poți pur și simplu să folosești rețeaua publică de la BMW, aflată în continuă creștere, sau alte stații disponibile, precum cele oferite de angajatorul tău. Aplicația „My BMW”* sau sistemul de navigație din automobil îți arată puncte de încărcare publice din apropierea ta. Poți, de asemenea, să găsești o hartă cu infrastructura publică de încărcare la www.bmw-charging.com sau prin intermediul aplicației BMW Charging.

Obține informații detaliate cu privire la disponibilitatea infrastructurii publice de încărcare – cel mai bun mod este să vizitezi www.bmw-charging.com sau pur și simplu să afișezi stațiile publice de încărcare prin intermediul sistemului de navigație sau al aplicației „My BMW”*.

Acest lucru este foarte simplu folosind aplicația „My BMW”* de pe smartphone-ul tău sau poți verifica nivelul curent de încărcare și autonomia disponibilă ale modelului tău BMW electric și plug-in hybrid direct în automobil.

Poți seta sistemul de navigație să filtreze stațiile de încărcare pe categoriile: stații de încărcare cu curent alternativ (CA), stații de încărcare cu curent continuu (CC) sau stații cu putere mare de încărcare (HPC). Sau îl poți seta să afișeze doar stațiile publice de încărcare cu calitate verificată și cu statusul disponibil („Preferat”). O stație de încărcare adecvată va fi afișată direct în sistemul de navigație al automobilului tău sau prin intermediul aplicației My BMW– fiecare cu identificarea punctelor de încărcare și cu funcționalități extinse precum puncte de interes, dar și status și informații adiționale despre stațiile de încărcare individuale.

Nivelul de încărcare ideal este între 20% și 80%. Cu toate că sunt posibile și niveluri mai mici sau mai mari de încărcare, autonomia între 20% și 80% este recomandată pentru optimizarea duratei de viață a bateriei automobilului tău. În meniul automobilului tău, poți seta ușor și convenabil obiectivul de încărcare la 80% și nu va trebui să îți faci griji pentru nimic altceva.

Un obiectiv de încărcare de 80% acoperă toate călătoriile tale zilnice. În cazul în care, ocazional, ai nevoie de o autonomie mai mare, poți stabili un nivel de încărcare țintă mai mare.

După cum sugerează și numele său, un model plug-in hybrid poate fi încărcat de la o priză, de la panoul BMW Wallbox sau de la o stație publică de încărcare. Eficiența maximă a unui model plug-in hybrid se obține cu bateria complet încărcată, ceea ce înseamnă că spațiul pentru încărcare trebuie să fie acasă sau la serviciu. Încarcă automobilul tău plug-in hybrid cât de des posibil, pentru a putea profita mereu din plin de sistemul de propulsie electric suplimentar.

Cablul de încărcare standard cu o capacitate de 2,3 kW este adesea integrat în echiparea standard a modelului tău BMW electric.* Are cinci metri lungime și în general funcționează cu o priză obișnuită. Este interzisă folosirea unui prelungitor sau a conectorilor cu prize multiple. O rată de încărcare de 1,3 kW la 6 A este setată ca implicită. Astfel, poți să dezactivezi complet această limită a curentului electric din meniul cu setările automobilului sau să setezi curentul de încărcare CA la amperajul precis și în funcție de instalația ta electrică.

*ofertă specifică pieței

Poți foarte simplu să rezervi serviciul de instalare odată cu achiziționarea panoului BMW Wallbox. Acest lucru îți garantează că panoul este instalat și pus în funcțiune în mod sigur și profesionist. De altfel, serviciul poate fi rezervat și pentru priza noastră industrială eficientă dacă dorești să utilizezi la domiciliu încărcătorul rapid flexibil cu adaptorul corespunzător.

În esență este durata operațiunii de încărcare. Timpul necesar pentru a încărca un model electric depinde de cablul folosit sau de stația de încărcare. Încărcarea prin curent alternativ (CA) durează mai mult, în timp ce încărcarea prin curent continuu (CC) este mult mai rapidă. Încărcarea extrem de rapidă cu curent continuu (CC) este posibilă la stații cu putere mare de încărcare (HPC), precum cele operate de partenerul nostru IONITY în Europa. Acolo bateria unui automobil BMW iX3, de exemplu, se încarcă de la 0% la 80%, cu o capacitate de până la 150 kW, în doar 34 de minute – capacitatea maximă de încărcare a automobilului, în fiecare caz, depinde de infrastructura specifică pieței.

Te rugăm să reții că, în cazul încărcării DC și HPC, trebuie să ții ștecherul pe automobil până se fixează în poziție. Astfel, te asiguri că operațiunea de încărcare va porni fără probleme.

Modelele plug-in hybrid se încarcă exclusiv cu curent alternativ (CA) – prin urmare acest lucru se realizează în mod comod de la priză, de la BMW Wallbox sau de la o stație publică de încărcare cu curent alternativ.

Nivelul de încărcare ideal este între 20% și 80%. Cu toate că sunt posibile și niveluri mai mici sau mai mari de încărcare, autonomia între 20% și 80% este recomandată pentru optimizarea duratei de viață a bateriei automobilului tău. În meniul automobilului tău, poți seta ușor și convenabil obiectivul de încărcare la 80% și nu va trebui să îți faci griji pentru nimic altceva.

Un obiectiv de încărcare de 80% acoperă toate călătoriile tale zilnice. În cazul în care, ocazional, ai nevoie de o autonomie mai mare, poți stabili un nivel de încărcare țintă mai mare.

Da, nu este nicio problemă. Tot ce trebuie să faci este să setezi filtrul potrivit. Apoi, cu BMW iX3 de exemplu, te poți bucura comoditatea oferită de capacitatea sa de încărcare de până la 150 kW pentru a completa autonomia până la 100 km în aproximativ 10 minute – cât timp te oprești pentru a savura o cafea. Dacă faci o pauză mai lungă, 34 de minute vor fi suficiente cu capacitatea sa de încărcare pentru a ajunge la nivelul de 80% – aici capacitatea maximă de încărcare a automobilului depinde de infrastructura specifică pieței.

Încălzirea şi răcirea necesită energie. Din acest motiv, are sens să aduci automobilul la temperatura dorită în timp ce este încă la încărcat, astfel încât să îţi poţi începe călătoria cu autonomie maximă. Este uşor să setezi ora de plecare şi să „precondiţionezi” habitaclul până temperatura dorită utilizând aplicaţia My BMW* sau meniul automobilului. În acest fel, vei avea încărcare maximă şi temperatura perfectă chiar când eşti gata de plecare – în mod automat.

BMW iX xDrive50:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19.8-21.4
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX xDrive40:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19.3–21.0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX M60:
Consum de energie, în kWh/100 km (WLTP): 21.7–24.7****
Autonomie electrică în km (WLTP): până la 561****
Emisii de CO2, în g/km: 0

BMW i4 M50:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 18.0–22.5
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW i4 eDrive40:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16.1–19.1
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX3:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 18.5–18.9
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW i3:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15.3–16.3
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW i3:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16.3–16.6
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

* Noua aplicaţie My BMW este compatibilă cu toate modelele BMW începând cu 2014 şi ulterior. Este necesară opţiunea ConnectedDrive şi un smartphone adecvat. Disponibilitatea şi funcţiile aplicaţiei My BMW variază în funcţie de ţară.
** Oferta specifică pieței este valabilă pentru vehiculele noi de la sucursalele și dealerii BMW din Europa în rețeaua de încărcare BMW.
*** Toate ofertele în materie de încărcare depind de performanţa de încărcare a automobilului, disponibilitatea şi infrastructura locală.
**** Date provizorii, consum de energie şi autonomie măsurate în conformitate cu ciclul de testare WLTP.

Datele oficiale despre consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la BMW Proleasing Motors.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate