ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.

Seria 2 cu accesorii BMW M Performance.

Gata pentru nivelul următor.

Radical sportiv. Revoluţionar şi independent. Cu dinamica sa uluitoare şi agilitatea energică, noul BMW Seria 2 Coupé dezlănţuie o performanţă de neegalat. Şi mai presus de toate, este pur şi simplu distracţie. În acelaşi timp, designul în stil „trei cutii” concentrat progresiv subliniază ambiţiile sportive fără compromisuri cu fiecare aspect, afişând BMW Seria 2 Coupé cu cel mai bun efect posibil. Accesoriile BMW M Performance exclusive, individuale, completează perfect caracterul său unic şi îi oferă ADN concentrat pentru motorsport pentru o experienţă de condus palpitantă.

DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance aduc senzaţia emoţionantă de motorsport pe şosea. Vă puteţi proiecta propriul BMW individual cu accesoriile exclusive. Toate accesoriile BMW M Performance oferă calitate supremă pentru performanţă optimă şi un design sportiv distinctiv, împreună cu siguranţă şi durabilitate maxime.

M3 şi M4 cu accesorii BMW M Performance.

BMW M3 şi BMW M4 aduc sportul de top pe şosea. Numeroase tehnologii inspirate din motorsport oferă performanţă maximă şi dinamică perfectă - în fiecare împrejurare de condus. În completarea senzaţiei uluitoare de motorsport vin accesoriile BMW M Performance exclusiviste, personalizate, precum spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi sistemul de evacuare M Performance din titan. Interacţiunea creează un automobil care eliberează adrenalină în fiecare moment şi atrage toate privirile admirative.

ENTUZIASM PUR.

Descoperă noul BMW Seria 4.

Putere, precizie şi estetică pură. BMW Seria 4 Gran Coupé impresionează prin dinamica de condus sportivă, care este, de asemenea, ridicată la statutul de principiu datorită aspectului – atât al exteriorului proiectat progresiv, cât şi al interiorului sportiv, modern şi spaţios.

În ansamblu, BMW Seria 4 Gran Coupé este o combinaţie fascinantă de performanţă şi confort extrem, care este completată perfect de accesoriile BMW M Performance exclusive pentru a produce un caracter distinctiv de motorsport.

Accesorii BMW M Performance pentru alte modele.

Trăieşte senzaţia motorsport pe şosea.

BMW i4.

i4.

Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 combină o dinamică remarcabilă cu un nivel ridicat de confort. Habitaclul spaţios din spate şi autonomia ridicată îl fac partenerul ideal pentru orice traseu. La exterior, BMW i4 impresionează prin eleganţa sa sportivă. În acelaşi timp, accesoriile BMW M Performance personalizate oferă o amplificare optică pentru acea senzaţie de motorsport.

Difuzor spate BMW M Performance din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance fabricat din fibră de carbon creează un aspect şi mai modern - şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.

Volan M Performance.

Detalii captivante: Volanul cu zonă de prindere din Alcantara oferă o senzaţie şi o prindere excelente pentru o experienţă de condus mai sportiv.

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.

BMW M5

Jante M Performance forjate y-spoke de 20", tip 863 M, Gri Ferric mat.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat și conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roți pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante și anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în față și 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

Etichetă UE

Spoiler spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon.

Și mai impresionant: spoilerul spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon evidențiază calitatea premium și aspectul dinamic al automobilului. Acesta îi optimizează aerodinamica și-ți oferă caracteristici de condus mult mai sportive.

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

O declarație fermă: splitter-ul frontal M Performance din 100% fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toți cei care refuză compromisul.

Element decorativ „Air Breather” BMW M Performance din fibră de carbon.

Sportiv, dar și individual. Elementul decorativ „Air Breather” M Performance este creat din fibră de carbon premium. O capodoperă vizuală elegantă pe partea laterală a mașinii. Cu logo-ul BMW M5.

BMW Seria 1 - 128ti

Difuzor spate BMW M Performance din fibră de carbon.

100% tehnologie de ultimă generaţie. 100% caracter motorsport. 100% entuziasm. Difuzorul spate M Performance cu un nou aspect unic de fibră de carbon este realizat manual în mod minuţios. Acesta oferă un aspect şi mai dinamic - şi transformă aspectul sportiv al automobilului în ceva mult mai impresionant.

Elementele aerodinamice M Performance în negru lucios.

Atmosferă motorsport autentică: Elementele aerodinamice de înaltă calitate ale spoilerului faţă au fost reglate pe automobil în tunel aerodinamic şi permit o manevrare şi mai sportivă. Acestea sunt fabricate din poliuretan de înaltă rezistenţă şi oferă automobilului un aspect impresionant de maşină de curse cu o culoare negru lucios.

Capacele oglinzilor exterioare BMW M Performance din fibră de carbon.

Fibră de carbon cu un aspect unic, nou, fabricat de mână: uimitoarele capace pentru oglinzile exterioare subliniază caracterul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

Jante M Performance forjate V-spoke de 18”, tip 554 M, Jet Black mat.

Jantele M Performance forjate V-spoke de 18”, tip 554 M sunt finisate în Jet Black mat şi subliniază aspectul uimitor al automobilului. Jantele BMW din aliaj uşor forjate nu doar completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea.

BMW Seria 5

Jante M Performance forjate Double-spoke de 20”, tip 669 M, Bicolor.

Jantele M Performance forjate de înaltă calitate Double-spoke de 20”, tip 669 M, Jet Black mat, lucioase conferă automobilului un aspect foarte sportiv, prin caracterul său exclusivist.

Etichetă UE

Volan M Performance.

Detalii remarcabile: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzație sport excelentă și control optim. Designul său distinctiv și banda centrală creată din piele roșie scot în evidență stilul motorsport.

Spoiler spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon.

Și mai impresionant: spoilerul spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon evidențiază calitatea premium și aspectul dinamic al automobilului. Acesta îi optimizează aerodinamica și-ți oferă caracteristici de condus mult mai sportive.

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ți în evidență stilul: rama grilei frontale M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un detaliu vizual în partea frontală a automobilului, pentru un aspect foarte elegant, sportiv și individualizat.

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor, serviciilor şi accesoriilor M Performance pentru automobilul tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile plăcute ale vieţii şi contactează acum BMW Proleasing Motors!

Alte modele cu accesorii sportive.

Simte emoţia motorsport.

BMW M8.

Spoiler spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon.

Chiar şi mai impresionant: spoilerul spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon evidenţiază calitatea premium şi aspectul dinamic al automobilului. Acesta îi optimizează aerodinamica şi-ţi oferă caracteristici de condus mult mai sportive.

Volan BMW M Performance Pro.

Cu colţuri şi unghiuri, este perfect rotunjit: volanul BMW M Performance Pro creează o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu. Forma sa impresionează prin banda motorsport din piele albastră deschisă, prin zona de prindere distinctivă în Alcantara, prin ornamentele din fibră de carbon/Alcantara pentru volan, precum şi prin padelele de schimbare a vitezelor din fibră de carbon lucioasă.

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual. Are logo „M8”.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în faţă şi 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

BMW Seria 3

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 795 M, sunt finisate în Jet Black mat și au logo „M” colorat și inscripție „M Performance”. Acestea sunt disponibile ca set de roți pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante și anvelope runflat cu dimensiunile 8 J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC în față și 8,5 J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC în spate.

Etichetă UE

Volan M Performance.

Detalii remarcabile: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzație și o prindere excelente - pentru o experiență de condus mai sportiv. Designul său distinctiv și banda centrală creată din piele roșie scot în evidență stilul motorsport.

Spoiler spate BMW M Performance din fibră de carbon.

Și mai impresionant: Spoilerul M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul dinamic de calitate premium al automobilului. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului și în același timp îl face foarte rezistent. Spoilerul spate optimizează aerodinamica și permite caracteristici de condus și mai sportive.

Grilă frontală M, negru lucios.

Caracter puternic: Lamele și învelișurile grilei frontale negru lucios emană putere și dinamism. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară.

BMW Seria 4.

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: Rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Jantele din aliaj uşor BMW nu doar completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea.

Elementele aerodinamice M Performance în negru lucios.

Atmosferă de motorsport pur: elementele aerodinamice BMW M Performance de înaltă calitate ale spoilerului faţă au fost reglate pe automobil în tunel aerodinamic şi permit o manevrare şi mai sportivă. Acestea sunt fabricate din poliuretan de înaltă rezistenţă şi oferă automobilului un aspect impresionant de maşină de curse cu o culoare negru lucios.

Sistemul de frânare M Performance de 18”.

Pentru distanţe mici de frânare - chiar şi sub presiune termală: Sistemul de frânare M Performance de 18” dispune de discuri de frână sport, uşoare, ventilate. Este echipat cu frâne cu un etrier fix din aluminiu cu 4 pistoane în faţă şi frâne cu etrier variabil din aluminiu cu un singur piston în spate. Roşu M Performance. Cu logo M color.

ECHIPA X

X3 M cu accesorii BMW M Performance.

Performanță superioară pe fiecare traseu: BMW X3 M trimite impulsuri și plăcerea desăvârșită a condusului în fracțiuni de secundă. Accesoriile exclusiviste BMW M Performance sunt o garanție suplimentară a genelor motorsport distinctive și a dinamicii de condus la cel mai înalt nivel - și astfel sunt capabile să îi lase pe toți ceilalți în urmă.

X4 M cu accesorii BMW M Performance.

BMW X4 M se simte ca acasă pe fiecare drum - puternic, sigur pe sine și întotdeauna gata să își pună abilitățile la încercare. În combinație cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance, nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește caracterul sportiv și distracția la volan.

X5 cu accesorii BMW M Performance.

Prezența impunătoare apare atunci când puterea întâlnește eleganța: BMW X5 dă dovadă de autoritate prin fiecare detaliu. Echipat cu accesorii BMW M Performance, acesta îți arată cum poți fi în frunte pe orice tip de teren.

X7 cu accesorii BMW M Performance.

O declarație a segmentului de lux: BMW X7. Aspectul său maiestuos creează impresia de greutate optimă și de agilitate, datorită designului clasic și a stilului sportiv. Împreună cu gama vastă de accesorii exclusiviste BMW M Performance, acesta devine un SUV individualizat care promite plăcere de a conduce la cel mai înalt nivel. depășind toate așteptările.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, bmw.vanzari@proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate