ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile noastre BMW M Performance scot în evidenţă automobilul tău BMW în moduri unice şi care stârnesc emoţie. O gamă largă de accesorii completează aspectul, creează un sunet mai puternic şi sporesc dinamismul automobilului tău BMW.

i5 cu accesorii BMW M Performance.

Primul BMW i5 stabileşte reperul: confortul elegant al unui sedan din clasa business cu performanţele de sprint ale unui motor electric. Accesoriile exclusive BMW M Performance, inclusiv componentele uşoare din carbon, frânele ventilate intern sau covoraşele cu sigla BMW M, duc caracterul sportiv al noului BMW i5 la un nou nivel.

CARACTER: ELECTRIC. ASPECT: DINAMIC.

M2 cu accesorii BMW M Performance.

Noul BMW M2 Coupé este o combinaţie irezistibilă dintre o dinamică, o putere şi o agilitate care îţi taie respiraţia şi plăcerea de a conduce în orice moment. Accesoriile exclusiviste BMW M Performance reprezintă un plus ideal, care subliniază şi mai mult caracterul sportiv al automobilului şi plăcerea de a conduce. Un alt punct de atracţie este designul sportiv remarcabil al roţii cu blocare centrală inspirată de motorsport, care transpune cursele de pe circuit pe şosea.

EMOŢIE PURĂ.

Extensie prag lateral M Performance, fibră de carbon, stânga.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 19"/20", tip 963 M, Jet Black mat, blocare centrală, set complet de roţi pentru vară.

Splitter frontal M Performance, carbon, centru.

Sistem de evacuare M Performance, titan.

DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance aduc senzaţia emoţionantă de motorsport pe şosea. Îţi poţi proiecta propriul BMW individual cu accesoriile exclusive. Acestea oferă calitate supremă pentru performanţă optimă şi un design sportiv distinctiv, împreună cu siguranţă şi durabilitate maxime.

Descoperă acum

M3 Competition Touring cu accesorii BMW M Performance.

Primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive combină performanţele uluitoare ale unui BMW M3 cu flexibilitatea şi funcţionalitatea unui BMW Touring. Beneficiind de avantajul tehnologiilor utilizate în motorsport, performanţele şi dinamica de excepţie sunt de la sine înţelese. Accesoriile exclusiviste şi personalizate BMW M Performance sunt un plus binevenit.

SPORTIVITATE FĂRĂ COMPROMISURI.

BMW M3 Touring cu accesorii M Performance.

Aripioare spate M Performance, negru lucios.

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

Spoilerul pentru plafon M Performance în negru lucios.

Capac M pentru oglinda exterioară, fibră de carbon, stânga.

Set complet pentru vară cu jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”, tip 1000 M, Bronz Frozen Gold.

Accesorii BMW M Performance pentru alte modele.

Din lumea sporturilor cu motor în viaţa de zi cu zi.

THE X7

THE X7.

Fascinaţia pentru BMW X7 provine dintr-o combinaţie de putere, confort de lux şi design îndrăzneţ. În combinaţie cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, uneori confecţionate manual, rezultatul este un Sports Activity Vehicle personalizat, cu un caracter puternic.

Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

Confecţionat manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M Performance pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă sportivă individuală.

Spre produs

Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat.

Creează accente uluitoare: Confecţionate din oţel inoxidabil cromat negru mat de înaltă calitate, ornamentul M Performance pentru ţeava de eşapament face ca spatele automobilului să aibă un aspect şi mai sportiv.

Spre produs

Grilă frontală M Performance, negru.

Caracter puternic: Grila frontală M este confecţionată din lamele negru lucios prinse într-un cadru de aceeaşi culoare. Aceasta conturează partea din faţă a automobilului, creând un aspect mai puternic şi mai agresiv. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat, roată de iarnă cu anvelopă.

Jantele M sportive din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat asigură un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 22, cu anvelope 275/40 R22 107V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 22, cu anvelope 315/35 R22 111V XL.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 754 M, bicolore (Gri Orbit, lucioase), set complet de roţi de iarnă.

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, sunt vopsite în Gri Orbit Bicolor lucios şi conferă automobilului un aspect deosebit de sportiv şi exclusivist. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9,5J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 285/45 R21 113V XL RSC.

Spre produs

Volan M Performance.

Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie sport excelentă şi control optim. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

Spre produs

THE M8.

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé combină genele M cu cel mai înalt nivel de exclusivitate. Formele create prin designul avangardist definesc un nou look pentru maşinile sport de lux în 4 uşi. Componentele personalizate confecţionate din fibră de carbon şi alte materiale de lux conturează la rândul lor aspectul exclusivist.

Priză de aer M, fibră de carbon.

Sportiv, dar şi individual. Priza de aer M este confecţionată din fibră de carbon premium. Un detaliu de design elegant în părţile laterale ale automobilului.

Spre produs

Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon.

O declaraţie fermă: Spoilerul frontal M confecţionat din 100% fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul.

Spre produs

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual. Are logo „M8”.

Spre produs

Spoiler M spate din fibră de carbon.

Şi mai impresionant: Spoilerul spate M din fibră de carbon accentuează aspectul dinamic şi de înaltă calitate al maşinii. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. În plus, datorită faptului că este creat în mod meticulos din fibră de carbon de înaltă calitate lucrată manual, spoilerul spate se potriveşte perfect cu designul automobilului, precum şi cu celelalte echipamente din M fibră de carbon.

Spre produs

Capac M pentru oglinda exterioară, din fibră de carbon.

Setează tonul potrivit cu o construcţie de ultimă generaţie. Capacele oglinzilor exterioare M sunt fabricate integral din fibră de carbon şi sunt realizate manual minuţios. Designul lor dinamic şi premium exclamă imediat: personalitatea este totul.

Spre produs

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat, set complet de roţi pentru vară.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în faţă şi 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

Spre produs

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.
Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor, serviciilor şi accesoriilor M Performance pentru automobilul tău BMW. Contactează acum BMW Proleasing Motors !

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  BMW i5 eDrive40:

  Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 18,9

  Autonomie electrică, WLTP în km: 582 – 497
  BMW M2 Coupé:

  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2

  Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231
  BMW M3 Competition Touring:

  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10,1 – 10,4

  Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 229 – 235
  BMW X7 M60i:

  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 12,1 – 12,9

  Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 273 – 292
  BMW M8 Gran Coupé:

  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 11,2 – 11,6

  Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 256 – 265
  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp