Leasing operaţional BMW iX1 si BMW i4.

Descoperă cele două modele electrice BMW i4 şi BMW iX1 cu autonomie electrică potrivită pentru călătoriile tale. Aceste modele, cu designul emblematic si sportivitatea tipică BMW, includ echipamente opţionale care vor transforma călătoriile tale în experienţe confortabile: cele mai noi versiuni ale sistemului de operare BMW iDrive, care include sistem de navigaţie BMW Live Cockpit Plus, aer condiţionat automat, Asistent Parcare cu sistem Reversing Assistant, precum și diferite funcții de control ale autoturismului cu ajutorul unui smartphone.

 

În plus, ai şi o soluţie de finanţare sigură prin leasing operaţional dedicat acum şi persoanelor fizice.

 

Alegerea ta devine mai simplă cu o plată lunară fixă, ce include costurile principale pe care le implică utilizarea unui automobil. Astfel, tu ai timp pentru tot ceea ce este important pentru tine, fără alte eforturi. In plus, la incheierea contractului ne ocupăm noi de revânzarea maşinii, iar tu poţi alege un nou model BMW.

 

* Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.

iX1 eDrive20.*

 • PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
 • 499€ FĂRĂ TVA/ 594€ CU TVA PE LUNĂ.
 • ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 6.503€ FĂRĂ TVA/ 7.738€ CU TVA.

BMW i4 eDrive35.**

 • PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
 • 549€ FĂRĂ TVA/ 654€ CU TVA PE LUNĂ.
 • ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 5.330€ FĂRĂ TVA/ 6.342€ CU TVA.

ACCESIBIL.

PRIN PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.


SIMPLU.

ASIGURĂRILE CASCO

ȘI RCA, ROVIGNETA INCLUSE.


FĂRĂ STRES.

SERVICII DE REPARAŢII ŞI MENTENANŢĂ INCLUSE.

GARANŢIE 3 ANI.


FLEXIBILITATE.

POŢI ALEGE UN MODEL NOU LA FIECARE 3 ANI.

NOI NE OCUPĂM DE MODELUL VECHI.

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos. Dealerul tău BMW Proleasing Motors te va contacta în cel mai scurt timp posibil şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

 

  INFORMAȚII DE CONTACT

  INFORMAȚII AUTO DEȚINUT

  [ Completează Informații Auto Deținut ]

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare.  

  Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Proleasing Motors și/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW.

  Contact Proleasing Motors: +40 244 407 352, clienti@bmw-proleasing.ro, Politica de confidențialitate
  Contact serviciu de clienți BMW: +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidențialitate

  *Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L, destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 luni, cu prima rată majorată de 6503 EURO plus TVA, respectiv 7738 EURO cu TVA inclus si urmatoarele 35 luni cu rată de 499 EURO fară TVA respectiv 594 EURO cu TVA si 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA si rovigneta. Oferta este disponibilă doar la BMW Proleasing Motors, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clientilor se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.
  **Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L, destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 luni, cu prima rată majorată de 5330 EURO plus TVA, respectiv 6342 EURO cu TVA inclus si urmatoarele 35 luni cu rată de 549 EURO fară TVA respectiv 653 EURO cu TVA si 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA si rovigneta. Oferta este disponibilă doar la BMW Proleasing Motors, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clientilor se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.
  Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
  Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.